transferden sonra 17 nisan çarşamba günü test yaptırcaklar buraya:))))

Tesekkür ederim canım ben konya eurofertile gidiyorum ilk denememdi ve çikolata kistinden dolayı tedavi gördüm şükürler olsun tuttu

Bende istanbul cerrahi hastanesinde oldum ilk denemem tek tüpüm tıkalıydı normallede olmaz demediler ama yaş ilerliyor tüp bebek dedik
inan zaman azaldıkça uzuyor sanki 23 nisanda test günüm bekliyoruz bakalım....

Bende istanbul cerrahi hastanesinde oldum ilk denemem tek tüpüm tıkalıydı normallede olmaz demediler ama yaş ilerliyor tüp bebek dedik
inan zaman azaldıkça uzuyor sanki 23 nisanda test günüm bekliyoruz bakalım....

inşallah hayırlısıyla iyi haberi alırsın.. tahmin edebiliyorum heyecanını.. yarın akşam takip edicem haberini

slm arkadaslar dilerim yüce rabbimden herkese hayirli evlat nasip eder.benimde 24 nisanda testim yani yarin insan olur 22 yildir deniyorum olmadi :((bu benim son sansim insallah olur.

Kızlar yardım!!!kabiz oldum ya ve karnım cok ağrıdı mecburen ciktim tuvalete ve zorlama oldu ister istemez yapmasaydım sonraki günler basıma dert acardi,Bisey olmusmudur acaba cok merak ediyorum Offf

slm arkadaslar dilerim yüce rabbimden herkese hayirli evlat nasip eder.benimde 24 nisanda testim yani yarin insan olur 22 yildir deniyorum olmadi :((bu benim son sansim insallah olur.

Allahim nasip etsin insallah mucizene kavusursun kardesim rabbim gercekten anneligi hakeden anne olmak isteyen herkeze nasip etsin

selam arkadaslar dün kan testim vardi yine olmadi:((((

canım Allah hayırlısını versin.. çok üzülüyor insan ama düşün ki hayırsız bir evlat olabilir.. veya ömür boyu hem senin hem onun çekeceği bir rahatsıtlığı olabilir,, hayırlısı olsun de.. zaten dünyanın sonu değil.. bir çok insan bizim gibi benim de negatif çıktı ilk denememdi... sadece bir kez deneriz diyorduk ama çok tuhaf bir duygu bütün gücümüzü toplayıp yeniden deneme kararı aldık.. herşeyin hayırlısı..
sen hep aynı yerde mi deniyorsun.. hangi merkezlerde denedin?

Back
X