Benim de 1 Ekim test tarihim , adetime 2 gün var ve baya adet sancısı çekiyorumBen 6.ginumdeyim ilk kez kayiiyorum araniza ilk denemem adetkme normalde 2 gun var adet sancilarim var Allah im isteyen herkese versin saglikli hayirli
Benim de 2. Günüm aynı belirtiler korkuyorum sonucunuz belli oldu mu?Kızlar bende dün transfer oldum çift embriyo koydular ve dünden beri adet sancısı çekiyorum. İnşallah sonucum ve bekleyen herkesin sonucu pozitif olur
Sizin sonuç nedır acaba bende de durum aynı daKızlar bende dün transfer oldum çift embriyo koydular ve dünden beri adet sancısı çekiyorum. İnşallah sonucum ve bekleyen herkesin sonucu pozitif olur
Sonucunuz nasıl oldu aynı ağrılar ben de varBenim de 4.gunu transfer gununu saymazsak ve adet sancilarim var sizlerde sonuc neoldu
Sonucum negatif canım, inşallah senin pozitif olurBenim de 2. Günüm aynı belirtiler korkuyorum sonucunuz belli oldu mu?
İnşallah canım, seninde 2.de tutar İnşallahSonucum negatif canım, inşallah senin pozitif olur
Bende 2. Gün aynı sizin sonuç ne olduYıllar geçmiş aradan, şuan aynı durumdayım.. bugün 8. Günüm baya adet ağrım varsizin sonuç ne oldu? Merak ettim
Sizin sonuç ne oldu acaba?Benim de dördüncü günüm adetime 6 gün var ve sancim başladı. Her zaman adetten bir hafta önce sancim başlar. Umarım bu kez ilaclardandir
Negatif. Adet sancisiymis.hissetmistim sancı oluncaSizin sonuç ne oldu acaba?
Üzülmeyin Allah büyüktür bir dahaki denemede tutar inşallah 5. Gün müydü transferlerNegatif. Adet sancisiymis.hissetmistim sancı olunca
Beşinci gündü. ilk hafta dağılıyor insan ama unutuluyor.Allah herkese nasip etsin inşallahÜzülmeyin Allah büyüktür bir dahaki denemede tutar inşallah 5. Gün müydü transferler
Haklsınız rabbim nasip ederse oluyor sonuçta sizin sıkıntı neydi normal yolla olmadıBeşinci gündü. ilk hafta dağılıyor insan ama unutuluyor.Allah herkese nasip etsin inşallah
Erkek infertilitesi.Haklsınız rabbim nasip ederse oluyor sonuçta sizin sıkıntı neydi normal yolla olmadı
Rabbim nasip etsin inşallah en kısa süredeErkek infertilitesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?