Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

GÜNAYDINNNNNNN ARKADAŞLARIMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bugün test yaptıracak arkadaşlarımız Allah işinizi rastgetirsin... Lütfen sonuçlarınızı hemen bize yazın... merakla bekliyoruz... İnşallah müjdeler vereceksiniz... ama sonuç negatif olursada nestlenin dediği gibi yarım gün üzülme hakkınız var tamam mı?? Rabbim herşey için bir vakit saat tayin etmiştir... Hepimiz bu vakit geldiğinde bebişlerimize kavuşacağız inşallah... ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN!!!!!!
HERKESE HAYIRLI CUMALAR......

kızlar ben transferden geldim evdeyim. 5. gün transeri yapıldı. 4 tane koydular. istemedim pek ama doktor ve embriyolog ısrar ettiler. azıcık kafama takıldı ama vardır herşeyde bir hayır

Canımmm Günaydınnnn a.s.
Geçmiş olsun... Artık bebişlerin seninle :dance:... İnşallah güzel haberlerinide vereceksin bizlere... kendine ve bebişlere çok çok dikkat et... niye öyle niye böyle diye stres yapma kendine... Şimdi dinlenme zamanı.... zorlu bir süreci bitirdin artık bebişlerinle birliktesin keyfini çıkar tatlımm... :1hug:

amin canım ya sanada hayırlı cumalar bence çok rahat değillerdir çünkü benim yarın test günüm ben şahsen pek rahat değilim onları düşündükçe benim içim pır pır oluyo

günaydın canım benim, ya evet insan mutlu oluyor. içimdeler şu anda daim olur inşaallah. bizim doktor dört sayısını seviyo herhalde. bugün fazla takmıyorum artık. vardır her işte bir hayır deyip. Allah'a teslim olup oturuyorum.
sende durumlar nasıl? nasıl gidiyor? :1hug::1hug:

ayşenurcum iyi haberleri merakla bekliyorum allah yardımcı olsun bu mübarek cuma gününde hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin allahım amin

Hepinizden Allah razı olsun , senin şu akraban geçen yıl haziranda Hacettepe de tedavi gören adı D ile başlayan biri olabilir mi?

Arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar, kan verdim geldim öğleden sonra sonuç alacağım inşallah, bu mübarek cuma günü Allahım hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin diyorum AMİNNNNNNNN

biozard ve ayşenur heyecanla haberlerinizi bekliyoruz. Allah yardımcınız olsuuuuuun.

Hepinizden Allah razı olsun , senin şu akraban geçen yıl haziranda Hacettepe de tedavi gören adı D ile başlayan biri olabilir mi?

yok ayşenurcum 2004te nisanda yaptırmıştı 2.tüp bebeğini daha doğrusu nisanda düştü işte çocuk 2006 tekrar denedi geçen sene şubatta doğum yaptı şimdi bir oğlu var
sen ne zaman gitcen kan vermeye gelip ben alıyım kanını istersen

amin canım ya sanada hayırlı cumalar bence çok rahat değillerdir çünkü benim yarın test günüm ben şahsen pek rahat değilim onları düşündükçe benim içim pır pır oluyo

sececimm seni çok anlıyorum canım...kolay değil çok iyi biliyorum... İnsanın heyecanlanmaması mümkün değil... gün sayarken insanın içi pır pır ediyor sonuca bir kaç saat kalmışken nasıl rahat olunabilsin...
Ama bizler elimizden gelen herşeyi yaptık bol bol dua etmek ve beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok şu anda... Bebişlerin ve kendi sağlığımız için bu heyecanı bastırmaya çalışmalıyız... Güçlü olamalıyız.. Annelik bunu gerektirmiyor mu... sonuçları pozitif çıkan arkadaşların msj okuyoruz hemen ardından kese, kalp atışı, sağlıklı bir gebelikkk süreciiii vs vs.. endişeleri, bebek doğduktan sonrada ömrümüzün sonuna kadar onlar için duyduğumuz, duyacağımız endişeler.... Başlangıçtan sonuna kadar ANNE hep GÜÇLÜ olmak zorunda... Bebek için tedavi gören bizler diğer annelere göre bu heyecan ve endişelere biraz daha erken başlıyoruz ve yoğunyaşıyoruz... HİÇÇÇ kolay değil bende yaşıyorum... Tedavi sürecinde yaşananlar iğneler, ilaçlar, kontroller bu arada moralini yüksek tutmaya çalışmak, umutlanmak, heyecanını bastırmak, sabırsızlanmak, sonuca göre göklere çıkmak yada dibe vurmak... hepsi tek bir yola çıkıyor... GÜÇLÜ OL VE RABBİME SIĞIN..... yılmak yok arkadaşlar.... Çok üzgünüm çoook İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALACAĞIZ....BEBİŞLERİMİZE KAVUŞACAĞIZ....
ALLAH BU YOLDA EMEK HARCAYAN HERKESE YARDIM ETSİN......a.s.

