- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi mylittlemiracle_
-
2 gün daha bekleyip , tekrarlayın . Çizgi koyulaşacak :)Şimdi bi tane daha yaptim yine hayalet cizgi var
Düştü mü değerinizBence de var koyu çıkmış yüksek bir değer çıkar diye dusunuyorum bende 9.gün yaptığımda böyleydi 11.gün degerim 283 tu malesef olumsuz sonuçlandı ama inş sizin dgeriniz katlanarak artar şimdiden hayırlı olsun
Çizgi bir iki dakikada beliriyorsa kesinlikle var :) benim de 5-6-7. Günde dediğin gibi silikti bugün koyulaştı çok şükür.Bu testlerin yanilma payı olabilir mi acaba emin olamiyorum yarin sabah yine yapicam
Evet malesef düşuyor ilaçları kestik tekrar kan testine gerek görülmedi.Düştü mü değeriniz
En güzel sabah ilk idrarla ama önce birazcık yapcaksın sonra sonra gelen idrarda çok güzel çıkıyo. Gün içinde su içiyoruz vs. İdrardaki hcg yi azaltıyo hep. Kaçıncı gündesin bu arada ?Şimdi bi tane daha yaptim yine hayalet cizgi var
8. Gün tamam sabah o şekilde yapayım testiEn güzel sabah ilk idrarla ama önce birazcık yapcaksın sonra sonra gelen idrarda çok güzel çıkıyo. Gün içinde su içiyoruz vs. İdrardaki hcg yi azaltıyo hep. Kaçıncı gündesin bu arada ?
Maşallah maşallah8.gün hcg 163,5 çıktı Allahım nolur güzel artsın
Sağol canıım bu süreçte hep içimi rahatlattın Allah senden razı olsunMaşallah maşallahartar hiç merak etme ! Kafanı artar mı artmaz mı diye sakın yorma . Bak benim 11.gün 98’di . Senin değerinin maşallahı var . Tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah !
Senden deSağol canıım bu süreçte hep içimi rahatlattın Allah senden razı olsun
Maşallah cok guzel bir değer. Icini ferah tut hersey guzel olacak8.gün hcg 163,5 çıktı Allahım nolur güzel artsın
Yediklerime dikkat ediyorum bol su içmeye çalışıyorum inşallah yediğim içtiğim herşey ona yarasın :)Senden dehepimiz aynı zorlu yolculuğun kahramanıyız . Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın her gün mutlaka ceviz ye. 1 avuç
Çiğ hiç birşey yeme(taze süt dahil).
Yeşillik sebze meyve çok çok iyi yıka . Ben sirkeli suda bekletiyorum önce . Bide her gün mutlaka yoğurt, süt . Bol su . Çok önemli . Bebeğin gelişmesi için en önemli olan zaman şu an .Ona İyi bak annesi :)
Bizde ekim 8-9 gibi Türkiye’ye gelmeyi düşünüyoruz araba ile , dura dura gelirken başka ülkede kalırız . Çok heyecanlıyımbebeğimin ilk yolculuğu . Düşünsene içimizde biri var
Hıh işte o belirme süresinden anladım ben de ilk. Çabuk çıkmaya başladıysa artıyor değerin canım benim hayırlı olsunMaşallah cok guzel bir değer. Icini ferah tut hersey guzel olacak
Ben sabah tekrar test yaptım cok az koyulasmis ama bu sefer hemen çıktı
Yediklerime dikkat ediyorum bol su içmeye çalışıyorum inşallah yediğim içtiğim herşey ona yarasın :)
Yaaa yerim ben onu ilk seyahatine mi çıkacakmış :)) aman dinlene dinlene gelin yorulmasın bebiş.
Aileleriniz Türkiyede sanırım değil mi ?
iyiyim canım sen nasılsın?Evet , kardeşim orda yaşıyor eşi ile . Ama annem gelip gidiyor . Çoğunlukla orda ama. İnsan çok özlüyorher mola da yarım saat yürüyeceğim bide konaklayacağız . Konaklama ile 2 gün sürer ama olsun :)
Maşallah cok guzel bir değer. Icini ferah tut hersey guzel olacak
Yarin artik test gunum. Daha test yapar miyim bilmiyorum.Hıh işte o belirme süresinden anladım ben de ilk. Çabuk çıkmaya başladıysa artıyor değerin canım benim hayırlı olsun
Ben deli gibi günde üç kez test yapıyodum sanki hepsi aynı gibi koyulaşmıyo gibi geliyodu. İnan bana koyulaşma iki günde bir oluyo. Dayanabilirsen iki günde bir sabahları yapmaya çalış.
iyiyim canım sen nasılsın?
yolunda şükür
bugun kan vereceğim saat 2 gibi kısmetse bakalım değer kaç çıkacak
çok merak ediyorum
Yazarım tabiki.İyiyim ben de ne olsundün çok bulantım vardı bütün gün yattım. Bugün daha iyi gibiyim :) sonuç çıkınca hemen yaz . Dualarım seninle
Ben 30 olacağım 2 hafta içinde :) çalışıyorum aslında . Ama kendi işim , doktorum yasak verdiği için çok çalışamıyorum şu anda , arada gidiyorum . Aslında çok yoğun bir işim var. Bulantın başlarsa senin için sıkıntı olabilir o yol . Türkiye’de var mı böyle birşey bilmiyorum ; ama burda doktorun çalışmana müsade etmiyorsa Doğurana kadar evde kalıyorsun , ama maaşını tam olarak alıyorsun . İşveren paranı tam olarak yatırıyor , fakat kendisi de sigortadan geri alıyor . Yani işverenin de işçinin de kaybı olmuyor . Ama tabii ki herkese de vermiyorlar , eğer doktor gerekli görürse :/ eğer böyle bir imkan varsa orda senin doktorun da yapabilir çünkü 100 km yol her gün bir süre sonra yorucu olabilir .Yazarım tabiki.
Geçmiş olsun ınsallah bulantının devamı gelmez
san calısıyor muydun yasın kactı.
ben de karnımda minik varsa eğer onla gunde 100 km yol yapıyorum
ilk 5 gun izinliydim ama salı basladım işe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?