Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

evet ya emelce 34 inşallah olumsuz sonuç almamıştır onun akıntısı gelmişti pembeye dönüşmüştü öyle yazmıştı inşallah güzel haberler gelir buraya

seybaycım emelce34 arkadaşımızıda listeye eklesene dün çıkacaktı sonucu belki nete girmemiştir dün

Transfer Ve Sonuç Günleri

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Emelce34---23 Mayıs----4 Haziran
Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran
Biozard---27 Mayis--6 Haziran
Sece-----26 Mayis------7 Haziran
Gukumser---28 Mayis----7 Haziran
Seybay----29 Mayis-----10 Haziran
Belgigue--30 Mayıs-----11 Haziran
Nestle 76----1 Haziran-----13 Haziran
Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran
Günişiği---3 Haziran----15 Haziran
Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran
Kederli---8 Haziran----20 Haziran

Aktüel ve amazon ....Allah sağlıklı neşeli hayırlı günler göstersin bebeklerinizle inşallah ve yarınlarınız bugününüzden daha güzel olsun...Her ikinizi de tebrik ediyuorum..:hooray:

Son düzenleme:
teşekkürler seybay aktuel yatıyormusun canım ne yapıyorsun anlatsana nasılsın ben hiç bir iş yapmıyorun kah oturuyorum kah yatıyorum sen neleri yapıp neleri yapmıyorsun

evdeyim iş olarak sadece yemek, yatak toplama ve bulaşık yıkıyorum arada yatıyorum kasıklarda kasılma oluyor.son iki gündür adet hiisi vardı bende aaa olmadı demiştim. hareket kısıtlı tabi pazartesi cenazeye gittim yalnız
sizdede kullandığınız jel geri geliyomu.
kesik şeklinde arada beyaz arada kahve rengi .Birikti içimde hissediyom.

aktüel canım hayırlı olsun tebril edeyorum allahım ne büyük inş. sag salim kucagınada almayı nasip etsin uzun hayırlı ömürler versin innşşşşşş........

selam kizlar benim tarnsferimde 30 mayista yapildi bugun yedinci gunu transferin hastane ayin onucune yazdi gec yazdi cok ya ama ben iki gun sonra baska bi yerde kan tahlili yaptirmak istiyorum eger kanamam gelmezse transferin ikinci gununden beri belim nasil agriyo kasiklarimda vajinama dogru bi agri sanci ayni regl agrisi ama ikinci gunden itibaren baslamaz ki bu regl agrisi ya cok korkuyorum surekli wc ye gidip kontrol ediyorum kizlar allah hepimize nasip etsin insallah herkes poziti cvp alsin aminnn

aktuel benim jelim çok geri gelmiyor ama içimde birikmiş gibi bende hissediyorum günde bir tane yapıyorum ben siz hangi merkezde yaptırdınız sadece vajinal jel mi kullanıyorsun yazar mısın

amazon ve hayatım sizi kutluyorum henüz benim transferim olmadı ama siz moral oldunuz bana allah tamamına erdirsin

aktuel benim jelim çok geri gelmiyor ama içimde birikmiş gibi bende hissediyorum günde bir tane yapıyorum ben siz hangi merkezde yaptırdınız sadece vajinal jel mi kullanıyorsun yazar mısın

tebrikler aynı gün aldık güzel haberi umarım sonuna kadarda devam edebiliriz. jel tam anlamıyla gelmiyor sadece 3 sabahtır afedersin büyük olurken geliyor az , kesik gibi siyah geldi beyazlı .eskiden çok fazla gelirdi ama hem hep gece yatarken yapmıştım , bu sefer sabahları 1 tane yapıyorum 10dk sonra kalkıyorum.ayrıca progesteron iğnelerim var gün aşırı 50 mg ( 2 ampul idi) şimdi piyasaya türk malıda çıkmış kolayca bulunuyor 1 ampul 50mg (12 ytl),ecoprin ,glifor ve folik asit sabah - akşamda cylyo diye iki bazlı hormon ilaçının sadece beyazını alıyorum.Adet ağrısı gibi baskı oluyor kasıklarımda ama iyiyim.
Umarım herşey yolunda gider şimdide bu sıkıntı var ister istemez.İkinci testi yarın mı yatırıyorsun?:içelim:

izmir irenbe de oldu 3 denememdi.

Son düzenleme:
aktüel canım hayırlı olsun tebril edeyorum allahım ne büyük inş. sag salim kucagınada almayı nasip etsin uzun hayırlı ömürler versin innşşşşşş........

sağol canım inşallah şimdi diğer adımlar var.umarım herşey yolunda gider.
Kucaklarım büyük bir mutlulukla, hepimizde inşallah

kızlar ben transferden geldim evdeyim. 5. gün transeri yapıldı. 4 tane koydular. istemedim pek ama doktor ve embriyolog ısrar ettiler. azıcık kafama takıldı ama vardır herşeyde bir hayır

kızlar Ben Transferden Geldim Evdeyim. 5. Gün Transeri Yapıldı. 4 Tane Koydular. Istemedim Pek Ama Doktor Ve Embriyolog ısrar Ettiler. Azıcık Kafama Takıldı Ama Vardır Herşeyde Bir Hayır

Hayirli Olsun....bana Da 4 Embriyo Transfer Edildi...ben 5. Gün Transferine Gidemedim..embriyolarda Bazi Hücre çapi Anomalileri Oldu..şansi Arttirmak Için Iznimi Alarak 4 Embriyo Transfer Ettiler...senin Kaç Yumurtaydi?kaçi Döllendi? Neden 4 Diye Sormadin Mi? çünkü Genelde 5.gün Transferlerinde 2 Embriyo Transfer Ediyorlar...herhalde %100 ü Yakalamak Istedi Doktor...büyük Bir Ihtimalle Tutacaktir...iyi Haberlerini Bekliyoruz....dinlen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…