Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Kanı senmi alıp yolluycaksın...Canım sen niye gitmıyorsun hastaneye ?

gitmek istemiyorum ya dilek hepsi arkadaşım şimdi hepsine ayrı ayrı laf anlatıcammm.bi arkadaşa söyledim giriş yaptırcak dr uma tahlili isteyecekk.pazartesi başlıcam nasıl olsa işe o zaman nasıl olsa anlatırım hepsine tek tek...çok korkuyorum dilekk hiç ümidim yokkk.

sare merhaba benimde transfer günüm 5 mart. ve test günüm 15 gün sonra 21 mart tarihi. genelde 12 gün sonraya test gününü veriyorlar.

merhaba canım sen nezaman yaptırmayı düşünüyorsun?transferimiz aynı gün olmuşş inşallah güzell haberler alırız.nerde yaptırdın tedavini?

Canım ben senden çok umutluyum....Özelden mesajda yazdım sana lütfen sakin ol...Dualarım seninle canım...Yarın hep birlikte yüzümüz gülücek inş. ben inanıyorum

MAİ tek pozitif senmisin suana kadar...bizi de al yanına hep birlikte birlikte hep birlikte birlikte

MAİ tek pozitif senmisin suana kadar...bizi de al yanına hep birlikte birlikte hep birlikte birlikte

Hayır canım benim bildiğim 4 pozitif sonuç var...İnş. Canım hepinizin pozitif çıkar inanın her gece sizler içinde dua ediyorum...Allahım yanınızda olsun....

uzun süredir takip ediyorum,
25 şubatta transfer oldum ve dün negatif sonucumu aldım...
çok zor Allah yardımız olsun

starsuzie merhaba evet çok zor bir durum ama bu bir son degil .hayırlısı bu imiş demek kendine çok zor geliyor fakat gerçektende öyle .çünkü tutmayan embriyolar saglıksız düşcek olan embriolarmış.biraz kafanı dagıt tekrar denersin yılmadan .bizler savaşcı,güçlü ,azimli anne adaylarıyız.

Bana teselli mesajı yazan tüm kader arkadaşlarıma teşekkürler. Biraz daha iyiyim eşim gelince işten rahatlattı beni. 1 - 2 gün sonra mecbur düzelecem napalım hayat devam ediyor. Ayrıca bugün benimle beraber olumsuz sonuç alan arkadaşlara da geçmiş olsun.Ne desem boş.Sizi takip edecem biraz daha toparlanıyım da.
Ayrıca AYŞEM yarın test günün dua edicem sana, sen bari yüzüümü güldür inşallah.Yarın bakarım buraya.Herkese iyi akşamlar.

canımmmm çok teşekkür ederimmmm allah razı olsunnn.canımmsınn şimdi biraz gez toz tadını çıkar hayatın hadi bakalımm.olacak ama işte uğraştırıyorlar bizi ne yapalım takdiri ilahi be bitanemmm.valla ben bu akşam pek rahatım sanki yarın test yaptırcak olan ben değilimmm.heralde bu 3.denemem ya hep negatifleri ala ala alıştım heraldeee.hiçbişey hissetmiyorum .ama ağrılarım var adet sancısınada benziyo anlamıyorumki.neyse canım öptüm seni üzme lütfen kendini ve eşini.dünyanın sonu değill.ne yapalımm.siz mutlu olun inan o herşeyden daha önemliiiii.

kızlar yarın sabah test günüm büyük gün geldi çattı sonunda nekadar bekledim.gün gün saydım ama nedense korkuyorummmmmm.benim için dua edin olurmu?sabah 8.30 kan vermeye gidicem bakalım .bi geçsede rahatlasam.

eylem hadi bakalım yarın iyi haberler verebilecekmiyiz buraya arkadaşımm.senin kaç taneydi embriyonn benim tek diii.ama hep hayalim ikiz olmasıydı benimm.ama hayırlısı olsun tekde olsa o bile mucizemm olucak..

kızlarrrrrrrrr gönderdiimmmmm kanımııı haydi bakalımmm bekliyorummmm şimdi haberiiiii...:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Benimde dün test günüdü. ama olmadı. 2 ad 1. kalite embriyo transfer edildi(8 hücreli) hiç kalkmadan yattım annemde kaldım. Ama tutmadı. Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum. Sağlıkla kucaklayın bebğinizi. Olmaynlarada allah hayırlısını nasip etsin.

bütün negatif sonuç alan arkadaşlar allah yardımcınız olsun inşallah bir dahaki sonucunuzu pozitif alırsınız bugün sonuç alacak arkadaşların sonucunu dualarımızla bekliyoruz benimde yarın test günüm allahım sen yardım et
bu arada benim 2 gündür elimde ve yüzümde şişlikler var ödem gibi 2,5 litre su içmeme rağmen böyle şişlik olan arkadaşlar var mı acaba

merhaba canım sen nezaman yaptırmayı düşünüyorsun?transferimiz aynı gün olmuşş inşallah güzell haberler alırız.nerde yaptırdın tedavini?

günaydın sare
benim dondurulmuş blastosist tek embriyo. 21 mart pazartesi test günüm ama niyetim 18 mart cuma günü hiç olmazsa test çubuğu ile kendim bakıcam. çünki hamileysem kesin çıkar. benim merkezim bahçeci.

henüz aramadılar arkadaşlar ama ben halaaaa çok sakinimmm neden kiiiiii..

günaydın arkadaşlar
bugün 7. günüm. hala birşey hissetmiyorum. bu beni biraz korkutuyor ama yapacak birşey yok. bekliyorum.
ayşe ve eylem sure arkadaşlarım inşaalah bugün şans sizden yana olur. hepimizin yüzü güler sizinle beraber.

arkadaşlar bu arada bir liste oluşturabilrmiyiz. kimin test günü ne zaman diye. sonrada sonuçlara bakarız.

munhanim merhaba benimde bugün 7. günüm ve yataktan baş ağrısı ile kalktım, hayra yoruyorum inşallah olumlu bi göstergedir..liste konusu gerçekten mantıklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…