Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

eylem merhaba şimdiden hayırlısı olsun, pozitif sonucu alırsın inşallah. banyonu ılık su ile ayakta duş şeklinde alabilirsin. fazla ayakta kalma .hızlı hareket ederek ılık su ile duş almanda hiçbir sakınca yok. transferden 3 gün sonra yapın diyorlar banyoyu doktorlar. o nedenle için rahat olsun kendini çok sıkma. cuma günü olumlu sonucunu bekliyoruz.[/QUOTE]

muhhanim merhaba duş yaptım 5 dakkada:)ılık su ile.ama ben bugün hep adet sancısı çektim.bugün biraz kırıldı umutlarım.sanki yarın adet olucam ne bileyim.cuma 13. gün test verilcek.bakalım hayırlısı.

Merhaba canım ,

Valla benden öyle bişey istenmedi ve ilk defa duydum...

maicim benim 2 denememdede tarnsferimin 5 .gününde kan testi yapıldı.e2 me bakıldı.bu sefer yükselmiş igne yaptılar.bu ignede çatlatma ignesi olası düşükleri önlemek içinmiş.

kızlar tarnsfer sonrası ne zaman adet oldunuz ?benim normal adet günüm 8 marttı .ama daha olmadım .sizlerden cevap bekliyorum.

firstean nasılsııııııınnn canımmm heyecan doruktaaaaaaaaaaa dimiiiiiiiiii.ayyy canım benimm inşallaahhh yarınn tazecik anne olacaksınnnnn..

ben de ilk defa duydum yaa o neymiş, iğne vermedilerse bu ne demek oluyo şimdi anlamadım:26:

kızlar tarnsfer sonrası ne zaman adet oldunuz ?benim normal adet günüm 8 marttı .ama daha olmadım .sizlerden cevap bekliyorum.

canım transfer sonra niye adet olalım allah korusun kızzzzz

firstean nasılsııııııınnn canımmm heyecan doruktaaaaaaaaaaa dimiiiiiiiiii.ayyy canım benimm inşallaahhh yarınn tazecik anne olacaksınnnnn..

iyimiyim değilmiyim belli diiilll,yarını bekliyorum sabırsızlıkla sabah 9 da gidiyorum kızlar, eşimi gönderiyim hemen ardından ben fııırrrr, bu arada ayşecim karnım ağrıyo benim yaa sende de var mı adet sancım var allahım inşallah olmam yarabbim, bu akşamı bol bol dua ederek geçirmek niyetindeyim

canım benimde sol tarafta zonklamamı batmamı anlamadığım bi ağrı var ara ara bulantı var gibi anlamaıyorumki nedir ne değildir.hayırlısı olsun canımmm.bende dua edicem sana bu akşammm.

offf sıkıldım nasıl geçecek bugün :18::18::18:

canım keşke şimdi yanımda olsaydın hem muhabbet eder hem çay keyfi yapar hem dertleşirdik sabaha kadar sabah da beraber gider tahlilini yaptırırdık ne güzel olurdu değilmi yaaa.böyle halden anlayan insanlara çok ihtiyacımız varr...ah ahhhh.inşallah yarın ve cuma mutluluk gözyaşları dökerizzzz..

arkadaslar benim trnsferim 5 martta yapıldı 17 martta test yapmamı soyledıler yanı 13 gun...cok uzun sızlere bakıyırım bu kadar uzun degıl..bende 11. gun yaptırmayı dusunuyorum ne dersınız erkenmı ?

arkadaslar benim trnsferim 5 martta yapıldı 17 martta test yapmamı soyledıler yanı 13 gun...cok uzun sızlere bakıyırım bu kadar uzun degıl..bende 11. gun yaptırmayı dusunuyorum ne dersınız erkenmı ?

Canım bende 13.gün yaptırcaktım ama leke geldi...Leke gelince doktorum 11. gün yaptırdı...Çok erken değil aslında varsa hamilelik çıkıyor...13.gün tekrar tahlil yaptırcaksın...değerin yükselmişse sorun yok canım

merhaba anladığım kadarıyla bır cocuğunuz normal yolla olmış...bu 2.mi?benimde 9 yasında kızım var 2.si olmuyo 2 yıldır.. ilk defa tüp bebek denedik 5.transfer gunum benımde

Evet cnm ilk kızım normal yolla oldu.Ama şuanda tüplerim tıkalı oyüzden tüp bebek yaptırdım ilk denemem ve yarın test yaptırıcam hayırlısı hakkımızda......

Evet cnm ilk kızım normal yolla oldu.Ama şuanda tüplerim tıkalı oyüzden tüp bebek yaptırdım ilk denemem ve yarın test yaptırıcam hayırlısı hakkımızda......

Sanada dua edicem canım
Yarın bir sürü bebek haberiyle gelinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…