Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

bencede cinsiyetten kaynaklı olabilir ben öyle duydum sol...kız sağ....erkek diye sende öyle mi duydun hatta cin takvimine baktım kız görünüyor tabiki önce sağlık ve hayırlısı ama insan merak ediyor ve bir bakıveriyor işte.....
bende de mide bulantısı yok aş erme 3 ay da oluyormuş galiba ...bunları yazdığıma inanamıyorum o kadar bekledim ki 10 yıldır böyle şeyler yazmayı konuşmayı bekledim cok şükür güzel Allahıma cok mutluyum ve her zaman şükrediyorum ......

Canım benim senindemi 10 yıl benimde 10 yıl canım...10 koca yıl insan inanamıyor...İlk evlendiğimizde çocuğumuz olsaydı şimdi ilk okul 3 e gidiyordu...Neyse vardır bundada bir hayır...Allahım evlatlarımızı inş. bize bağışlar...Mutluluğumuzu yarım bırakmaz...Artık tek duam bu...Kasıklarımda batma olduğunda mutlu oluyorum Onun varlığını orda hissetmek bile dünyalara bedel...Azmı beklemişiz bu duyguyu tatmak için

Son düzenleme:
ahh benimde tek duam bu inşallah allah cennet kokulumu koklamayı nasip eder ..arada geliyor o endişe bazende yok diyorum neler yaşadı onlar en son güne kadar dayandılar şimdi annelerindelerbundan sonrada bırakmazlar öyle kolay kolay diyorum ...inşallah ya rabimmmmm yüzümüz güler her daim ve isteyen herkezinnnnn...aminnnn

Amin Canımmmmmmmmm AminnnnnnnnnnnnnnAllahım çok büyüksün sen yüzümüzü güldürcek inş...

munhanim merhaba benimde bugün 7. günüm ve yataktan baş ağrısı ile kalktım, hayra yoruyorum inşallah olumlu bi göstergedir..liste konusu gerçekten mantıklı...

merhaba benimde 7. günüm aynen bende bu sabah bas ağrısı ile kalktım..hayırdır insasllah hayırdır ınsallah

canım ben cıkıyorum biraz uzanacağım ...iyi geceler ve görüşmek üzere....:89::89:

canım ben cıkıyorum biraz uzanacağım ...iyi geceler ve görüşmek üzere....:89::89:

İyi geceler canım bende çıkıyorum uzanıcam...Sende bebeğinde Allaha emanetsınız...Çok öpüyorum canım seni

ben sonucumu aldım negatif

emosin üzülmemek elde degil ama inan hayırlısı bu imiş.çünkü saglıklı olmayan bebek tutunamazmış.benim o kadar az şansım vardıki bende yok yok.çikolata kisti,yumurtalarım yapışık,tüplerim tıkalı,yumurta rezervim az yani benim umudum yoktu.bu sefer merkezimden,doktorumdan,çok çok memnundum.birde ben tedavi öncesi tüp bebek üzerine çalışma yapmış bir psikologdan psiko terapi aldım.okadar faydası oldukii.ki benim tedavi süreci yani transfer sonrası eşim yoktu yanımda bazı problemlerişte...ama ben transferliyken çok rahattım.dualarada inanıyorum.sagolsun tüm sevdiklerim bol bol dua etmişler.maddi manevi hazır olmakda önemli.biraz güç topla yılmadan tekrar dene .ve kafanı dagıtıcak şeler yap,ve yalnız degilsin.

kızlarrr ben dayanamadım idrar testi yaptım, çok çok silik gölge gibi 2. çizgi belirdi...4 senedir sadece ovulasyon testlerinde gördüm 2. çizgiyi..gebelik testinde gölge gibi de olsa çok heyecan yaptım..Allahım diyorum nolur benimle olsun meleğim, annesi onu çok seviyor ve çok özlüyor..Allah yardımcımız olsun.. bu arada 3. gün embriyosuydu ve bugün 8. günüm...Allah'ım senin herşeye gücün yeter,dualara icabet edensin..umutlarımızı boşa çıkarma.amin.

merhaba benimde 7. günüm aynen bende bu sabah bas ağrısı ile kalktım..hayırdır insasllah hayırdır ınsallah

canım gün boyunca devam etti baş ağrım..gece baş ağrısı ile yattım..şuan bişey yok, sadece biraz sersemlik o kadar...hayrolsun.

eylemsura sen nerde yaptırmıştın tüp bebek denemeni
ben o kadar üzgünümki henüz adet olmadım sanki yinede içimde gibi o kadar çok hissettimki onun varlığını

günaydınnnnn
8. günümdeyim. bir hafta kaldı. resimlerde yer alan hamile kadın figürünü ve takla atan bebeği yazıma koyabilmeyi çok istiyorum. allah yardımcımız olsun.

emosin allah tan ümit kesilmez. üzülsek de sonuç değişmiyor ki. sadece ağladımızla kalıyoruz.

arkadaşlar bu konuda en sinir olduğum şeyde insanların bana "ne olacakmış olur olur demeleri."
evlat sahibi olan bizim kadar bebeğine dua etmemiştir herhalde. aayyy neyse yine stres oldum.

merhaba arkadaşım özelden yazdım ama site göndermeme izin vermedi. evet bende egede tedavi gördüm. sanırım sanada tek embriyo transferi yapılmıştı dimi. ne güzel silikte olsa ikinci çizgiyi görmüşsün allahım inşallah kandada çıkar bende yapıcaktım idrar testi ama eşim izin vermedi bekle sonuna kadar diyo. kaçıncı denemendi bu arada benim ilk. umarım ilkinde tutar ama olurda tutmazsa hemen tekrardan deniycem dondurulmuşlarla.

günaydın arkadaşım benimde 9. günüm 17 si test günüm. neyi nasıl yaşadığımızı sadece biz ve herşeyi gören rabbim biliyo bırak insanları zaman geliyo hayatımızı paylaştığımız eşimiz bile bizim yaşadıklarımızı anlamıyo. artık hiç kimseyi ve dediklerini umursamıyorum sadece rabbime sığınıp dua ediyorum.

Kizlar adet oldum ben ve dr la konustum ucuncu denem icin beklemene gerek yok dedi. Dondurulmuslarla denemistim ikinciyi ucuncuyede o sekilde devam etme karari aldim. Hic ara vermeden basliyorum bu defa. Ama cok korkuyorum. Biliyorum pozitif dusunmek lazim ama elimde degil. Ara vermeme konsuu beni dusunduruyor biraz. Hic ara vermeden ikinci yada ucuncu deneme yapanlar var mi aranizda arkadaslar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…