Merhaba arkadaşlar kaç gündür okuyorum yazdıklarınızı bende 7. günümdeyim ayın 18inde tahlil bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah tabi gönlümüz hepimizin gebelikten yana allahım dualarımızı kabul eder inşallah.benimde belim çok ağrıyo ve hafifte olsa karın ağrısı var .
merhaba sevgili anne adayı arkadaşlarım
embriyo kaç günde tutunuyor transfer sonrası hemen tutunmuyor mu.
merhaba sevgili anne adayı arkadaşlarım
embriyo kaç günde tutunuyor transfer sonrası hemen tutunmuyor mu.
sabah lekelenmem oldu
sonucum : 0.00
perişanım
sabah lekelenmem oldu
perişanım
sabah lekelenmem oldu
perişanım
O kişiden kişiye değişiyor...Eğer 5. gün emriyosuysa..Yani transferden önce 5. gün beklediyse daha çabuk belli oluyor... 5. veya 6. gün tutunma oluyor..Testtede daha çabuk çıkıyor...3. gün transfer yapıldıysa o zaman tutunma geç oluyor...9.10. günlerde oluyor...Dolayısıylada test geç çıkıyor
sabah lekelenmem oldu
perişanım
sonuç geldi 11.9 yorumu size bırakıyorum
mai canım
bu 5. ve 6. gün transferden sonraki 5. ve 6. günler mi.
kızlar beni teselli ettiğiniz için teşekkürler ama merkezi aradım yarın kanaman artarsa ilaçları kes dediler, olmamış dedi, çok kötüyüm kimseyi istemiyorum yanımda, eve geldim kolum kanadım kalkmıyo, beni sevmedi meleğim terketti, halbuki hiç olumsuz düşünmemiştim onu üzmemiştim ama o beni sevmedi babasını sevmedi perişan etti beni gitti
sonuç geldi 11.9 yorumu size bırakıyorum
sabah lekelenmem oldu
perişanım
kızlar beni teselli ettiğiniz için teşekkürler ama merkezi aradım yarın kanaman artarsa ilaçları kes dediler, olmamış dedi, çok kötüyüm kimseyi istemiyorum yanımda, eve geldim kolum kanadım kalkmıyo, beni sevmedi meleğim terketti, halbuki hiç olumsuz düşünmemiştim onu üzmemiştim ama o beni sevmedi babasını sevmedi perişan etti beni gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?