Canım Allaha şükür bende bebeğimde iyi...Allahım sonuna kadar böyle sağlıklı gitmeyı nasip eder inş.Sana gelince...Neden umutsuz olucaksın ? Sonucun pozitif...Kanaman olmamış...Sadece yeni tutunduğu için değerin az çıkmış...Yarın sanırım yeni test günün ? Tüm kalbımle Allahıma yalvarıcam...İnş. değerin 2 ye 3 e katlıycak...mübarek cuma günü hayırlı haberler geldi hamişler var artık....
Mai nasılsın?bebiş nasıl? beni sorarsan ben nedense hala umutluyum kanama falanda olmadı doktorum ilaçlara devam dedi bekliyorum hemde neden olduğunu bilmiyorum ama çok umutluyum benim için dua ettt.kib
Canım Allaha şükür bende bebeğimde iyi...Allahım sonuna kadar böyle sağlıklı gitmeyı nasip eder inş.Sana gelince...Neden umutsuz olucaksın ? Sonucun pozitif...Kanaman olmamış...Sadece yeni tutunduğu için değerin az çıkmış...Yarın sanırım yeni test günün ? Tüm kalbımle Allahıma yalvarıcam...İnş. değerin 2 ye 3 e katlıycak...
çok sevindim adına canımmmm.hayırlı olsuunnnn
Canım ilk değerim 11. gün 139 hemen 2 gün sonra 13. günde tekrar yaptırdım 325 olmuştu...Senin kaçtı değerin ?
inşallah toparlıcam dilekçiğimm tekrara denemem için güç lazım para lazım o da ne zamana olur bilmiyorummmmmmm..
eylem tebrik ederim. allah kucağına almayı nasip etsin. darısı tüm bekleyen anne adaylarının başına.
eylem herhangi bir hamilelik belirtin var mıydı
Melek_huysuz arkadaşım bende tüp bebek tedavisi ile anne olanlardanım şu an bebeğim üç aylık oldu aralık annesiyim stres yapma sıkıntı yapma bebeğin şuan cabalıyor sana tutunmak için belli sende yardımcı ol dinlen bol bol stresten uzak ol alllahın izni ile güzel haberi alırsın ben arada sırada topikleer bakıyorum sizinde topiğiniz gayet heyecanlı çok sevindiğim ve üzüldüğüm durumlar oluyor ama sakın umudunuzu kaybetmeyin anne olmak çok güzel duygu hepiniz sırayla yaşıcaksınız buna inanın bir bir seçiçek yavrucuklar annelrini ...
hep hayalimdi bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmdiye yazabilmek allahıma şükürler olsun sonunda bende allahım isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar versin...dualarını eksik etmeyen herkese sonsuz teşekkürler.allah sizlerden razı olsun....
Canım Sevincim gelmişsın ben yoktum...Hemen işe niye başladınya...Canım ne olursun dikkat et...3 ay biliyorsun çok önemli...İlla çalışıcaksan masanın altına tabure falan koy...Yoruldukça ayaklarını uzat...Bebişimizi sakın yorma annesiÇok öpüyorum seni...En kısa zamanda hattımı yenileyip seni arıycam...kendine çok ama çok dikkat et...Öpüyorum canım [/QUOTE
cok sık giremiyorum uyumaktan ...hamilemiyim neyim ben hep uyuyorum
vallahi döndüm okula öyle ayaklarımı pek uzatamıyorum spor öğr. ben ama allahtan cok dersim yok yönetimle konuştum az ders vermişlerdi sürecim başlamadan önce okula gitmek iyi geliyor ...bebişlerimi yormamaya calışıyorum mai işte böyle
benim kan değerlerimi yazayım sana birde birşey soracağım dr. gittin mi sen beni haftaya perşembeye cağırdılar ama yarın bir gideyim görüneyim diyorum ..
kan değerim
10. gün 500
14 gün 1612
16 gün 4400
güzel yükseliyor ama içimdeki korku arada gelip gidiyor ....kese ve kalp atışlarını duymaya ihtiyacım varr.... yazarsan sevinirim...
Canım Sevincim gelmişsın ben yoktum...Hemen işe niye başladınya...Canım ne olursun dikkat et...3 ay biliyorsun çok önemli...İlla çalışıcaksan masanın altına tabure falan koy...Yoruldukça ayaklarını uzat...Bebişimizi sakın yorma annesiÇok öpüyorum seni...En kısa zamanda hattımı yenileyip seni arıycam...kendine çok ama çok dikkat et...Öpüyorum canım [/QUOTE
cok sık giremiyorum uyumaktan ...hamilemiyim neyim ben hep uyuyorum
vallahi döndüm okula öyle ayaklarımı pek uzatamıyorum spor öğr. ben ama allahtan cok dersim yok yönetimle konuştum az ders vermişlerdi sürecim başlamadan önce okula gitmek iyi geliyor ...bebişlerimi yormamaya calışıyorum mai işte böyle
benim kan değerlerimi yazayım sana birde birşey soracağım dr. gittin mi sen beni haftaya perşembeye cağırdılar ama yarın bir gideyim görüneyim diyorum ..
kan değerim
10. gün 500
14 gün 1612
16 gün 4400
güzel yükseliyor ama içimdeki korku arada gelip gidiyor ....kese ve kalp atışlarını duymaya ihtiyacım varr.... yazarsan sevinirim...
Canım ben bugün mecburen gittim...Leke geldi akşam üzeri...Panik oldum...Apar topar doktora gittik...Şuan keseyi göremeyiz çok erken dedi...Hesapladı Pazartesi günü gel keseyi görürüz dedi...Küçücük nokta kadar gözukuyordu aslında ama keseyi görmeden konuşmak erken dedi...Allaha şükür kanamamda durdu...Sende yarın gidersen keseyi görürler canım...Sadece kalp atışları için erken
Canım ben bugün mecburen gittim...Leke geldi akşam üzeri...Panik oldum...Apar topar doktora gittik...Şuan keseyi göremeyiz çok erken dedi...Hesapladı Pazartesi günü gel keseyi görürüz dedi...Küçücük nokta kadar gözukuyordu aslında ama keseyi görmeden konuşmak erken dedi...Allaha şükür kanamamda durdu...Sende yarın gidersen keseyi görürler canım...Sadece kalp atışları için erken
gecmiş olsun canım içini rahat tut Allahın izni ile birşeycik olmaz ...ben hesapladım zaten benim bugün 5+1 günlük oldu bebişlerim görülebilir diye düşünüyorum bende inşallah yarın güzel güzel haberler alırım canım...
gecmiş olsun canım içini rahat tut Allahın izni ile birşeycik olmaz ...ben hesapladım zaten benim bugün 5+1 günlük oldu bebişlerim görülebilir diye düşünüyorum bende inşallah yarın güzel güzel haberler alırım canım...
sağol canım...İnş. güzel haberler alıcaksın...Bu arada sende uyku haricinde hangi belirtiler var canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?