Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Ayşeciğim lütfen bu kötülüğü kendinede bebeğinede yapma...Kızlar sakinleşin...Allahtan başkası bilemez tutup tutmuycağını...Sizleri böyle pes etmiş görmek beni çok üzüyor...Sizler savaşçı annelersınız..Bebekleri için bizim gibi savaşan anneler yoktur...Savaşmaya devam fedakar anne adayları...Lütfen...Kendiniz için yapamıyorsanız bebeğiniz için yapın...

fisrtheaven lütfen kendini toparla herşeye rağmen hayat devam ediyor. ümdini kesme. biliyorum çok zor bir durum ama bakalım 10 gün sonra ben ve diğer bekleyen arkadaşlarımın sonuçları ne olacak.
melek lütfen sende kendine dikkat et.

kizlar mrb yazilarinizi okudum ve bende size yazayim dedim ilk once sunu unutmayin allahtan umit kesilmez ben 2 negatiften sonra 3 cuyu de almaya hazirdim sonucum umitsizdi ama sukurki pozitif ..baskasinda olan sizde olacak diye kaide yok tadini cikarin gununuz gelene kadar sabirli olun ...ins birgun hepiniz anne olursunuz rabbim hepimize kucakta mis kokulu bir evlat tutmayi nasip etsin

uzun süredir takip ediyorum,
25 şubatta transfer oldum ve dün negatif sonucumu aldım...
çok zor Allah yardımız olsun

Kızlar ne diyceğimi bilemıyorum Hiçbirşeyın sonu değil...En kısa zamanda kendinizi toparlayın ve kaldığınız yoldan devam edin...Güzel Allahım en kısa zamanda sizlerinde inş. yüzlerini güldürcek...

sabriya slm bende 2 kez negatif sonuç aldım acaba yarın ne sonuç alıcam bende çok ümitli değilim.bakalım hayırlısı.sonucum ümitsizdi demişsin nasıldiki neden ümitsizdinnn.

firsttt canımmm uzulme arkadasım.bak 2 defa 3 defa deneyen arkadaslar var.en sonunda bebeklerıne kavustular.lutfen sende oyle dusun.denıycez canım benım.bebeklerımıze kavusana kadar denıycez.olacak bır gun inan.Rabbim isteyen herkese içinde bızlerede saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın.

arkadaşllaaaaaaaaarrrrrrrrrrr yarın test günüm ismim neslihan dualarınızı bekliyorrruuuuuuummmmm. bu arada 11.günüm yarın sonuç çıkar degilmi..

arkadaşllaaaaaaaaarrrrrrrrrrr yarın test günüm ismim neslihan dualarınızı bekliyorrruuuuuuummmmm. bu arada 11.günüm yarın sonuç çıkar degilmi..

Benim 11. gün çıktı canım...Tabiki dua ederiz...İnş. sen pozitif sonuç alıp yüzümüzü güldürürsun...Allahım yanında olsun...

sagol canım benim inşallah bende buraya hamileyim diye yazabilirim..... 2 gündür karnım agrıyo adet agrısı ama uzanınca geçiyo kanamam falanda yok bakalım ne belirtisi bunlar

canım dualarım senınle ınsallah hamılesın.allahım hepımıze nasıp etsın hamıle kalmayı ccuklarımızı kucagımıza almayı.bende heyecalandım sımdı hadı haıorlsı ınsallah canım.bende tedavıme basladı dondurulmuslarla suanda bantları kullanıyorum.insallah senın guzel haberlerını belıyorum canımm

Benim 11. gün çıktı canım...Tabiki dua ederiz...İnş. sen pozitif sonuç alıp yüzümüzü güldürürsun...Allahım yanında olsun...

merhaba canım senın nasıl gıdıyor .alahım kucagına almayı nasıp etsın.insalah bizede nasıp olur canım bu guzel duygu.

merhaba canım senın nasıl gıdıyor .alahım kucagına almayı nasıp etsın.insalah bizede nasıp olur canım bu guzel duygu.

Sağol canım valla şimdilik sorun yok batmalar devam ediyor o kadar...Önemli olan sağlıklı sıhatlı kucağımıza almak ...Allahım hepimize nasip eder inş...Sizlerinde tedavileri hayırlı olsun

Sağol canım valla şimdilik sorun yok batmalar devam ediyor o kadar...Önemli olan sağlıklı sıhatlı kucağımıza almak ...Allahım hepimize nasip eder inş...Sizlerinde tedavileri hayırlı olsun

sagolc nm.insallah bu sefer olur dıyorum.3. denemem olucak bu insalah hersey guzel gıder.hamıle kalırım pozıtif olmama gerek biliyorum.sen dınlenerek mı gecırdın transfer sonrası .hep yattın mı .

sagolc nm.insallah bu sefer olur dıyorum.3. denemem olucak bu insalah hersey guzel gıder.hamıle kalırım pozıtif olmama gerek biliyorum.sen dınlenerek mı gecırdın transfer sonrası .hep yattın mı .

Canım hep yattım diyemem ama genel olarak yatarak geçirdim...Ayaklarımı sürekli uzatarak oturdum...İğneler haricinde dışarı çıkmadım...Dikkat ettim...Kaldıki pozitif çıkıknca olay bitmiyor...Ben hala çok dikkatli davranıyorum...

tabiki cnm dikkat etmek gerekıyor haklısın..ınsallah bende hamıss kalırım . allahım hepımze yardımcı olsun.

yarınnnnn ne olacakkkk acabaaaaa buraya yarın ne yazıcammmmmm..sabah 8 de kan alıp eşimle göndericemmmm hastaneyee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…