nestle ve kraliçe bebeklerinizin ve sizlerin iyi olmasına sevindim.İnşallah rabbim bu yolu sağlıkla tamamlamanızı ve bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder.ben oğlumu iki hafta önce 21 haftalıkken kaybettim.kalbi durmuş.çok üzgünüm.
nestle ve kraliçe bebeklerinizin ve sizlerin iyi olmasına sevindim.İnşallah rabbim bu yolu sağlıkla tamamlamanızı ve bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder.ben oğlumu iki hafta önce 21 haftalıkken kaybettim.kalbi durmuş.çok üzgünüm.
kızlarr 12 aralık tarnsfer 24 aralık test heyecanla bekliyorum
benim de transfer tarihim 12 aralık. 24 aralık test günüm.
kızlar merhaba 23 ağustos transfer günümdü vede 3 aylül gebelik testi sonuç pozitif kızlarım olacaktı ki geçen haftaya kadra bebeğimin bi tanesinde problem yaşandı malesef o bebğim sonlandırıldı allah hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın isten herkesede alahım çok ça çokça bebk versina.s.
cok gerilere dusmusuz, ben durum bildireyim bari. Ikiz kizlarimla 24. haftamizdayiz. Ben erken dogum tehlikesi nedeniyle evden sadece 10 gunde bir doktora gitmek icin cikiyorum. Evde de sadece yemek, tuvalet ve 19 aylik oglumla ilgilenmek icin kalkiyorum. oglusta da 5 ay yatmistim ama tabii simdi evde o varken daha zor oluyor. insallah 26. haftaya kadar dayanir kizlarim ve saglikla dogarlar. Siz de son durumunuz yazin da guzel grubumuzu devam ettirelim. kolay gelsin herkese.
Ece
canım allah sabır versin...doğana kadar maalesef hiçbirşeyin garantisi olmuyor....bazen doğuma birkaç gün kala kaybediyor anneler bebeklerini...düşünsene bütün hazırlıklar tamamlanmış, ev düzülmüş, tüm planlar yapılmış...ne büyük acı oluyordur..ama allahın dediği olur diyip kaderi kabullenmekten başka çare yok...allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin herbirimize....biraz dinlendikten sonra yeniden denersin hayatım....moral moral moral...herşeyin başı moral....tüm arkadaşlara selam burdan..ayrıca bu topiği kaybetmeyelim, gerilere düşürmeyelim kızlar...birbirimize lazımız....
merhaba
ben de ikizlerime 22 haftalık hamileyim. sanırım doktorunuz herman işçi. Ben de belki doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, bir ark daha tavsiye etmişti herman beyi. Doğum yapacağınız hastane belli mi bir de toplam ne kadar tutuyor doğum acaba? Benim doktorumun anlaşmalı oldugu hastaneler bayagı pahalı bu nedenle belki değiştirebilirim.Bir de benim doktorum kesinlikle sezeryan dedi, nrmal doğum bebekler için riskliymiş. Sen normal mi yapacaskın sezeryan mı? Burayı bu mesajımla işgal etmek istemezdim ama sana özel mesaj yollayamadım.
Cok cok uzuldum Butterfly's. basiniz sagolsun. Acinizi anliyorum, ben de ilk oglum Kaan'imi 21 haftada rahim yetmezligi yuzunden erken dogum yapip kaybettim. Cok buyuk bir aci. Hala icimde yaradir, insallah simdi 3 cocugum olacak yasayan ama onu unutamam. Insallah sen de en kisa zamanda saglikli uzun omurlu evlatlarini kucagina alirsin.
Ece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?