transferden sonra 17 nisan çarşamba günü test yaptırcaklar buraya:))))

kızlar sizden bişi istiyorum tüpçülerimizden bir arkadaşımız yemek yarışmasına katıldı
yemek yarışmasından haberi olmayanlar için yazıyorum bunu...
aşağıdaki linke girerek oy verirseniz sevinirim...
yemeğimizin adı PORTAKALLI PIRASA VE ŞEHRİYELİ TAVUK SALATA...

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...salatalar.html (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

bende dün yaptım idrar testi negetifti ama moralimi bozmadım genede.. inş olurrr.

canım inşlhh hamilesindir, erken yapmışsın bekle bencetam güününde yap...
kızlar olmadı negatif daha test günüm yarın ama benim adetimin 4. günü bitiyo düşünebilio musunuz??günlerdir ağlıyorum::((

Kızlar poZitif:-)çok mutluyum destekleriniz için çok tesekkür ederim

allahıma şükürler olsun bebeğim benimle...pozitif...hala inanamıyorum,okadar ağladımki beni gören olmadı sandı ama ben hayatımın en mutlu gününde mutluluktan ağladım.rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu...inşallah kalp atışlarınıda duyarım...hepinize tşk ederim arkadaşlar...
tebrik ederim kızlarr ALLAH kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh iyi bakın yavrularınıza:))

arkadaşlar,16 nisanda pozitif sonuç aldım çok şükür.transferin 6.gününden beri hala devam etmekte olan kasık ağrılarım var.sürekli değil ama gün içerisinde sıksık oluyor ve bacaklarıma kadar iniyor ağrısı.kasık ağrım aynı adet ağrısı gibi.lütfen yeni hamile olduğunu öğrenenler sizlerdede böyle bir ağrı oluyor mu?daha dr kontolüne var o yüzden sizlerden cevap almak istedim.yazarsanız sevinirim.tşkler.allah isteyen herkeze göndersin meleğini inşallah...

arkadaşlar,16 nisanda pozitif sonuç aldım çok şükür.transferin 6.gününden beri hala devam etmekte olan kasık ağrılarım var.sürekli değil ama gün içerisinde sıksık oluyor ve bacaklarıma kadar iniyor ağrısı.kasık ağrım aynı adet ağrısı gibi.lütfen yeni hamile olduğunu öğrenenler sizlerdede böyle bir ağrı oluyor mu?daha dr kontolüne var o yüzden sizlerden cevap almak istedim.yazarsanız sevinirim.tşkler.allah isteyen herkeze göndersin meleğini inşallah...

çok normal cnm ama sen genede dikkat etmeye çalış..ağır falan kaldırmaa.Ben henüz hamile kalamdım ama yakın arkadaşım doğal yoldan hamile kaldı ve doktora hep birlikte gidiyoruzz..Onunda çok ağrısı oldu ilk zamanlarda hatta kahverengi lekenmeleri bile oldu..Doktor aynen şöyle açıklama yaptı ''Gebelik vücut için aslında anormal bir durum..Rahim algılayıp alışana kadar bebeği atmaya çalışıyor..Kasılmalar vb şeyler olduğundan bu ağrılar normal..'' Ama dediğim gibi iş yapıp kendini yorma sakın..Bizim bebler nazlı ve kıymetli bebeler riske atmaya gelmez..

çok normal cnm ama sen genede dikkat etmeye çalış..ağır falan kaldırmaa.Ben henüz hamile kalamdım ama yakın arkadaşım doğal yoldan hamile kaldı ve doktora hep birlikte gidiyoruzz..Onunda çok ağrısı oldu ilk zamanlarda hatta kahverengi lekenmeleri bile oldu..Doktor aynen şöyle açıklama yaptı ''Gebelik vücut için aslında anormal bir durum..Rahim algılayıp alışana kadar bebeği atmaya çalışıyor..Kasılmalar vb şeyler olduğundan bu ağrılar normal..'' Ama dediğim gibi iş yapıp kendini yorma sakın..Bizim bebler nazlı ve kıymetli bebeler riske atmaya gelmez..

tşk ederim canım.umarım herşey yolundadır.dikkat ediyorum tabi ama yine de çok korkuyorum.allah sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

Merhaba arkadaslar yeni katılıyorum konuya,oncelikle hamisleri canı gönülden kutluyorum,Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin yavrularinizi,benim dun yumurtalarım toplandı,transfer gunu icin haber bekliyorum..Allah inşallah bana ve tüm evlat hasreti çeken arkadaslarıma mutlu haberi vermeyi nasip eder

Back
X