Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

kızlarrr ne kadar gerilere düşmüş bu sayfaaaaa...aşkolsun.....tüm sonuç bekleyenlere şimdiden sabır diliyorum...beklemek bu işin en feci yanı..pozitifi gören tüm arkadaşları kalpten kutluyorum....henüz tedavi aşamasında olan bütün güzel anne adaylarına da pozitif beta hcg ler diliyorum....bana gelecek olursak...bugün doktor kontrolümüz vardı...artık 2 haftada 1 kontrole gidiyorum...oğluşum 1300 gr olmuş..27. haftamız bitmek üzere...şimdilik herşey yolunda...şeker yüklemesi sonucumuzda normal çıktı...bugün 17.30 da hatıra kalması için 4D ultrason çekimine gideceğiz...kime benziyor belki anlarız bu 4D ultrasonla...kızlar bu öyle bir safha ki endişesi içinden hiç eksik olmuyor..pozitifi görünce herşey bitti sanmıştım ama hiç de öyle olmuyor...seybay cım ne oldu senin test sonuçların?? herşey yolunda mı?? aktüelcim nasıl gidiyor ikiz anneliği? kilo almakla aran nasıl? beni sorma valla 13 kg. aldım bile....şimdilik böyle kızlar...sizi yeniden haberdar ederim..öpüyorum hepinizi....

cok gerilere dusmusuz, ben durum bildireyim bari. Ikiz kizlarimla 24. haftamizdayiz. Ben erken dogum tehlikesi nedeniyle evden sadece 10 gunde bir doktora gitmek icin cikiyorum. Evde de sadece yemek, tuvalet ve 19 aylik oglumla ilgilenmek icin kalkiyorum. oglusta da 5 ay yatmistim ama tabii simdi evde o varken daha zor oluyor. insallah 26. haftaya kadar dayanir kizlarim ve saglikla dogarlar. Siz de son durumunuz yazin da guzel grubumuzu devam ettirelim. kolay gelsin herkese.
Ece

nestle ve kraliçe bebeklerinizin ve sizlerin iyi olmasına sevindim.İnşallah rabbim bu yolu sağlıkla tamamlamanızı ve bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder.ben oğlumu iki hafta önce 21 haftalıkken kaybettim.kalbi durmuş.çok üzgünüm.

geçmiş olsun canım yaa bu şekilde oluncada insan çok üzülüyo ama umutlar bizim için allah belki daha birçok bebiş nasip etmiştir sana herşeyin vakti zamanı varmış hayırlısı olsun üzüme dicem ama zor olduğunu düşünüyorum allah sana bi sürü bebiş versin acını hafifletsin:1hug:

canım allah sabır versin...doğana kadar maalesef hiçbirşeyin garantisi olmuyor....bazen doğuma birkaç gün kala kaybediyor anneler bebeklerini...düşünsene bütün hazırlıklar tamamlanmış, ev düzülmüş, tüm planlar yapılmış...ne büyük acı oluyordur..ama allahın dediği olur diyip kaderi kabullenmekten başka çare yok...allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin herbirimize....biraz dinlendikten sonra yeniden denersin hayatım....moral moral moral...herşeyin başı moral....tüm arkadaşlara selam burdan..ayrıca bu topiği kaybetmeyelim, gerilere düşürmeyelim kızlar...birbirimize lazımız....

sevgılı butterfly ınan cok uzuldum allah sabır versın bende 6 haftalık kaybettım acını anlıyorum ama herseyın hayırlısını versın rabbım ben ocak ayında tedavıye baslıyorum herseyın hayırlısı

canım çok üzüldüm..ALLAHIM yardımcın olsun canım..sabır ..:teselli:

benim de transfer tarihim 12 aralık. 24 aralık test günüm.

kızlar merhaba 23 ağustos transfer günümdü vede 3 aylül gebelik testi sonuç pozitif kızlarım olacaktı ki geçen haftaya kadra bebeğimin bi tanesinde problem yaşandı malesef o bebğim sonlandırıldı allah hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın isten herkesede alahım çok ça çokça bebk versina.s.

bonncuk geçmiş olsun cnm allah kalanına ömür versin kucağına almayı nasip etsin ben çok heyecanlıyım yaaa 24üne kadar nasıl sabredeceğim bilemiyorum :S

çok geçmiş olsun arkadaşım kızlarım demişsin ikizmiydi birinde problem vardı yazıyo inşallah öbürü duruyodur canım?

