- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi mylittlemiracle_
-
Bizim de kendi işimiz o bakımdan gelmek zorunda kalıyorumBen 30 olacağım 2 hafta içinde :) çalışıyorum aslında . Ama kendi işim , doktorum yasak verdiği için çok çalışamıyorum şu anda , arada gidiyorum . Aslında çok yoğun bir işim var. Bulantın başlarsa senin için sıkıntı olabilir o yol . Türkiye’de var mı böyle birşey bilmiyorum ; ama burda doktorun çalışmana müsade etmiyorsa Doğurana kadar evde kalıyorsun , ama maaşını tam olarak alıyorsun . İşveren paranı tam olarak yatırıyor , fakat kendisi de sigortadan geri alıyor . Yani işverenin de işçinin de kaybı olmuyor . Ama tabii ki herkese de vermiyorlar , eğer doktor gerekli görürse :/ eğer böyle bir imkan varsa orda senin doktorun da yapabilir çünkü 100 km yol her gün bir süre sonra yorucu olabilir .
Ay insanın kendi işi olunca yine de yapıyor işte mecburBizim de kendi işimiz o bakımdan gelmek zorunda kalıyorum
kardeşimle birlikte calısıyoruz onun da işi basından askın anca bırkac gun idare edebiliyoruz
baska yerde calıssam alırdım rapor
küçükmussun daha ben 38 ım:)
Yaş alınca insan unutuyor naparsın :)Ay insanın kendi işi olunca yine de yapıyor işte mecburneyse :) yavaş yavaş artık ... biliyorum yaşını :) daha önce aynı konuşmayı yapmıştık
Hayırlı olsun tatlım. İyi düşün iyi olsun. Bu güzel haberden sonra daha da güzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim8.gün hcg 163,5 çıktı Allahım nolur güzel artsın
Çok teşekkür ederim inşallah güzel olur herşey artık :))Hayırlı olsun tatlım. İyi düşün iyi olsun. Bu güzel haberden sonra daha da güzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Çok güzeel tebrik ederim :)) hayırlı olsun canımm sağlıkla kucağına al inşallahEvet cıktı sonuc
8. gün
47,34 değer canım
İNŞALLAH SAĞOLASINÇok güzeel tebrik ederim :)) hayırlı olsun canımm sağlıkla kucağına al inşallah
inşallah deneyeceğim ama kendimi toparlamalıyımHayırlısı olsun tekrar deneyecek misiniz?
vazgecmeyin sabirla bekleyin inş mukafatini alirsiniz.bennimde aklım çok karıştı iki kez başarısız olduk ama doktorum herhangi bir test yapmıyor dondurulmuslarim var yeniden deneriz diyor aynı merkezde 3.kez çok da mantıklı değil sanki maddi olarakta zor yeniden başlamak sağlıklı düşünüp karar vermem lazim ama henüz toparlanamadiminşallah deneyeceğim ama kendimi toparlamalıyım
Tebrik ederim canıııım sağlıkla büyüsün kucağına al inşallah :) ben de tekrar kan vermeye geldim artışa bakıcaz10. Gun kan sonucum 190 çıktı kizlar. Rabbim kimsenin emeklerini bosa vermesin inşallah
Canım bilgilerini yazsana ilk sayfaya seni de ekliyim listeye :)10. Gun kan sonucum 190 çıktı kizlar. Rabbim kimsenin emeklerini bosa vermesin inşallah
Yaş 39 2 adet 5. Gun embriyosu amh düşüklüğüCanım bilgilerini yazsana ilk sayfaya seni de ekliyim listeye :)
Amin canim çok teşekkür ederim. Senin değerin de katlanir insallah. Ben de pazartesi vericem bi de carsamba sonra da randevu vericekler. Umarim hersey yolunda giderTebrik ederim canıııım sağlıkla büyüsün kucağına al inşallah :) ben de tekrar kan vermeye geldim artışa bakıcaz
Evet bu bekleyişlerimiz hep devam edecek inşallah :) beklemesi zor ama gelecek olan şey dünyanın en güzel şeyiAmin canim çok teşekkür ederim. Senin değerin de katlanir insallah. Ben de pazartesi vericem bi de carsamba sonra da randevu vericekler. Umarim hersey yolunda gider
Maşallah canım , çok güzel . İnşallah böyle artsın gitsin . 1 haftaya görürsün keseyi10.gün sonucum 469 geldi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?