sağol emsalcim Allah her isteyene versin. bu arada değerin çok güzel
biz birbirimizi 1 gün arayla tekip ediyoz demekki
bende 20 sinde ultrasona gireceğim. hangi hastanede tedavi gördün.
umarım herkes için 2009 hayırlı bir yıl olur
sevgiyle kalın
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
sağol canım iyi dileklerine herkes adına katılıyorum.
hımmm izmirdeymişsin nerde olduğuna bakmadan sormuşum :))
ben istanbuldayım. yeditepe üniversitesinde yaptırdım. ve ilk denememde tuttu allahtan . allah herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah
kızlar meraba 13 ocak test günüm Allah hepimize versin
arkadaşlar benim değerler karıştı iyice sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum. ama kötüye gidiyo galiba
12 gün 21
14. gün 53
17. gün 66
ilk 2 testte olumluyken hatta doktor güzel teste gerek yok dedi.
ama ben dayanamadım ve bugün tekrar yaptırdım. sonuçta 17. günde 100 ü geçmesi gerekirdi.
bi terslik mi var arkadaşlar sizce de
fakat hiç bi sancı hiç bi kanama olmadı şimdiye kadar sizlerden destek bekliyorum arkadaşalar anlayan varsalütfen yardım etsin.(((
canım hiç belirti yaşıyonmu bende hiiç yok ya
kızlar benim melekler erken geldiler 26 aralıkta doğdular 15 gün kuvezden sınra yanımdalar gayet iyiler
merhaba Sece,
benim koc allianz policem limitsiz ve dogumu yuzde yuz karsiliyor yani doguma hic fark odemeyecegim ama biliyorum amerikan hastanesinde bebek icin 1,500 ytl kadar oduyorsun testler ve diger islemler icin. Dogum icin her police farkli ama bebegi zaten hicbir sigorta ilk 14 gun karsilamiyor onun icin o fiyat sabit ve cebinden oduyorsun. Biz iki bebek icin 3000 filan odeyecegiz:) olsun neyse saglikli dogsunlar kizlarim da herseye deger. sevgiler
Ece
kızlar benim melekler erken geldiler 26 aralıkta doğdular 15 gün kuvezden sınra yanımdalar gayet iyiler
arkadaşlar dilekleriniz için teşekkürler darısı tüm dileyenlerin başına en kısa sürede.
dikkatınızı bir şeye çekmek istiyom 28 haftadan sonra lütfen fazla hareket yok ben son 3 gün ayakta iidim iyiyim diye topun ucundan döndüm bilginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?