Cok cok uzuldum Butterfly's. basiniz sagolsun. Acinizi anliyorum, ben de ilk oglum Kaan'imi 21 haftada rahim yetmezligi yuzunden erken dogum yapip kaybettim. Cok buyuk bir aci. Hala icimde yaradir, insallah simdi 3 cocugum olacak yasayan ama onu unutamam. Insallah sen de en kisa zamanda saglikli uzun omurlu evlatlarini kucagina alirsin.
Ece

merhaba

ben de ikizlerime 22 haftalık hamileyim. sanırım doktorunuz herman işçi. Ben de belki doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, bir ark daha tavsiye etmişti herman beyi. Doğum yapacağınız hastane belli mi bir de toplam ne kadar tutuyor doğum acaba? Benim doktorumun anlaşmalı oldugu hastaneler bayagı pahalı bu nedenle belki değiştirebilirim.Bir de benim doktorum kesinlikle sezeryan dedi, nrmal doğum bebekler için riskliymiş. Sen normal mi yapacaskın sezeryan mı? Burayı bu mesajımla işgal etmek istemezdim ama sana özel mesaj yollayamadım.

sağol canım.yine belirsizlikler denizine dalıcam.hakkımızda hayırlısı...
Çok zor ve acı bir durum.Allah kimseye yaşatmasın...

Merhaba,
Evet sevgili doktorum Avrupa Hastanesinden Herman Isci ve cok cok seviyorum onu, 8 yildir doktorum kendisi, onun sayesinde oglumu sonuna kadar tasidim ve bunlari da saglikla tasiyorum. Cok bilgili ve iyi yurekli bir doktor. Cok tavsiye ederim. Benim Koc Allianz sigortam var ve Amerikan Hastanesinde yapacagim dogumumu yine ve cepten birsey odemeyecegim. Ama Herman Bey mutlaka uygun fiyatli bir yer bulur size. Benim oglum tersti ve sezaryenle dogdu, o nedenle kizlarim da oyle dogacak. Siz doktorunuzla konusur karar verirsiniz, sezaryen de cok zor birsey degil ve bazen cok yararli olabiliyor. Mesela herman Bey benim sezaryenimde sol yumurtaligimda kanserli bir tumor buldu ve aldi ( cok dikkatli bir doktor oldugu icin hayatimi kurtardi, baska doktor olsa belki gozden kacabilirdi) Eger normal dogum yapsaydim, tumor bulunamayacakti ve ben buyuk ihtimalle 2-3 sene icinde olecektim . Yani Allah hayirlisini versin diyelim ve doktorunla karar verirsin. Ama gecerli bir neden yoksa tabii normal dogumda hemen ayaga kalkiyorsun. Bol sans
Sevgiler
Ece

kraliçe sana cevap yazmayı unutmuşum o gün kusura bakma.çok dalgınım bu aralar...
iyi dileklerin için sağol canım.çok üzgünüm, belki bir bebeğim olursa acım biraz hafifler bilemiyorum.Allah kimseye yaşatmasın çok acı bir durum...
sen de ikizlerini sağlıkla büyütürsün inşallah ha tabiii yakışıklı oğlunu da...

slm kızlarr napıyorsunuz uzun zamandır yoktum biraz zor süreçten geçtim düşük tehlikem vardı çok şükür 30. haftaya girdik doktorum yanlız lavabo haricinde kalkma dedi bende öyle yapıyorum inşll hayırlısıyla hepimizde kucamıza alırız yani bebek olduktan sonrada endişeler bitmiyormuş allah yardımcımz olsun aman herkes dikkat etsin hamile kaldıktan sonrada herşey bitmiyor..allahım herkese nasip etsin anne olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…