Kanı senmi alıp yolluycaksın...Canım sen niye gitmıyorsun hastaneye ?
sare merhaba benimde transfer günüm 5 mart. ve test günüm 15 gün sonra 21 mart tarihi. genelde 12 gün sonraya test gününü veriyorlar.
gitmek istemiyorum ya dilek hepsi arkadaşım şimdi hepsine ayrı ayrı laf anlatıcammm.bi arkadaşa söyledim giriş yaptırcak dr uma tahlili isteyecekk.pazartesi başlıcam nasıl olsa işe o zaman nasıl olsa anlatırım hepsine tek tek...çok korkuyorum dilekk hiç ümidim yokkk.
MAİ tek pozitif senmisin suana kadar...bizi de al yanına hep birlikte birlikte hep birlikte birlikte
uzun süredir takip ediyorum,
25 şubatta transfer oldum ve dün negatif sonucumu aldım...
çok zor Allah yardımız olsun
Bana teselli mesajı yazan tüm kader arkadaşlarıma teşekkürler. Biraz daha iyiyim eşim gelince işten rahatlattı beni. 1 - 2 gün sonra mecbur düzelecem napalım hayat devam ediyor. Ayrıca bugün benimle beraber olumsuz sonuç alan arkadaşlara da geçmiş olsun.Ne desem boş.Sizi takip edecem biraz daha toparlanıyım da.
Ayrıca AYŞEM yarın test günün dua edicem sana, sen bari yüzüümü güldür inşallah.Yarın bakarım buraya.Herkese iyi akşamlar.
kızlar yarın sabah test günüm büyük gün geldi çattı sonunda nekadar bekledim.gün gün saydım ama nedense korkuyorummmmmm.benim için dua edin olurmu?sabah 8.30 kan vermeye gidicem bakalım .bi geçsede rahatlasam.
aysosman ve eylemsura dan hayırlı haberler bekliyorum inşallah
merhaba canım sen nezaman yaptırmayı düşünüyorsun?transferimiz aynı gün olmuşş inşallah güzell haberler alırız.nerde yaptırdın tedavini?
henüz aramadılar arkadaşlar ama ben halaaaa çok sakinimmm neden kiiiiii..
günaydın arkadaşlar
bugün 7. günüm. hala birşey hissetmiyorum. bu beni biraz korkutuyor ama yapacak birşey yok. bekliyorum.
ayşe ve eylem sure arkadaşlarım inşaalah bugün şans sizden yana olur. hepimizin yüzü güler sizinle beraber.
arkadaşlar bu arada bir liste oluşturabilrmiyiz. kimin test günü ne zaman diye. sonrada sonuçlara bakarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?