Transferden Sonra Test Gününe Geri Sayım

Ayyyyyyyu çok çok çok çok sevindim !!!! Hem de iyi bir hcg çıkacak gör bak ! Allahım inşallah tamamına erdirsin . Bugün aldığım en güzel haber!
çok sağol canım benım
inşallah
kaç olması gerekıyor kı değerın hıc bılmıyorum ben
kan verdiğim gun 8. gun olmus olacak.

ben hala şaşkınım ya
arkadasım tüp bebek yaptırmıstı onla ıkımız 5 senedir ugrasıyorduk
gecen sene onun ılk tüp bebeği tuttu
duydugumda ınanılmaz agladım duygulandım

kendımde bi acayipim
şaşkınım sanırım

canım sen öğrendın mı sonucu?

tek embrıyo koydurdum ben
neden kesın ıkız dedınız?
Bilmiyorum 6.güne göre bayağı belirgin hem tek koydurup ikiz olan bir sürü kişi var gerçi tek olsun bizim olsun benim 9.günde öyle çıkmıştı senin 6.günde öyle belirgin çıkmış ya o yüzden kesin öküz dedim Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah cnm kan verdinmi

Pardon öküz yazmışim klavyeden öyle çıkmış ikiz yazacaktım yalnis anlama cnm

öküz dedim yazmıssın

Allah allah tek embriyodan ıkız ilk defa duydum

evet sağlıklı olsun canım onemlı olan o

yarın vereceğim yarın 8. gun

dr 10. gun ver dedı ama haftasonuna gelıyor yarın vereyım

Canım devlet hastanesine yakınsa akşam git hem sıra beklemezsin kanda gebelik testi iste ben öyle yaptım sonra kan verip barkodumu aldım eve geldim yarım saat sonra internetten baktım pozitifti

Canım devlet hastanesine yakınsa akşam git hem sıra beklemezsin kanda gebelik testi iste ben öyle yaptım sonra kan verip barkodumu aldım eve geldim yarım saat sonra internetten baktım pozitifti
her gece gidiyorum zaten progestan iğne için
acayip sıra oluyor acilde
dün sordum kan verme olayını
sıra alman lazım dedıler bir de gebelıkler nette cıkmıyor dedıler
yarın sabahtan acilden yaptırıcam en gec aklsama cıkar sanırım

Yok canım olur mu öyle şey zaten sana verilen kağıtta sonuç alma kağıdı da oluyor onu atma evde bak ben evde baktım sadece kan verip döndüm

10 üstü hamilelik olarak kabul ediliyor . Ama senin bence 100’den yukarı çıkacak . Benim 8.gün bile seninkinden daha silikti.
Ben ikiz olacağına inanmıyorum ama (tabii ki içerde kendi kendine bölünmüş olabilir ) maşallah , hemen söyleme herkese . Allah nazardan saklasın

ayy ikiz benı cok korkutuyor ya
ınsallah tek olur valla ıkız gozumu korkutuyor
çalısıyorum
izin alamam bakacak edecek kımsem yok

Canım senin 8.gün silik çıktığında hcg kaçtı hatırlıyor musun ?
Bende de günlerdir ikinci çizgi çıkıyor ama bir kere kimyasal gebelik yaşadığım için kan testini görmeden sevinemiyorum

Canım senin 8.gün silik çıktığında hcg kaçtı hatırlıyor musun ?
Bende de günlerdir ikinci çizgi çıkıyor ama bir kere kimyasal gebelik yaşadığım için kan testini görmeden sevinemiyorum
Canım ben bir tek 11.günü baktırdım 98 çıktı . Ben yurtdışındayım burda Türkiye’deki gibi 2 gümde bir kan almıyorlar. 1 kere aldılar ve sonra 2 hafta sonraya kese için randevu verdiler o kadar . Ayrıca hcg değerini de ben sordum diye söylediler. Yoksa sadece tebrikler , hamilesiniz herşey olması gerektiği gibi diyorlar o kadar. Bence çok şey bilmek çok güzel değil . Aksi iddia edilene kadar gebesin . Çıkar keyfini . Olumsuz düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…