Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

bugün transferimin 11. günü bu sabah çok gerginim.adet belirtileri var galiba o yüzden hassaslaştım patlıcak gibi oluyorummm.birde transfer sonrası banyo,duş olayını nasıl yaptınız.annem,ablam sıcak su kasını gevşetir,düşük olabilir diyorlar .ben 2 şer gün arayla yaptım en son 4 gün önce yaptım ama duş almak istiyorum,birtaraftan ya düşerse bir taraftan ya beni bıraktılarsa diyorum ne bileyimmmm ya

bugün sonucu belli olacak varmııı?benim test günüm cuma.

meraba bende yeni üyelrdnm çok şükür birbirmizi anlıyrz hepimiz aynı şeye üzülüyrz allah nasip ederse yarın bende tahlil yaptırmaya gidiyrm ilkini yaptırdm tutunmadlar şimdi ikinci 2adet tranfer yapıldı şimdi yarını sabırla bekliyrm Allah hepimizin yüzünü güldürsn hakkımızda hayırlıysa dünyadada ahirettede Allahm nasip etsin inşaallah

offfff
ayşe de hep burda olurdu ama bugn yok nerde acaba:26:

canımmm ne olur üzülme olucak allahın izniyle.mai nin dediği gibi bunlar güzel belirtiler benim belirti falan yok nerdeyse 2 gündür nasip olucak sen bunalma .sen pozitif insansın yapma böyle lütfen ya.ben bu gün neyi düşünüyorum biliyormusun heralde diyorum bu da olmazsa eşim boşanır heralde benden diyorum 9 yıldır yeter diyorumm.adamda haklı.o na bunu desem beni mahveder.valla korkuyorum açıkçası bende ama o 5.6.günlerdeki batmalarımdan eser kalmadı bilmiyorumm ne olucakk.ama yarın pozitif geleceğini biliyorum canıımmmmm.

inşallah kızlar siz önden bende cuma günüüü.önce siz gelen pozitiflerle sonra bennnn.

hepimz mutlu olmayı hak ediyrz o kadar ilaç iğne fedakarlık bu kaadar zahmette allah nasip ederde hepimz bu defada sevinçten ağlarz hep üzüntüdn ağladk mevlam hepimzin yüzünü güldürsün bizde böyle gülerz inşaallah

eylemciğimm bunalma lütfenn allahım hayırlısını nasip etsinnn.bugün 11.günün ise test yaptırıp öğrenebilirsin aslındaaaaaa.....

inşallah sevde inşallah artık gülmek istiyorum çünkü 9 yıldır ağlıyorummm.ve bu 3.denememmmm.allahım hepimizin yüzünü güldürsün yarabbimmmmm

eylemciğimm bunalma lütfenn allahım hayırlısını nasip etsinnn.bugün 11.günün ise test yaptırıp öğrenebilirsin aslındaaaaaa.....

öyle ama nedense korkuyorum.birde bugün hamile çıkarsam cuma günü çıkmazsam o arada kuzum beni bırakırsaaayada bugün hamile olmadıgımı ögrenirsem:yani hiç hazır degilim .sen banyo işini nasıl yaptın?bugün çok çok gerildim nedenseee.halbuki ankarada ne güzel kar yagıyor bayılırım kara çıkamam ama camdan izlemesi bile hoş ama o bile beni ilgilendirmiyor şu ançok olumluydum sanırım sabrım tükendi.ALLAHIM hepimize yardımcı olsunnnn.

banyo işine takılma bence ılık suyla yapılınca bi zararı yok .normal gebe kalanlar bu kadar dikkatmi ediyorlar sankii.allahım ol derse o olacak zatennn.ne temizlik işler yapıp da hamile kalanlar var canım ya.diyorum ya hayırlısı olsuunnn.

bende çok sık banyo yapmaya korkuyorum ama 3 günde bir ılık suyla bir duş alıp çıkıyorum yoksa kendimi daha kötü hissediyorum firstheaven bugün benşmde 9. günüm dün daha yoğun belirtiler vardı bugün bendede hiç bir şey yok ama bugün keyfim daha iyi sanki dünden

Yarın test günüm bugün sonnnnnnnnnnnn.....çok heycanlıyım hiç belirti yok ama umutluyum:18::18:
ve tedirginim hayırlısı olsun.....

biraz daha iyiym tatlım yaa bi de koçişle kavga ettik o yüzden de kötüyüm ama korku bastı adat sancım var ayşe yaaa adet sancımı diğer ağrılardan ayırt ediyorum ben neyse bol bol meryem ve ayetel kürsi okuyalım

inşallah canım inşallah

Yarın test günüm bugün sonnnnnnnnnnnn.....çok heycanlıyım hiç belirti yok ama umutluyum:18::18:
ve tedirginim hayırlısı olsun.....

canım hayırlısıyla geliriz inşallah nolur dua ederken birbirimizi unutmayalım sen de ben de yarın bi haberle gelecez artık senin yarın 12.günün mü

canımmm okuyorumm sizlere bol bol dua .allahım inşallah yarın yüzünüz gülecekk.kocişinide takma bende 2 gündür konuşmuyorum onunla .boşver onlarda gerginler tabikii bizim gibi.boşver üstüne gitme sakin oll.allahım yardım edecek canım beniimm..

evet cnm 26.sında tranferim oldu yarın tam 12 gün ama 12 yıl gibi geçti ama bitti. bugün ilk defa yemek yaptım hep yatmıştım.

inşallah sevde inşallah artık gülmek istiyorum çünkü 9 yıldır ağlıyorummm.ve bu 3.denememmmm.allahım hepimizin yüzünü güldürsün yarabbimmmmm

canım benimde 2ci denemem bizde8sene oldu sn hangi hastanede yaptrdn şuana kadar iyi belirtifalan yok merakla bekliyrm Allah nasip eder inşaallah

kızlar merhaba, hamile haberi gelmemiş hiç ben girmeyeli.. bugün transferimin 5. günü merkeze kan vermeye gittim E2 için..ona göre iğne vericez demişlerdi..sonuc yüksek çıkmış iğne vermediler...sizde bu tahlili yaptırdınızmı? ben kimsede okumadım bu tahlili, acaba e2 yüksek çıkması iyi bişimidir?

Merhaba canım ,

Valla benden öyle bişey istenmedi ve ilk defa duydum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…