Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

kızlar ben transferden geldim evdeyim. 5. gün transeri yapıldı. 4 tane koydular. istemedim pek ama doktor ve embriyolog ısrar ettiler. azıcık kafama takıldı ama vardır herşeyde bir hayır

Hayırlı olsun nurcum..Benimde 5.gün transferi 3 embriyo.Valla neden 4 koydular şaşırıdım.Neyse hakkında hayırlı olsun canım ..Sağlıkla sıhhatle bebeklerin sana tutunur ve anneliği yaşarsın inşallah canım..

bugüne kadar embriyolarınız çok hızlı bölündü ama bugün biraz diğer günlere göre yavaş dedi embriyolog. kendisi teklif etmiş 4 embriyoyu. sonra doktoruma sordum. 2 tane ileri hızda bölünen ikitane normal koyduk dedi.kaliteleri iyi merak etme dedi. direndim ama onlar beni yendiler. bacaklarım bağlı ya güçsüzdüm. 4 tanede donduruldu. kızlar kaliteliyse niye 4. benim kafam karışık.

Nurcum benim de 7 embriyomda çok hızlı bölünmüştü,yüksek kaliteliydiler.Bu yüzden verilen kararda 3 transfer edelim 4 donduralım dendi.Bizde okeyledik.4 te konulabilirdi ancak blastosist aşamasına gelmiş embriyoların kalitesi zaten yüksek oluyor.Blastosist aşamasında yapılan transferlerde çoğul gebelik şansını azaltmak için de sayıyı düşürüyorlar.Ancak sen de 4 koymuşlar.Bi bildikleri vardır elbet....Dilersen googleden blastokist olrak araştırma yap.daha fazla aydınlanırsın..

bir bildikleri vardır ve bir hayır vardır demekten başka yol yok. inançlı bir insanım ve hiçbir şeyin sebepsiz olmayacağını biliyorum. ve dsiyorum ki GÖRELİM BAKALIM NEYLER MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER.
ilginiz ve yardımınız için çoooooooook teşekkürler.Şeniz

kızlar öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum.Allah mutluluğunuzu daim etsin,Allah en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Benimde yarın test günüm ama negatif çıkacağını bildiğim için hiç ümitlenmiyorum.içimde hiç heyecan kalmadı çünkü kanamam hala devam ediyor.Geçen gün doktorumu aradım ama merkezdeki değil kendi kadın doğum doktorumu.Hiç normal değil dedi büyük ihtimal tutmadı dedi.yapacağın bişey yok cumayı bekle dedi.
beni bu listeden silebilirsin seybaycım yarını beklemeye gerek yok.
sizin için umarım hayırlısı olur inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız.

ya dur bi bakalım...yarın test sonucunda görürsün 120-130 ları o zaman sorarız biza sana ama...hemen yelkenleri suya indirmek yok...baktın olmadı allah sağlık versin bir daha denersin...lütfen kendini üzme..olmadı nasıl olsa diyip de cam*-kapı filan silmeye de kalkmaya....önce test sonucunu görelim..sonra eğer gerekirse biz de seninle birlikte üzülürüz...ama o saate kadar umut tamam mı??????sonuç negatif olursa da en fazla 3-4 saat yas sonra yine hayata kaldığımız yerden devam...dualarım seninle...

teşekkür ederim nestle76 bütün iyi dileklerin için.Ama yok testi bile yaptırmama gerek yok ama mecburiyet işte.

teşekkür ederim nestle76 bütün iyi dileklerin için.Ama yok testi bile yaptırmama gerek yok ama mecburiyet işte.

şışttttt valla kızıcam ama...herkes böyle yıkılırsa kalanları kim teselli eder..bak belki haftaya çarşamba benim de teselliye ihtiyacım olacak...ama hayat devam ediyor...sağlımız yerinde..eşimiz yanımızda...yaz geldi ne güzel...belki 3-5 gün tatil de yaparız...gelmezse gelmez bu ayda bu veletler...kişilikli olacak bizim çocuklarımız...çünkü onlar geleceği zamanı kendi seçen çocuklar olacak...ne ilaç ne doktor ne de diğer yöntemler onların istediği zamanda gelişini engelleyemeyecek...bugün olmaz belki ama bir gün mutlaka...

senin kaçıncı denemen?sorunun neydi?sonucun ne zamandı?

