Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

seybay senden haber aldığıma çok sevindim.dilerim herşey yolunda gider ve bebişini, bebişlerini kucağına alırsın...

selam
seybay senden ses çıktı ya çok mutluyum.evet karnım çıktı sırt ağrısı, mide valla canım çok yanıyor ama yapabilenecek çok şey yok.Çabuk yoruluyorum, hareket sıkıtlı iş yapmak istiyorum elimi bile kıpurtatamıyorum çoğu zaman.
Karnım büyüdükçe bende şaşırıyorum hergün biraz daha fırlıyor valla.Füze gibi.Ben fazla kilo almadım bundan sonra inşallah, drum herşey yolunda dedi.

Merhaba Kızlar. Benim dondurulmuşlarla transferim 22 Ekimde oldu. 2 Kasım Cumartesi günü sonuç belli olacak. Az kaldı heyecanım artıyor. Fakat dün bende azıcık kahverengi bi akıntı geldi ve göğüslerim çok hassas ağrıyor.

sibel ce benimde jelim geriye lekeli gelmişti, ağrı da vardı.Hatta testen sonrada geldi lekeli jel .İki gün kalmış teste heyacanla bekleyeceğim , hayırlısı olsun .

kızlar bende yarın test yaptırıyorum sonucu alıcaz bakalım dua edin bana ne olur inşallah yarın sizlere hayırlı haberi verebilirim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bu gece zor gecicek benim için

canım ınsallah hamılesındır lıstemıze bır kısı daha eklerız mujdenı beklıyoruz hemen yaz tamammı

Canım benim toparlandım ya... genetik ve kan testleri yaptırdım.duruma göre bakacağız artık..dondurulmuşlar için beni şimdiden heyecan basıyor..Dilerim sorun çıkmaz..
Gelelim sana oğluşun olduğunu biliyorum..Allah keyifli ve sağlıklı geçirmeni nasip etsin inşallah bundan sonraki hamilelik sürecini..Senin şimdi karnında kocamaaaaaaaaaaan olmuştur..Anneliğinin bebeğinin ve bu dönemlerin kıymetini bil..Çünki insan bebeklerini kaybedince hamilelik duygusunu ve anneliği tekrar tekrar yaşamak istiyor..Rüzgar Çınar dı dimi...Annesini üzmeden sağlıkla gelsin dilerim..ÇOOOOK öptüm seni..

Nestlecim sitede sorun var galiba..sana yazdığım mesaj bir kaç mesaj altta görünüyor...

slm kızlar sebaycım cok sevindim senden haber alınca inşll iyi sonuçlar alırsın ve tez zamanda sende hamişş olursun inşll. sonuç alacak arkadaşların inşll pozitif çıkmıştır allah herşeyi gönlünüze göre versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşll bütün dualarım sizinle kendinize iyi bakın......

Sudeli tatlım benim.Teşekkür ederim..İkiz annesi nasıllar merak etme herkesi buradan takip ediyorum ben..canımcım..ikizlerin cinsiyetini kaçırmış olabilirim bilmiyorum anlayacağın..Sağlıklı huzurlu hamilelikler sana ve hepinize..

27 ekim transfer tarihim 7 kasım test tarihim yani cuma günü ama ben perşembe yaptırmaya karar verdim bi günden bişey olmaz sanırım dimi :)

kızlar selammmmmm...seybay cım çok şükür haber çıktı senden canım...herşey yolunda gidecek bundan sonra içini ferah tut sen..beni soracak olursanız hemen sıralayayım: * hamileliğimin başından beri toplam 11 kg almışım..eyvahlarım olsun... * oğluşum iyi durumda çok şükür...kendini büyütmekle meşgul...* perşembe günü şeker yüklemesi yaptıracağım hayırlısıyla bunu da bir atlatırsam harika olacak....* aşırı kansızlık çıktı bende...demir hapını doktor günde 2 ye çıkardı....* dere geçerken at değiştirilmez derler ama maalesef bu aralar doktor değiştiriyorum..doktorum ssk anlaşması olmayan başka bir hastaneye geçti..bende yeni doktor arayışındayım...* geceleri "uykular bana haram" şarkısını söylüyorum...sol kaburgamdaki batma halen devam ediyor...* henüz birşey e aşermişliğim filan o0lmadı...böyle devam ederse masuscuktan 1 kerelik kocama işkence olsun diye gece vakti badem ezmesi istiyim diyorum:))) * 1-2 hafta sonra odasının siparişini verelim diyorum...gerçi ne olacağı hiçbir zaman belli olmaz...inşallah allah hayırlı yazılar yazmıştır...sağlıkla kucağımıza alırız...pelly / aktüel sizlerde iyisinizdir inşallah...pozitifi alan tüm arkadaşları kutlarım bu arada...allah herkese hayırlı / sağlıklı evlatlar nasip eder dilerim...

seybaycım üzüldüm inşallah bebişin bekletmeden hemencecik geliverir

tedavide olan arkadaşlarından allah yardımcısı olsun inşallah allah herkese mutlu mutlu haberler vermeyi nasip eder stres yapmamaya çalışın en zor zaman bekleme süresi oluyor hak veriyorum bende yaşadım ama hep olacağı varsa olacak dedim kendime

hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…