Merhaba canım ,
Valla benden öyle bişey istenmedi ve ilk defa duydum...[/QUOT
Ben biliyorum benim çzlıştığım muaynanede bazı hastalardan hafta 1 kere e2 alıyoruz çünkü bu hormon hamilelite çok önemli...
seni test sonucu kaç çıktı?bir daha ne zaman test yaptıracaksınnn...
Merhaba canım ,
Valla benden öyle bişey istenmedi ve ilk defa duydum...
11.gün 139
13.gün 325 daha test yaptırmana gerek yok dediler canım...
çok saol cnmmm...çok heycanlıyım...
kızlar merhaba, hamile haberi gelmemiş hiç ben girmeyeli.. bugün transferimin 5. günü merkeze kan vermeye gittim E2 için..ona göre iğne vericez demişlerdi..sonuc yüksek çıkmış iğne vermediler...sizde bu tahlili yaptırdınızmı? ben kimsede okumadım bu tahlili, acaba e2 yüksek çıkması iyi bişimidir?
kızlar tarnsfer sonrası ne zaman adet oldunuz ?benim normal adet günüm 8 marttı .ama daha olmadım .sizlerden cevap bekliyorum.
firstean nasılsııııııınnn canımmm heyecan doruktaaaaaaaaaaa dimiiiiiiiiii.ayyy canım benimm inşallaahhh yarınn tazecik anne olacaksınnnnn..
ben de ilk defa duydum yaa o neymiş, iğne vermedilerse bu ne demek oluyo şimdi anlamadım:26:
canım transfer sonra niye adet olalım allah korusun kızzzzz
iyimiyim değilmiyim belli diiilll,yarını bekliyorum sabırsızlıkla sabah 9 da gidiyorum kızlar, eşimi gönderiyim hemen ardından ben fııırrrr, bu arada ayşecim karnım ağrıyo benim yaa sende de var mı adet sancım var allahım inşallah olmam yarabbim, bu akşamı bol bol dua ederek geçirmek niyetindeyim
seni test sonucu kaç çıktı?bir daha ne zaman test yaptıracaksınnn...
offf sıkıldım nasıl geçecek bugün :18::18::18:
arkadaslar benim trnsferim 5 martta yapıldı 17 martta test yapmamı soyledıler yanı 13 gun...cok uzun sızlere bakıyırım bu kadar uzun degıl..bende 11. gun yaptırmayı dusunuyorum ne dersınız erkenmı ?
offf sıkıldım nasıl geçecek bugün :18::18::18:
merhaba anladığım kadarıyla bır cocuğunuz normal yolla olmış...bu 2.mi?benimde 9 yasında kızım var 2.si olmuyo 2 yıldır.. ilk defa tüp bebek denedik 5.transfer gunum benımde
Evet cnm ilk kızım normal yolla oldu.Ama şuanda tüplerim tıkalı oyüzden tüp bebek yaptırdım ilk denemem ve yarın test yaptırıcam hayırlısı hakkımızda......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?