ilk denemem..aşılama filan yaptırmadan direkt tüp yaptırdım vakit kaybı olmasın diye...pazar günü transferim yapıldı...4 embriyo...ancak sadece 1 i kaliteli kalanları mostralık anlayacağın..ama belli olmaz...güçsüz görünüp sıkıca tutunadabilirler...sorunum yok..nedensiz inferlite...daha önce 2 kere hamile kalmıştım ama kürtaj oldum..son 2 yıldırda olmayınca tüpe girdik..32 yaşındayım çünkü...10. günde test yaptırayım diyor..burdaki kızlar belli olur 10. günde de diyorlar...o da haftaya çarşammbaya denk geliyor işte...11/06....bakalım..ben de ihtimal vermiyorum...ama yine de tamamen ümitsiz değilim..4 gündür kanamam filanda olmadı ama...kanama olmasa bile sonuc 0 çıkabiliyormuş...aynı geminin yolcularıyız bizler...hepimiz dua edelim..ve allahın işine çok da karışmayalaım..bence biraz ara vermen mantıklı..şöyle 1 hafta filan tatil yapsan sıfırlasan kendini eylül de filan yeniden başlarsın...bi de bişi söyliycem...çok inanmam astrolojiye ama..duymuşsunuzdur belki haziranın 1-21 arası merkür geri gidiyormuş..astrologlar bu dönemde önemli girşimler, estetik ameliyatlar, tüp bebek uygulamaları filan yapmayın diyorlar...kim bilir belki bir ilgisi vardır...

evet olabilir o merkürde beni bulur zaten.10.gün idrar testide yapsan çıkar büyük ihtimal.Genelde yapanların çıkmış.hatta kuzinin 9.gün çıkmış sende dene istersen.
senin için dua edicem.
şimdi çıkıyorum netten.güzel haberlerini bekliyorum.

canım çok sağol...dilerim mucize ve süprizler seni bulur...bu umutsuzluğunda yok olur...tedaviye ara versen de buralar uğra...iyi akşamlar...

ayyy NESTLE ilahi sen de neler biliyorsun öyle!!!!! merkür gidiyormuş geliyormuş falan...valla akşam akşam güldürdün beni....:roflol: senin burcun ne?

BİOZARDCIM allahtan ümit kesilmez.Ben seni listeden silmek istemiyorum açıkçası.Cuma gelsin.Testi bi yaptır öyle belki..Arkadaşım üzülme endişe etme demek bi çare değil belki ama.Allahım ne mucizeler yaratır insanlar yaratamaz....

öyle gülüp de merkürü sinirlendirme:)))burcum balık...ne bliyim işte..belki bi ilgisi vardır diye dedim...artık herşeyi bişeyle ilişkilendiriyoruz ya ondan herhalde...

günaydın arkadaşlar 2. testimi yaptırmaya gidiyorum inşallah değerim yükselmiştir BİOZARDCIM inşallah her şey istediğin gibi olur ümidini kesme lütfen benim 1 arkadaşımında kanaması oldu ama hamileydi onun için çokta üzülme

kızlar ben transferden geldim evdeyim. 5. gün transeri yapıldı. 4 tane koydular. istemedim pek ama doktor ve embriyolog ısrar ettiler. azıcık kafama takıldı ama vardır herşeyde bir hayır

hayırlı olsun nurcum benimde 5.gün transferi 2 tane koyacaklardı ben 3 isteyince 3 tane koydular . kafana hiç takma sadece bebişine yoğunlaş acaba sorularını kafana takıp stres yapma içini ferah tut . bana hastanedeki hemşire konuşurken şöyle dedi . korkarak bişey yapma . yaptıysanda korkma . içini rahat tut her zaman sende öyle yap benim yarın test günüm sayılı gün geçiyo merak etme

hiç belli olmuyo benim akrabamın kanaması olduğu halde hamile kaldı 2.5 aylıkken grip oldu enfeksiyondan düşük yaptı allahım inşallah mübarek cuma gününde seni mutluluktan ağlatır nasıl dua ama ?

ayşenurcum iyi haberleri merakla bekliyorum allah yardımcı olsun bu mübarek cuma gününde hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin allahım amin

amazon yavaş git gel emi sakın miniklerimizi fazla sarsma güzel haberlerle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…