Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

sagol canım evet aramızda bir gün var :) inşallah hayırlısı ile keselerimizide görürüz ve hayırlısı ile bebişlerimizi kucaklarımıza alırız hepimiz.ben Erol Tavmergen de tedavi oldum tüm işlemler Bornova Şifada oldu canım

bu arada canım inşallah 2009 iyi bi yıl olacak bebiş yılı olacak bence :) çünkü hem burdan hem çevremden hem kendimden biliyorum bi çok kişi hamile oldugu haberini aldı cuma mubarek gün inşallah Rabbim isteyen herkeze ana baba olmayı nasip etsin bebiş bekleyenlerde hayırlısı ile bebişlerini kucagına alsın inşallahhhh

sağol canım iyi dileklerine herkes adına katılıyorum.
hımmm izmirdeymişsin nerde olduğuna bakmadan sormuşum :))
ben istanbuldayım. yeditepe üniversitesinde yaptırdım. ve ilk denememde tuttu allahtan . allah herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah

ne demek canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. bizimde ilk denememizde tuttu Allah'a şükür. inşallah tedaviye başlayan tüm arkadaşlarımızda ilk deneme pozitif sonuç alırlar hayırlısı ile

arkadaşlar benim değerler karıştı iyice sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum. ama kötüye gidiyo galiba
12 gün 21
14. gün 53
17. gün 66
ilk 2 testte olumluyken hatta doktor güzel teste gerek yok dedi.
ama ben dayanamadım ve bugün tekrar yaptırdım. sonuçta 17. günde 100 ü geçmesi gerekirdi.
bi terslik mi var arkadaşlar sizce de
fakat hiç bi sancı hiç bi kanama olmadı şimdiye kadar sizlerden destek bekliyorum arkadaşalar anlayan varsalütfen yardım etsin.(((

Allah Allah niye öle olduki canım be:uhm:

kızlar benim melekler erken geldiler 26 aralıkta doğdular 15 gün kuvezden sınra yanımdalar gayet iyiler

kızlar benim melekler erken geldiler 26 aralıkta doğdular 15 gün kuvezden sınra yanımdalar gayet iyiler

öncelikle geçmiş olsun ama toparlanmışsındır artık meleklerinede sağlıklı uzun ömürler oh ne güzel sen sıranı savdın darısı bizim başımıza

benimkide limitsiz evet haklısın ikiz olursa fiyat 2 katı oluyormuş ben hiç bilmiyordum ve şok olmuştum ama artık alıştım bu fikre sanırım haklısın ayrıca sağlıklı olsunda bebekler herşeye bedel nasılsa

canım çok tebrik ediyorum meleklerinle birlikte eşinle ailenle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum güle güle büyütün canım..bizim içinde dua et olurmu tatlım..:1hug:

arkadaşlar dilekleriniz için teşekkürler darısı tüm dileyenlerin başına en kısa sürede.
dikkatınızı bir şeye çekmek istiyom 28 haftadan sonra lütfen fazla hareket yok ben son 3 gün ayakta iidim iyiyim diye topun ucundan döndüm bilginize.

arkadaşlar ilk 2 tette 2 ye katlayıpta sonra az bir artış olan varmı benim gibi
21 den 53 e sonra 67 ye yarın yine yaptırıcam benim gibi olanlar ve böyle olupta sonradan düzene girenler sizlerden yanıt bekliyorum
allah herkesin dileğini yerine getirir inşallah

aktuelcigim,
cok cok tebrikler Allah anali-babali buyutsun. Birkac sorum var, bebislerin kiz mi erkek mi?kac haftalik dogdular ve kac kiloydu senin minisler? 15 gun zor gecmistir ama neyse ki simdi koynundalar. Celestone ciger gelistirici igne olmus muydun acaba? ben de 27. haftayi bitiriyorum yarin ve erken dogumdan cok korkuyorum, hep yatiyorum ama evdeki 19,5 aylik oglumla zor oluyor :) benim icin op bebislerini.
Ece

aktüelcim nasıl gidiyor hayat o iki bızdıkla? inşallah sorun yoktur artık...sen nasılsın? psikolojin nasıl? ben doğumu bekliyorum artık...31 ocak da olacak kısmetse...ama inan endişeden ölücem..olacak mı, doğacak mı derken kendimi yedim bitirdim valla...seybaycım canım sen neler yapıyorsun??? gelişmeleri anlat mutlaka hayatım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…