Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Merhaba arkadaşlar kaç gündür okuyorum yazdıklarınızı bende 7. günümdeyim ayın 18inde tahlil bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah tabi gönlümüz hepimizin gebelikten yana allahım dualarımızı kabul eder inşallah .benimde belim çok ağrıyo ve hafifte olsa karın ağrısı var .

sadece siz değil hepimiz sevinçten ağlamak için burada sizi ve pozitif sonuçlarınızı bekliyoruz.Dualarımız sizinle

sadece siz değil hepimiz sevinçten ağlamak için burada sizi ve pozitif sonuçlarınızı bekliyoruz.Dualarımız sizinle

hadiiiiiiiiiii birileriii hamileyiiimmm desiiiiiinnnnnnnnnnnn

Herkese merhaba, ben yarın kan tahlili yaptıracağım, Memorial'da.Bugün hastaneyi aradım, sonuç için beni saat kaç gibi ararsınız yarın dedim. Doktorumun beni 16:00-18:00 arası, en erken saat 14:00 gibi arayabileceğini söyledi. Memorial'da daha önce kan tahlili yaptıran var mı? Kaç saat sonra haber veriyorlar? günlerdir bekliyoruz ama tahlili yaptırdıktan sonra dakika hesabı yapıyoruz:))

melek huysuz bu değer hamile olduğunu gösteriyor, acaba yeni mi tutunmuş yumoşun.. hastahane ne yorum yaptı..hakkında hayırlı olsun cnm, biz pozitif düşünelim...daha yeni annesine tutunduğu için değerin düşük, 2 gün sonra yükseldiğini görüceksin Allahın izniyle....rabbim emeklerini boşa çıkarmasın...

firstheaven ne alemde haber gelmedimi daha, Allahım şuan mutluluk göz yaşları döküyordur inşallah.... kızlar bu topik hep hamile çıkarıcak inşallah..

merhaba sevgili anne adayı arkadaşlarım
embriyo kaç günde tutunuyor transfer sonrası hemen tutunmuyor mu.

Saol cnm ii düşüncelirin için inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…