Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

selsu merhaba arkadaşım, tedavin hayırlı olsun..benimde ayın 18 i test günüm..inşallah pozitif haberleri alacağız o gün...

merhaba sevgili anne adayı arkadaşlarım
embriyo kaç günde tutunuyor transfer sonrası hemen tutunmuyor mu.

yok cnm, transfer sonrası hemen tutunmuyor, ben şuan 6. günümdeyim..normalde bu aralar rahimde yer etmiş ve tutunmaya çalışıyor olması lazım..6.7. günler oluyor...ve bu zamandan sonra hcg salfılıyor..ama bazen test zamanında yeni tutunmuş olan arkadaşlar okudum burda bi sürü...melek arkadaşımında dua edelim öyle olsun...o kadar emek veriyoruz bu sürecte..birbirimizin halini tek biz anlarız...onun içinde dua edelim, inşallah mevlam ona bu mutluluğu yaşatır..

merhaba sevgili anne adayı arkadaşlarım
embriyo kaç günde tutunuyor transfer sonrası hemen tutunmuyor mu.

O kişiden kişiye değişiyor...Eğer 5. gün emriyosuysa..Yani transferden önce 5. gün beklediyse daha çabuk belli oluyor... 5. veya 6. gün tutunma oluyor..Testtede daha çabuk çıkıyor...3. gün transfer yapıldıysa o zaman tutunma geç oluyor...9.10. günlerde oluyor...Dolayısıylada test geç çıkıyor

sabah lekelenmem oldu
sonucum : 0.00
perişanım

canım benim ya ne diyeceğimi bilmiyorummm ben 2 kez yaşadım bunu ve seni çok iii anlıyorummm.ağla ağla ve rahatlaaaaaaa ama devam herşeye devam kucağımıza alana kadar yılmak yok canım benimmm.allahım yardımcın olsuuuunnn...lütfen fazla yıpratma kendini ne olursunn kıyamam sanaaaaa.

sabah lekelenmem oldu
sonucum : 0.00
perişanım

canımsın yaa, ben hep senden pozitif haber bekliyordum..demekki hayırlısı böyleymiş, çok üzüldüm ya, resmen başımdan kaynar sular döküldü..Rabbim yar ve yardımcın olsun...Allah a teslim olmaktan başka çaremiz yok..ve hiç bi zaman pes etme, bebeğinin peşini bırakma bitanem..o annesinin nazlısı, gelicek inşallah doğru zamanda...

mai canım
bu 5. ve 6. gün transferden sonraki 5. ve 6. günler mi.

Offfffffff ağlaması için çok erken yapmayın kızlar...Bebek bugün bile tutunabilir...Benim 10.gün tutundu..Ne umutlan yazdıklarımdan nede hayal kırıklığı yaşa o testten dolayı...Canımya boşunamı doktorlar 12. den sonra test diyor...Sakin ol ve doktorunu ara durumu bildir...

firstheaven lütfen ağlama
çok üzüldüm. gözlerim doldu valla. ne olur ağlatma bizi.

sonuç geldi 11.9 yorumu size bırakıyorum

melek_huysuz öncelikle hayırlısı olsun herşeyin.doktorlarımız önceden baktırmayın nedeb dedigini çok daha iyi anlıyorum.çünkü şu an senin kuzun sana tutunmaya çalışıyor,degerin hayırlı ise inşallah yükselicek.bu arada bacagını sarkıtarak oturma nete ayagını uzatarak gir,ve mümkün oldugunca yat ,dinlen ,dualar et canım ama sevindim senin adına

Son düzenleme:
kızlar beni teselli ettiğiniz için teşekkürler ama merkezi aradım yarın kanaman artarsa ilaçları kes dediler, olmamış dedi, çok kötüyüm kimseyi istemiyorum yanımda, eve geldim kolum kanadım kalkmıyo, beni sevmedi meleğim terketti, halbuki hiç olumsuz düşünmemiştim onu üzmemiştim ama o beni sevmedi babasını sevmedi perişan etti beni gitti

mai canım
bu 5. ve 6. gün transferden sonraki 5. ve 6. günler mi.

Canım dediğim gibi belli olmuyor ama 5.gününde transfer edilen bebekler daha çabuk geliştikleri için daha çabuk tutunuyorlar...Benimki 3. gün transfer edildi...Tutunma 10.gün gerçekleşti..Nerden biliyorsun diyceksınız...Tutunma lekesi geldi ve o gün yaşadıklarım çok farklıydı...Bedenimdeki farklılığı ben bile yaşayarak hissettim...Neyse doktorum test yaptır yarın dedi...11 gün test yaptırdım...Sonuç pozitif...Kızlar bana inanın...Sakince bedeninizi dinleseniz bebeğinizin tutunduğu anı bile hissedersınız...Yeterki sakin olun lütfen....

Canım kanaman kesilirse sakın ilaçları kesme...Biliyorum çok zor yaşadıkların ama % 1 ihtimal bile olsa riske atma tatlım...Geçmiş olsun...Seni çok öpüyorum...Dualarım seninle canım...

sonuç geldi 11.9 yorumu size bırakıyorum

Canım öncelikle hayırlı olsun sanırım bebeğin tutunmaya çalışıyor...Hemen uzan ve sakın kıpırdama...2 gün sonra inş. değerin çok daha fazla çıkıcak...Allahım yanında olsun....

canım seni sevmezmiii hiç tutunmayan,düşen bebek saglıklı olmayan bebekmiş.herşeyin hayırlısını dile.agla,yürü,ne istiyosan onu yap ama bizler güçlü anne adaylarıyız,bu son denemen degil bilemzsinki belki bundan sonrakinde tutunucak.herşey bir bütün olsun .psikolojin,eşinle ilişkin,maddi manevi tamamen kendini hazır hissetmelisin.korkmadan yılmadan denemlisin bence.birde doktor,merkez,embriyolog,tecrübeleri,hepsi birer bütün olmalı.

ooffffff bittim benn hiçbir ümidim kalmadııı bu kadar negatiften sonra benimkisi çok zor zatennnn.arkadaşlarımın tutmadıysa benimkisi çok zor tutmasııı.onlarınkiler çok iii embriyolardı benimde olmaz büyük ihtimalleeeee.çok üzgünümmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…