Son düzenleme:
günışığı canım ya çok şekersin . o kadar güzel şeyler yazmışsın ki bende bu süreçte allahım kabul ederse hatim indirmeye çalıştım son 33 sayfam kaldı kasıtlı bugüne bıraktım cuma günü yapıyım duasınıda diye . zaten dua etmesem kesin bu kadar rahat atlatamazdım rabbim hepimizin hakkında hayırlısı olanı versin sonucum yarın kötü olsada üzülücem ama çok kendimi etkilemesine izin vermicem önüme bakıcam dondurulmuşlarım var dicem tekrar başlarım dicem hergelen gün insanın içine yeni bir umut doğuruyor ah bide çevre baskısı ve sorgulaması olmasa eminim hiçbirimiz bu kadar üzüntü yaşamayız mutsuzluklarda

Canımm Şeniz ALLAH KABUL ETSİNN.... Ne mutlu sana... Çevre , sorular istemesende insanı etkiliyor... Ama unutma akşam kapını kapattığında sen, eşin ve rabbim başbaşasınız... KİM NE DER SE DE SİN HADİİİİİİİİ...... :dance: önemli olan senin ve eşinin nekadar birbirinize sarıldığınız,kenetlendiğiniz ve güçlü olduğunuz... gerisi boş......
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün canımmm... Allahın izni ile bize müjdeler vereceksinn...a.s.

canımmmmm a.s.
ben gayet iyiyim... hiç sıkıntım yok ne ağrı ne sancı... evde vakit geçirmeye, dinlenmeye çalışıyorumm... ilkgün neredeyse hiç kalkmadan yattım.. iki gündür de geziniyorum, biraz oturuyorum, biraz uzanıyorum, ara ara nete girip gelen msj bakıyorum, tv de izleyecek program arıyorum (ki yok yok yok hem dram bep magazin) vs... birde bol bol dua ediyorum... Rabbim yüzümüzü güldürsün diye...
Herşeyin hayırlısı bakalım... bekleyip göreceğiz......

bugün sonuç alacak arkadaşları heyecanla bekliyorum.....dualarımız sizinle...ayşenur ve biozard....bizlerle paylaşmayı unutmayın...

AKTUEL ve HAYATIM sizdende testlerinizi tekrarlamanızı istediler mi bana 3 kez yaptıracağımı söylediler acaba ilk çıkan tahlilimde bir sorun mu var yaaa sizin değerleriniz kaçtı lütfen yazın bir bilgisi olan varsa beni aydınlatsın

Canlarım benim...Ayşenur Biozard ve 2.testini yapacak Amazon inşallah testlerinizin sonuçlarıyla Allah yüzlerinizi güldürür.Sizlere bol bol duacıyız.Hep birlikte bu yola başkoyduk hep birlikte sevinçlerimizi de paylaşacağız inşallah..Ben kendim ve sizler adına olumsuz düşünmek istemiyorrum içimde hep umut var.Arkadaşlarım herşey gönlünüzce olsun.Güzel haberlerinizi bekliyoruz herbirinizden.Sağlıkla bugün alacağınız haberler inşallah anneliğe ilk adımınız olur.Hepinizin haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.Cumanın hayrı ve bereketi üzerimize olsun...Sececim sana da yarınki tahlilin için şimdiden bol şans..

Transfer Ve Sonuç Günleri

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....

Emelce34---23 Mayıs----4 Haziran

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran

Biozard---27 Mayis--6 Haziran

Sece-----26 Mayis------7 Haziran

Gukumser---28 Mayis----7 Haziran

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran

Belgigue--30 Mayıs-----11 Haziran

Nestle 76----1 Haziran-----13 Haziran

Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran

Kederli---8 Haziran----20 Haziran

ARKADAŞLAR BU LİSTEDEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIN ALLAHIN İZNİYLE HAMİLE HABERLERİNİ ALACAĞIZ İNŞALLAH...
SEVGİLİ AKTÜEL VE AMAZON DİLERİM 2.TESTLERİNİZDE OLUMLU SONUÇLANIR.AYŞENURCUĞUM İNŞALLAH SEN DE SAĞLIKLA HAMİLE ARKADAŞLARIMIZIN ARASINA KATILIRSIN BUGÜN.BİOZARD UMUT EDİYORUM Kİ ALLAHIMIN EN GÜZEL SÜRPRİZİNİ BUGÜN SEN DE ALIRSIN..HEPİNİZE BOL ŞANS...
TEST YAPTIRAN ARKADAŞLAR TAHLİL DEĞERLERİNİZİDE PAYLAŞIRSANIZ BİZ DE BİLGİ SAHİBİ OLURUZ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…