- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi mylittlemiracle_
-
çok sağol canım benımAyyyyyyyu çok çok çok çok sevindim !!!! Hem de iyi bir hcg çıkacak gör bak ! Allahım inşallah tamamına erdirsin . Bugün aldığım en güzel haber!
evet oyleAy hadi inşallah kan testine için rahatlamış gitceksin artık hayırlı olsun canııımmmm :)))))
canım sen öğrendın mı sonucu?Sonucum yok çıkmadı bu saatten sonrada çıkmaz herhalde sağlık ocağında yaptiriyorum tahlilleri sabah telefon açar ogrenirim artık. Acaba başka hastaneye gidip gece mece kan versem mi yeniden labaratuar farkı olup değer yaniltir mi?
Kesin ikiz maşallahCanım bak testim
Bugun yaptım
6. Gün
tek embrıyo koydurdum benKesin ikiz maşallah
Benim 9.gün öyle çıkmıştı hadi güzel haberler al inşallah
Bilmiyorum 6.güne göre bayağı belirgin hem tek koydurup ikiz olan bir sürü kişi vartek embrıyo koydurdum ben
neden kesın ıkız dedınız?
öküz dedim yazmıssınBilmiyorum 6.güne göre bayağı belirgin hem tek koydurup ikiz olan bir sürü kişi vargerçi tek olsun bizim olsun benim 9.günde öyle çıkmıştı senin 6.günde öyle belirgin çıkmış ya o yüzden kesin öküz dedim Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah cnm kan verdinmi
Canım devlet hastanesine yakınsa akşam git hem sıra beklemezsin kanda gebelik testi iste ben öyle yaptım sonra kan verip barkodumu aldım eve geldim yarım saat sonra internetten baktım pozitiftiöküz dedim yazmıssın
Allah allah tek embriyodan ıkız ilk defa duydum
evet sağlıklı olsun canım onemlı olan o
yarın vereceğim yarın 8. gun
dr 10. gun ver dedı ama haftasonuna gelıyor yarın vereyım
her gece gidiyorum zaten progestan iğne içinCanım devlet hastanesine yakınsa akşam git hem sıra beklemezsin kanda gebelik testi iste ben öyle yaptım sonra kan verip barkodumu aldım eve geldim yarım saat sonra internetten baktım pozitifti
Yok canım olur mu öyle şey zaten sana verilen kağıtta sonuç alma kağıdı da oluyor onu atma evde bak ben evde baktım sadece kan verip döndümher gece gidiyorum zaten progestan iğne için
acayip sıra oluyor acilde
dün sordum kan verme olayını
sıra alman lazım dedıler bir de gebelıkler nette cıkmıyor dedıler
yarın sabahtan acilden yaptırıcam en gec aklsama cıkar sanırım
çok sağol canım benım
inşallah
kaç olması gerekıyor kı değerın hıc bılmıyorum ben
kan verdiğim gun 8. gun olmus olacak.
ben hala şaşkınım ya
arkadasım tüp bebek yaptırmıstı onla ıkımız 5 senedir ugrasıyorduk
gecen sene onun ılk tüp bebeği tuttu
duydugumda ınanılmaz agladım duygulandım
kendımde bi acayipim
şaşkınım sanırım
tamam oyle yapayım :)Yok canım olur mu öyle şey zaten sana verilen kağıtta sonuç alma kağıdı da oluyor onu atma evde bak ben evde baktım sadece kan verip döndüm
ayy ikiz benı cok korkutuyor ya10 üstü hamilelik olarak kabul ediliyor . Ama senin bence 100’den yukarı çıkacak . Benim 8.gün bile seninkinden daha silikti.
Ben ikiz olacağına inanmıyorum ama (tabii ki içerde kendi kendine bölünmüş olabilir ) maşallah , hemen söyleme herkese . Allah nazardan saklasın
Allah ne verirse hayırlısını versin ama değildir ikiz merak etmeayy ikiz benı cok korkutuyor ya
ınsallah tek olur valla ıkız gozumu korkutuyor
çalısıyorum
izin alamam bakacak edecek kımsem yok
Canım senin 8.gün silik çıktığında hcg kaçtı hatırlıyor musun ?10 üstü hamilelik olarak kabul ediliyor . Ama senin bence 100’den yukarı çıkacak . Benim 8.gün bile seninkinden daha silikti.
Ben ikiz olacağına inanmıyorum ama (tabii ki içerde kendi kendine bölünmüş olabilir ) maşallah , hemen söyleme herkese . Allah nazardan saklasın
tamam canım alınca yazarım:)Allah ne verirse hayırlısını versin ama değildir ikiz merak etmehemen yaz sonucu :)
Hataydayım cnm sonucu merakla bekliyorum Rabbim gönlünden geçeni nasip eylesin sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahtamam oyle yapayım :)
sen hangı sehırdesın ?
amin canım hepimizeHataydayım cnm sonucu merakla bekliyorum Rabbim gönlünden geçeni nasip eylesin sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım ben bir tek 11.günü baktırdım 98 çıktı . Ben yurtdışındayım burda Türkiye’deki gibi 2 gümde bir kan almıyorlar. 1 kere aldılar ve sonra 2 hafta sonraya kese için randevu verdiler o kadar . Ayrıca hcg değerini de ben sordum diye söylediler. Yoksa sadece tebrikler , hamilesiniz herşey olması gerektiği gibi diyorlar o kadar. Bence çok şey bilmek çok güzel değil . Aksi iddia edilene kadar gebesin . Çıkar keyfini . Olumsuz düşünmeCanım senin 8.gün silik çıktığında hcg kaçtı hatırlıyor musun ?
Bende de günlerdir ikinci çizgi çıkıyor ama bir kere kimyasal gebelik yaşadığım için kan testini görmeden sevinemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?