transferden sonra adet sancısı olanlar lütfen bakın

• Konu Sahibi Konu Sahibi gel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
140
3
96
İstanbul
transferden 4 gün sonra adet olacakmışım gibi sancıyla uyanıyorum devamlı bugün çok arttı san ncı kesin adet oldum dedim çok korkuyorum bugün 7. günüm böyle sancısı olupta pozitif sonuç alan varmı lütfen yazın adet olm aktan çok korkuyorum bu sancılar normalmi yoksa bana tutunmadımılarmı hiç bir bilgim yok

çok tşk ederim aynı adet olacakmışım gibi sancılar o yüzden çok korkuyorum ama demek olabiliyormuş ama meraktan deliyorum seninkide sonuna kadar sağlıkla gider umarım kucağına almakta naship olur canım

Canım bende ipek arkadaşıma katılıyorum.adet belirtileriyle,gebelik belirtileri birebir aynı.benimde çok sancım olmuştu,heran adet olacakmışım gibiydi,sürekli kontrol ediyordum adetmi oldum diye.ama sonucum pozitif çok şükür.rabbimin izniyle 12 haftalık ikizlerime hamileyim.

iyiki varsınız arkadaşlar biraz daha rahatım şimdi çok tşk ederim hepinize perşembe test günüm ama her an adet oluyormuşum gibi sancım var demekki olabiliyormuş içimi rahatlattınız

bu arada bebekleriniz hayırlı olsun insan kendine gibi seviniyor burada güzel haberlere darısı bütün isteyenlere inş

bende transferden hemen sonra başlayan ve 12.güne kadar devam eden adet ağrıları çekmiştim.hatta nomalde çok telaşlı biriyimdir ama nasılsa olmadı adet olurum diye 12.güne kadar ne idrar ne de kan testi yapmıştım.yani adet ve hamilelik belirtileri benzer olabiliyor.canını hiç sıkma ve strese girmeden test gününü beklemeye çalış.ınşallah Hayırlı sonuçlar alırsıın.

çok tşk ederim dün gece kesin adet oldum dedim yine çok şükür olmadı sizce benim pozitifmidir bu belirtiler onumu gösteriyordur bugün 8.gün bu sancılar beni ümitlendirmelimi biraz olsun bu benim ilk denemem olduğu için biraz tecrübesizim

bende adet belirtilerim ilk günden başlayınca ve dediğin gibi ilk kez tüp bebek deneyimimdi hemen tüp bebek yaptırdığım merkezi aradım.ordaki hemşire ve doktor bana bunların olumluya işaret olduğunu rahimde bir yapılanmanın oluşmaya başladığını gösterdiğini söylemişti.
sana tavsiyem kendini çok dinleme,başka işlerle oyalan.iyi düşün ki iyi olsun derler.adet olacağım fikrini aklından çıkarki beynine bu mesajı verme

tşk ederim cvp ların için haklısın sanırım başka şeylere yönelmeliyim buarada sen hamilesin değilmi

evet canım,Allah'a Şükürler Olsun hamileyim.darıs senin ve tüm isteyenlerin başına ınşallah.AMıN.

merhaba arkadaşlar. ben ilk kez yazıyorum. ilk tüp bebek denemem ve 9.günüm. şimdiye kadar umudum vardı ama dünden beri adet sancısı çekiyom.bağırsak hareketlerimde artış var.kabızlık geçti.adet olmama yakın hep böyle oluyorum.moralim çok bozuk.nolur aynı şikayetleri olan varsa yazsın.

MERHABA KIZLAR BEN ARANIZA YENI KATILDIM BUGUN TRANSFERIN 17GUNU COK SUKUR HAMİLEYİM BENDE HIC BIR SIKINTI CEKMEDIM HATTA HAMİLE KALMADIGIMI DUSUNDUM AMA KAN SONUCUM POZITIF CIKINCA COK SASIRDIM NASIBINDE VARSA OLURMUS ALLAHIMA BIN KERE SUKURLER OLSUN ...BIR SORUM VAR 3HAFTAYA GIRDIM COK KARNIMDA BELİMDE SANCI VAR NORMALMİ SİZCE

aynı sorunu su an bende yaşıyorum,bugün 8. günüm ve aynı adet olacakmışım gibi kasıklarımda ve belimde sancım var. çok moralim bozuldu.bu 2. denemem artık o kırmızıları görmek istemiyorum

Korkmayın aldığımız ilaçların da etkisi var.Ben de pazartesi ilk denememi yaptirdim.Durumum ayni.Hatta bugun rahme yakin yerlerde bicak saplanmasi gibi agrilar girip cikiyor.Ama umursamiyorum.İyiye veya kotuye yorup psikolojimi etkilemek istemiyorum.Her sey olacagina varacak.Dusuklerde de ayni seyler yasaniyor,tutunmalarda da.Kisacasi bu sorularin cevabi yok :) ayrica bu arada kahverengi akinti da gelebilir,minik minik kan damlalari da.Normal regl gibi kanama olmadigi surece korkmamam gerektigini soyledi dr ve hemsireler.

Yıllar geçmiş aradan, şuan aynı durumdayım.. bugün 8. Günüm baya adet ağrım var sizin sonuç ne oldu? Merak ettim

aynı sorunu su an bende yaşıyorum,bugün 8. günüm ve aynı adet olacakmışım gibi kasıklarımda ve belimde sancım var. çok moralim bozuldu.bu 2. denemem artık o kırmızıları görmek istemiyorum
Aynı durumdayım sonucunuz ne oldu?

Ben 6.ginumdeyim ilk kez kayiiyorum araniza ilk denemem adetkme normalde 2 gun var adet sancilarim var Allah im isteyen herkese versin saglikli hayirli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…