Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

mübarek cuma günü hayırlı haberler geldi hamişler var artık....

Mai nasılsın?bebiş nasıl? beni sorarsan ben nedense hala umutluyum kanama falanda olmadı doktorum ilaçlara devam dedi bekliyorum hemde neden olduğunu bilmiyorum ama çok umutluyum benim için dua ettt.kib

Canım Allaha şükür bende bebeğimde iyi...Allahım sonuna kadar böyle sağlıklı gitmeyı nasip eder inş.Sana gelince...Neden umutsuz olucaksın ? Sonucun pozitif...Kanaman olmamış...Sadece yeni tutunduğu için değerin az çıkmış...Yarın sanırım yeni test günün ? Tüm kalbımle Allahıma yalvarıcam...İnş. değerin 2 ye 3 e katlıycak...

Son düzenleme:

Aminn inşallah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde devam edecek ben inanıyorum sende bebişine olan inancını kaybetbe...saol cnm duaların için,,,,

Melek_huysuz arkadaşım bende tüp bebek tedavisi ile anne olanlardanım şu an bebeğim üç aylık oldu aralık annesiyim stres yapma sıkıntı yapma bebeğin şuan cabalıyor sana tutunmak için belli sende yardımcı ol dinlen bol bol stresten uzak ol alllahın izni ile güzel haberi alırsın ben arada sırada topikleer bakıyorum sizinde topiğiniz gayet heyecanlı çok sevindiğim ve üzüldüğüm durumlar oluyor ama sakın umudunuzu kaybetmeyin anne olmak çok güzel duygu hepiniz sırayla yaşıcaksınız buna inanın bir bir seçiçek yavrucuklar annelrini ...

Canım ilk değerim 11. gün 139 hemen 2 gün sonra 13. günde tekrar yaptırdım 325 olmuştu...Senin kaçtı değerin ?

benim degeri 898 ama benim 5. gün transferiydi ve 13.gün test yapıldı yani yüksek çıkması ondan.bakalım.hayırlısı.

inşallah toparlıcam dilekçiğimm tekrara denemem için güç lazım para lazım o da ne zamana olur bilmiyorummmmmmm..

ayşe herşeyin ilacı zaman .önce biraz kendine vakit ayır ,kafanı dagıt.yürüyüşler yap bolca.müzik dinle.herşey yeri geldinde oluyor .senin için dualarıma devam edicem.

hep hayalimdi bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm diye yazabilmek allahıma şükürler olsun sonunda bende allahım isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar versin...dualarını eksik etmeyen herkese sonsuz teşekkürler.allah sizlerden razı olsun....

Allah bebeğinizi size bağışlasınDarısı bizlerin başına inş...Ne güzel ifade etmişsınız kendinizi

Tadını çıkart tatlım

neser HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

uzun zamandır giremiyorum kızlar ama bilmenizi isterim sizin için hergün dua ediyorum bu arada topik 80 sayfalara gelmiş veeeee
hamile sonucu negatif arkadaşlar üzülmeyin güzel allahım ne eylerse güzel eyler morelimizi toparlayacağız ve yolla devam diyeceğiz olacak allahın izniyle hiç merak etmeyinnn....
hamile sonucu pozitif olan arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum allah sağ salim kucaklarımıza da almayı nasip etsin ...
yolla yeni başlayan ve gün bekleyen arkadaşlarıma sabırlar diliyorum ...öyle belirtilere de takılmayın bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor aldanmayın sabırla bekleyin gelecek güzel haberler allahın izni ile ....bu arada idrar testi yapmayın ben kan sonucumu öğrendikten sonra içimde kalan uhteden dolayı idrar testi yaptım cok silik cıktı ki benim beta hcg cok yüksekti...düşünün artık....
hepinize sevgilerrr

aaaa 16 gün 4400 canım senin kese kesin gözukur...Doktorum bana 2000 geçmeden gözukmez demişti...Senin 4400 olmuş...Gerçi ikizler geç gösterıyormuş keseyi...Gözukmezse sakın panik olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…