kızlar ben transferden geldim evdeyim. 5. gün transeri yapıldı. 4 tane koydular. istemedim pek ama doktor ve embriyolog ısrar ettiler. azıcık kafama takıldı ama vardır herşeyde bir hayır
GÜNAYDINNNNNNN ARKADAŞLARIMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bugün test yaptıracak arkadaşlarımız Allah işinizi rastgetirsin... Lütfen sonuçlarınızı hemen bize yazın... merakla bekliyoruz... İnşallah müjdeler vereceksiniz... ama sonuç negatif olursada nestlenin dediği gibi yarım gün üzülme hakkınız var tamam mı?? Rabbim herşey için bir vakit saat tayin etmiştir... Hepimiz bu vakit geldiğinde bebişlerimize kavuşacağız inşallah... ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN!!!!!!
HERKESE HAYIRLI CUMALAR......
Canımmm Günaydınnnn a.s.
Geçmiş olsun... Artık bebişlerin seninle :dance:... İnşallah güzel haberlerinide vereceksin bizlere... kendine ve bebişlere çok çok dikkat et... niye öyle niye böyle diye stres yapma kendine... Şimdi dinlenme zamanı.... zorlu bir süreci bitirdin artık bebişlerinle birliktesin keyfini çıkar tatlımm... :1hug:
ayşenurcum iyi haberleri merakla bekliyorum allah yardımcı olsun bu mübarek cuma gününde hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin allahım amin
Hepinizden Allah razı olsun , senin şu akraban geçen yıl haziranda Hacettepe de tedavi gören adı D ile başlayan biri olabilir mi?
amin canım ya sanada hayırlı cumalar bence çok rahat değillerdir çünkü benim yarın test günüm ben şahsen pek rahat değilim onları düşündükçe benim içim pır pır oluyo
günışığı canım ya çok şekersin . o kadar güzel şeyler yazmışsın ki bende bu süreçte allahım kabul ederse hatim indirmeye çalıştım son 33 sayfam kaldı kasıtlı bugüne bıraktım cuma günü yapıyım duasınıda diye . zaten dua etmesem kesin bu kadar rahat atlatamazdım rabbim hepimizin hakkında hayırlısı olanı versin sonucum yarın kötü olsada üzülücem ama çok kendimi etkilemesine izin vermicem önüme bakıcam dondurulmuşlarım var dicem tekrar başlarım dicem hergelen gün insanın içine yeni bir umut doğuruyor ah bide çevre baskısı ve sorgulaması olmasa eminim hiçbirimiz bu kadar üzüntü yaşamayız mutsuzluklarda
günaydın canım benim, ya evet insan mutlu oluyor. içimdeler şu anda daim olur inşaallah. bizim doktor dört sayısını seviyo herhalde. bugün fazla takmıyorum artık. vardır her işte bir hayır deyip. Allah'a teslim olup oturuyorum.
sende durumlar nasıl? nasıl gidiyor? :1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?