Transferden Sonra Test Gününe Geri Sayım

Bizim de kendi işimiz o bakımdan gelmek zorunda kalıyorum

kardeşimle birlikte calısıyoruz onun da işi basından askın anca bırkac gun idare edebiliyoruz
baska yerde calıssam alırdım rapor
küçükmussun daha ben 38 ım:)

Ay insanın kendi işi olunca yine de yapıyor işte mecbur neyse :) yavaş yavaş artık ... biliyorum yaşını :) daha önce aynı konuşmayı yapmıştık

inşallah deneyeceğim ama kendimi toparlamalıyım
vazgecmeyin sabirla bekleyin inş mukafatini alirsiniz.bennimde aklım çok karıştı iki kez başarısız olduk ama doktorum herhangi bir test yapmıyor dondurulmuslarim var yeniden deneriz diyor aynı merkezde 3.kez çok da mantıklı değil sanki maddi olarakta zor yeniden başlamak sağlıklı düşünüp karar vermem lazim ama henüz toparlanamadim

Tebrik ederim canıııım sağlıkla büyüsün kucağına al inşallah :) ben de tekrar kan vermeye geldim artışa bakıcaz
Amin canim çok teşekkür ederim. Senin değerin de katlanir insallah. Ben de pazartesi vericem bi de carsamba sonra da randevu vericekler. Umarim hersey yolunda gider

Amin canim çok teşekkür ederim. Senin değerin de katlanir insallah. Ben de pazartesi vericem bi de carsamba sonra da randevu vericekler. Umarim hersey yolunda gider
Evet bu bekleyişlerimiz hep devam edecek inşallah :) beklemesi zor ama gelecek olan şey dünyanın en güzel şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…