Transferden Sonra Test Gününe Geri Sayım

Hadi inşallah bi saat sonra kan vericem bakalım ben de bugün testte çok net çıktı iki çizgi :)))) Allahım nolur güzel artsın

Kan verdim ama yarın çıkacakmış malesef meraktan çatlıcam :))
Bugünkü testim böyle çıktı bak
Eki Görüntüle 2192858
Canım maşallah çok güzel. Iyi bir sonuç alacaksın hiç merak etme. Allah gönlüne göre versin . Benimde 2 transfer oldu 1 tanesi benimle . Dilerim sende ikisi de sarılmıştır annelerine benim çok bulantim var bugün. Kafamı kaldıramıyorum

Sağol kuzumm dinlen sen de kendine dikkat et bulantı olayı beni de korkutuyo ama napalım bebişten gelecek herşeye razıyız :)

Tebrikler cok guzel cikmis. Bu testi sabah idrariyla mi yaptınız. Yoksa herhangi bir saat miydi? Bir de erken gebelik testi mi yoksa normal bir test mi? Cok sordum kusura bakmayin
Teşekkür ederim. Testi öğlen yaptım normal sıradan ucuz testlerden laboquick markası.

Bugun transferin 8. Gunu 5. Gün embriyosu. az once test yaptim hayalet cizgi gordum. Gercek mi acaba
Yükle bakalım buraya :) bak benim 5.gün böyleydi . Hatta ben önce göremedim çöpe attım , sonra bi kaç saat sonda dayanamayıp baktım öyle gördüm .

Eklentiler

• 058E7393-35D3-4E5D-B6AB-26338CF10143.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 90
Nasil yukleyecegimi bilmiyorum. Ama sizin testinizden azicik daha koyu. Ben hemen gordum cok beklemedim. Ucuz testlerden biri. Sabah idrariyla daha mi koyu cikar acaba. Inanamiyorum. Daha sevinemedim bile
Yükle bakalım buraya :) bak benim 5.gün böyleydi . Hatta ben önce göremedim çöpe attım , sonra bi kaç saat sonda dayanamayıp baktım öyle gördüm .

Nasil yukleyecegimi bilmiyorum. Ama sizin testinizden azicik daha koyu. Ben hemen gordum cok beklemedim. Ucuz testlerden biri. Sabah idrariyla daha mi koyu cikar acaba. Inanamiyorum. Daha sevinemedim bile

Mesaj yazarken cevapla yazısının yanında dosya yükle yazıyor ordan yükleniyor :) ben hamile olduğunuzu düşünüyorum , inşallah sağlıkla ilerler :) çizgi çizgidir , kalın ya da ince :) test gününüzde güzel bir sonuç alacaksınız !

Kan verdim ama yarın çıkacakmış malesef meraktan çatlıcam :))
Bugünkü testim böyle çıktı bak
Eki Görüntüle 2192858
Bence de var koyu çıkmış yüksek bir değer çıkar diye dusunuyorum bende 9.gün yaptığımda böyleydi 11.gün degerim 283 tu malesef olumsuz sonuçlandı ama inş sizin dgeriniz katlanarak artar şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…