Canım lütfen yapma böyle..Aynı merkezde tedavi olmanız aynı sonucu alıcağınız anlamına gelmez...Boşyere kendini üzme canım...Yarından sonra inş. güzel haberler alıp önce kendini sonrada bizi mutlu ediceksın Allahım yanında olsun
Çok çooook saol inan per cnm pozitif birşayler duymaya çok ihtiyacım vardı ii geceler bebişede iii geceler ikinizide öpüyorummmm
Neyse öyle yada böyle birgün daha bitti yarın son gün perşembe tahlilim var ve inanılmaz gerginim hiç bir belirti yok ama umdum var allah yardımcımın olsun inşallah hayırlı haber vereceğim ama bugün AYNI MERKEZDE TRANFERİ OLAN BİR ARKADAŞIM VARDI ODA ARADI NEGATİFMİŞ ÇOK ÜZÜLDÜM karmakarığım yani kimseye belli edemiyorum endişemi ağlayamıyorum üzülmesinler diye ama içimi sormayın birtek burda sizlerle paylaşıp rahatlıyorumm....
melek hanım bende perşembe tahlile gidecegm rahattm ama gün yaklaştkça ne yapacgmı bilmiyrm inşaallah hayırlısı olur merakla bekliyrm siteye yeni üye oldum çok beğendm aynı duygulrı paylaşyrz mevlam hepimize nasip eder inşaallah tüm isteyipte bebeği olmaynlara bizede sevinenlrdn eder inşaallah bakalm mevlam neylerse güzel eyler bizede dua etmek
arkadaslar merhaba.benim.transferımın 4.günü allah herkeze hayırlı haberlerle karsılaşmayı nasıp etsin.siteyede yenı uyee oldum daha onceden hep okuyodum sızlerı ama cavap yazamıyodum bundan sonra bende varım...kabızlıkla alakalı doktorum aydın arıcı bana duphalac surup verdı..sıze doktorunuz vermedı mı bır sey
günaydın arkadaşlar
öncelikle banada doktorum kabızlık için duphalac vermişti ama onun yerine bir kaşık zeytinyağı içiyorum ve bol bol armut yiyorum işe yarıyorum ağrı kesiciyi bilmiyorum ama hamilelikte alerji ilaçları çok yüksek risk grubunda bende transferin 4. günü grip oldum bol ıhlamur ve portakal suyu içtim birde ananas çok iyi geliyor ve boğazlarıma sık sık elma sirkesiyle gargara yaptım mikrop üremiyor ve ateş hemen geçiyor
birde ben 7.gün dayanamayıp kanda gebelik testi yaptırdım negatifdi ama kimseye söyleyemediğim için ilaçlara devam ettim ve dua etmeye döktüğüm gözyaşlarını bilemezsiniz ama sanki dünden beri içimde bir mucize yeşeriyor elimde yüzümde şişlikler başladı 2,5 litre su içmeme rağmen ve kasık batmalarım ben bu batmaları tanıyorum benim 4 yaşında bir oğlum var ama umarım psikolojik değildir.
Birde derler ki o batmalar sol tarafta olursa bebek kız sağ tarafta olursa bebek erkek olurmuş
birde ben 7.gün dayanamayıp kanda gebelik testi yaptırdım negatifdi ama kimseye söyleyemediğim için ilaçlara devam ettim ve dua etmeye döktüğüm gözyaşlarını bilemezsiniz ama sanki dünden beri içimde bir mucize yeşeriyor elimde yüzümde şişlikler başladı 2,5 litre su içmeme rağmen ve kasık batmalarım ben bu batmaları tanıyorum benim 4 yaşında bir oğlum var ama umarım psikolojik değildir.
Birde derler ki o batmalar sol tarafta olursa bebek kız sağ tarafta olursa bebek erkek olurmuş
Canım bende adet sancısı çektimmmmm yetmedi üstüne lekede geldi....Bunlar tutunma belirtiside...Lütfen üzülme...Pozitif olmaya devam et...günaydın kızlar
benim sinyaller kesildibu sefer sahiden adet olacakmışım gibi ağrılarım var korkmaya başladım testi yarın yaptıracam 10.günümde,eşimlede kavga ettik moral,m sıfır bugün korku içinde uyandım resmen ki ben çok olumluydum bugüne kadar dualarınızı esirgemeyin sakın benden arkadaslar yarın inşallah hayırlı haberlerle geliyim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?