Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

evet 10.günümde dolmak üzere ve son 2 gün.bugün karnımda şişlik,gerginlik zaman zaman kasık ve bel agrısı...

birazda gergindim bugün artık sonlara yaklaştıkça.birde müthiş bir batma yaşıyorum.benim 15 tane yumurtam toplandı ilaçların yan etkisi olarak benim yumurtalarım hala büüyümeye devam ediyormuş,bel agrsı karındaki şişlik,çabuk yorulma bu yüzden oluyormuş.ve arkadaşlar lütfen bu bekleme süresince mecbur oldugunuz ilaçlar dışında ilaç kullanmayın.ve zorda olsa bu bekleme süresinide çok seviyorum ben .olumsuz düşünmemeye özen gösteriyorum.

Çok çooook saol inan per cnm pozitif birşayler duymaya çok ihtiyacım vardı ii geceler bebişede iii geceler ikinizide öpüyorummmm

melek hanım bende perşembe tahlile gidecegm rahattm ama gün yaklaştkça ne yapacgmı bilmiyrm inşaallah hayırlısı olur merakla bekliyrm siteye yeni üye oldum çok beğendm aynı duygulrı paylaşyrz mevlam hepimize nasip eder inşaallah tüm isteyipte bebeği olmaynlara bizede sevinenlrdn eder inşaallah bakalm mevlam neylerse güzel eyler bizede dua etmek

inşallah kızlar siz önden bende cuma günüüü.önce siz gelen pozitiflerle sonra bennnn.

selam kızlar. bende 1 kez tüp bebek denemsi geçirdim ve başarısız oldu.
adet gördüm 12 ocakta.
o zamandan beri adet görmedim.
zaten düzensizdi ama 34-35 günde oluyordum en fazla.
böyle bir durumla karşılaşan var mı?

günayyyddddddddınnn kızlar
transferimin 5. günündeyim. ve eşimden grip kaptım. hapşırma öksürme ateş ne ararsan var. ilaç da içemiyorum. bebeğime birşey olmaz değil mi. acaba tutundu mu annesine çok merak ediyorum. çünki herşey çok kaliteliydi. embriyo -rahim kalınlığı . yinede koırkuyorum.
sanırım bugün melek huysuzun test günü. inşaallah pozitif sonucu alır. melek seni sabırsızlıkla bekliyoruz.

sare merhaba sanırım seninle aynı zamanda test sonucumuzu alıcaz. benimde bugün.5.günüm. herhangi bir belirtin var mı. dondurulmuş mu yoksa normal embiryo transferi mi oldu. benimki dondurulmuş blastosist. ama hala bir belirtim yok.

günaydın arkadaşlar
öncelikle banada doktorum kabızlık için duphalac vermişti ama onun yerine bir kaşık zeytinyağı içiyorum ve bol bol armut yiyorum işe yarıyorum ağrı kesiciyi bilmiyorum ama hamilelikte alerji ilaçları çok yüksek risk grubunda bende transferin 4. günü grip oldum bol ıhlamur ve portakal suyu içtim birde ananas çok iyi geliyor ve boğazlarıma sık sık elma sirkesiyle gargara yaptım mikrop üremiyor ve ateş hemen geçiyor

birde ben 7.gün dayanamayıp kanda gebelik testi yaptırdım negatifdi ama kimseye söyleyemediğim için ilaçlara devam ettim ve dua etmeye döktüğüm gözyaşlarını bilemezsiniz ama sanki dünden beri içimde bir mucize yeşeriyor elimde yüzümde şişlikler başladı 2,5 litre su içmeme rağmen ve kasık batmalarım ben bu batmaları tanıyorum benim 4 yaşında bir oğlum var ama umarım psikolojik değildir.
Birde derler ki o batmalar sol tarafta olursa bebek kız sağ tarafta olursa bebek erkek olurmuş

emosin tavsiyelerin için teşekkür ederim.hemen gidip elma sirkesini kullanıcam. eşim dün ananas almış öğle yemeğine gelince yerim. burun spreyi kullanmak tehlikeli mi acaba bilgin var mı

Günaydın arkadaşlar

Batmalar sağda olunca erkekmi oluyormuş

burun spreyi orjinal okyanus suyu olanlar var bir dekimyasal ilaç olanlar benim okyanus suyu olanlardan 2 3 kere kullanmıştım umarım çabucak atlatırsın

evet sağ tarafta olunca erkek oluyormuş benimde oğluma hamileyken sağ taraftaydı hatta bütün hamileliğinizi unutuıyorsunuz gün geliyor ama o noktayı onu ilk hissttiğiniz sızıyı hiç unutmuyorsunuz allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ama tabi bunlar varsayım ne kadar doğru bilemiyoruz benimde bu sefer sol tarafımdabir batma var dün gecede rüyamda çok çirkin kapkara bir kız bebek gördüm

Rüyan hayır olsun canım...

Gribe gelince sakın korkma...Ben transferın 9.günden bu yana giribim ve öksürük , hapşırık hepsi var...Öyle hastalandımki hastanelik oldum...10.gün bir baktım bir leke gelmiş Eyvah dedim çocuğa bişey oldu...11. gün test yaptırdım kan testi...Allahıma şükürler olsun pozitif çıktı Ben hala gribi atlatamadım ilaç kullanamadığım için ama bebişimde benimle Ateş olmadıktan sonra hapşırıktan , öksürükten korkma...Sadece öksürürken dikkat et yeterli canım

inşallah öyledir ama insan çok vicdan azabı çekiyor keşke yazın yaptırsaydım demiştim içimden en azından böyle grip salgını olmazdı

Nasibimiz şimdiymiş...Öyle düşünme...Ben gripten ölüyorum ama ilaç kullanmıyorum...Bizim bebeklerimiz mucize bebek...Onun içinde her fedakarlık yapılıyor...Hiç vijdan azabı çekme bizlerde fedakar anneleriz...Bizim çektiğimizi çekmeyen bizim kadar bilemez o evladın kıymetini

günaydın kızlar
benim sinyaller kesildibu sefer sahiden adet olacakmışım gibi ağrılarım varkorkmaya başladım testi yarın yaptıracam 10.günümde,eşimlede kavga ettik moral,m sıfır bugün korku içinde uyandım resmen ki ben çok olumluydum bugüne kadar dualarınızı esirgemeyin sakın benden arkadaslar yarın inşallah hayırlı haberlerle geliyim size

ben o batmaları 5. 6. ve 7. günlerde yaşamıştım adet sancısı değil başka bişeydi, kesin tutunuyo dedim bugün 9.günü adet sancılarım başladı en son 11.innde olmuştum zaten

Canım bende adet sancısı çektimmmmm yetmedi üstüne lekede geldi....Bunlar tutunma belirtiside...Lütfen üzülme...Pozitif olmaya devam et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…