- 1 Eylül 2018
- 1.166
- 1.202
- 133
- Konu Sahibi mylittlemiracle_
-
Hadi inşallah bi saat sonra kan vericem bakalım ben de bugün testte çok net çıktı iki çizgi :)))) Allahım nolur güzel artsınCanım ben bir tek 11.günü baktırdım 98 çıktı . Ben yurtdışındayım burda Türkiye’deki gibi 2 gümde bir kan almıyorlar. 1 kere aldılar ve sonra 2 hafta sonraya kese için randevu verdiler o kadar . Ayrıca hcg değerini de ben sordum diye söylediler. Yoksa sadece tebrikler , hamilesiniz herşey olması gerektiği gibi diyorlar o kadar. Bence çok şey bilmek çok güzel değil . Aksi iddia edilene kadar gebesin . Çıkar keyfini . Olumsuz düşünme
canim kan verdin mi sonucun belli mi merak ettim.Hadi inşallah bi saat sonra kan vericem bakalım ben de bugün testte çok net çıktı iki çizgi :)))) Allahım nolur güzel artsın
Kan verdim ama yarın çıkacakmış malesef meraktan çatlıcam :))canim kan verdin mi sonucun belli mi merak ettim.
sonucun baya yuksek cikacak masallah kipkirmizi hadi hayirlisiylaKan verdim ama yarın çıkacakmış malesef meraktan çatlıcam :))
Bugünkü testim böyle çıktı bak
Eki Görüntüle 2192858
Çok teşekkür ederim inşallah.İkiz olabilir mi ki :)) iki tane koymuştuk bugün 8.günsonucun baya yuksek cikacak masallah kipkirmizi hadi hayirlisiyla
canim tebrik ederim sen basbaya hamilesinKan verdim ama yarın çıkacakmış malesef meraktan çatlıcam :))
Eki Görüntüle 2192858
hayirlisi olur insaallah canimÇok teşekkür ederim inşallah.İkiz olabilir mi ki :)) iki tane koymuştuk bugün 8.gün
Canım maşallah çok güzel. Iyi bir sonuç alacaksın hiç merak etme. Allah gönlüne göre versin . Benimde 2 transfer oldu 1 tanesi benimle . Dilerim sende ikisi de sarılmıştır annelerineKan verdim ama yarın çıkacakmış malesef meraktan çatlıcam :))
Eki Görüntüle 2192858
Sağol kuzumm dinlen sen de kendine dikkat et bulantı olayı beni de korkutuyo ama napalım bebişten gelecek herşeye razıyız :)Canım maşallah çok güzel. Iyi bir sonuç alacaksın hiç merak etme. Allah gönlüne göre versin . Benimde 2 transfer oldu 1 tanesi benimle . Dilerim sende ikisi de sarılmıştır annelerinebenim çok bulantim var bugün. Kafamı kaldıramıyorum
Teşekkür ederiiiiimm :))) inşallah güzel ilerler sağlıklacanim tebrik ederim sen basbaya hamilesindegerinde yuksek cikar buyuk ihtimalle cunku baya bi koyu cikmis
Tebrikler cok guzel cikmis. Bu testi sabah idrariyla mi yaptınız. Yoksa herhangi bir saat miydi? Bir de erken gebelik testi mi yoksa normal bir test mi? Cok sordum kusura bakmayinKan verdim ama yarın çıkacakmış malesef meraktan çatlıcam :))
Eki Görüntüle 2192858
Teşekkür ederim. Testi öğlen yaptım normal sıradan ucuz testlerden laboquick markası.Tebrikler cok guzel cikmis. Bu testi sabah idrariyla mi yaptınız. Yoksa herhangi bir saat miydi? Bir de erken gebelik testi mi yoksa normal bir test mi? Cok sordum kusura bakmayin
Yükle bakalım buraya :) bak benim 5.gün böyleydi . Hatta ben önce göremedim çöpe attım , sonra bi kaç saat sonda dayanamayıp baktım öyle gördüm .Bugun transferin 8. Gunu 5. Gün embriyosu. az once test yaptim hayalet cizgi gordum. Gercek mi acaba
Yükle bakalım buraya :) bak benim 5.gün böyleydi . Hatta ben önce göremedim çöpe attım , sonra bi kaç saat sonda dayanamayıp baktım öyle gördüm .
Nasil yukleyecegimi bilmiyorum. Ama sizin testinizden azicik daha koyu. Ben hemen gordum cok beklemedim. Ucuz testlerden biri. Sabah idrariyla daha mi koyu cikar acaba. Inanamiyorum. Daha sevinemedim bile
Bence de var koyu çıkmış yüksek bir değer çıkar diye dusunuyorum bende 9.gün yaptığımda böyleydi 11.gün degerim 283 tu malesef olumsuz sonuçlandı ama inş sizin dgeriniz katlanarak artar şimdiden hayırlı olsunKan verdim ama yarın çıkacakmış malesef meraktan çatlıcam :))
Eki Görüntüle 2192858
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?