sağol canım...İnş. güzel haberler alıcaksın...Bu arada sende uyku haricinde hangi belirtiler var canım ?
inan bana öyle aman aman bir belirti yok geceleri gerinme isteyim devam ediyor uyku geliyor cok hafif sol kasığımda batma var hatta kalcama vuruyor ama öyle dayanılmayacak bir ağrı değil tatlı tatlı ..göğüsler şiş ama ellersem acıyor ve sabahları o ağrı cok daha yoğun ..onun dışında yok birşey.
sende neler varrrr
inan bana öyle aman aman bir belirti yok geceleri gerinme isteyim devam ediyor uyku geliyor cok hafif sol kasığımda batma var hatta kalcama vuruyor ama öyle dayanılmayacak bir ağrı değil tatlı tatlı ..göğüsler şiş ama ellersem acıyor ve sabahları o ağrı cok daha yoğun ..onun dışında yok birşey.
sende neler varrrr
Tam ters istikamette sağ tarafta benimde batmalarSanırım cinsiyetler farklı olucak bizim Sevinç Geceleri ve sabah ilk kalktığımda çok oluyor...Gün içindede ara ara ben burdayım diyor Göğüslerde senin dediğin gibi elleyınce acıyor...Başka bir belirti yok canım...Mide bulantısı , aş ermesi falan hiç biri yok
munhanim merhaba benimde bugün 7. günüm ve yataktan baş ağrısı ile kalktım, hayra yoruyorum inşallah olumlu bi göstergedir..liste konusu gerçekten mantıklı...
canım ben cıkıyorum biraz uzanacağım ...iyi geceler ve görüşmek üzere....:89::89:
ben sonucumu aldım negatif
ben sonucumu aldım negatif
kızlar hamileyimALLAHIM hepinize nasip etsin .herşeyin zamanı var .ALLAHIM kucagıma almayı nasip etsin.ama çok garibim.inanamıyorum.
kızlar BETA-HCG 381 ne demek sonucum bu
merhaba benimde 7. günüm aynen bende bu sabah bas ağrısı ile kalktım..hayırdır insasllah hayırdır ınsallah
kızlarrr ben dayanamadım idrar testi yaptım, çok çok silik gölge gibi 2. çizgi belirdi...4 senedir sadece ovulasyon testlerinde gördüm 2. çizgiyi..gebelik testinde gölge gibi de olsa çok heyecan yaptım..Allahım diyorum nolur benimle olsun meleğim, annesi onu çok seviyor ve çok özlüyor..Allah yardımcımız olsun..bu arada 3. gün embriyosuydu ve bugün 8. günüm...Allah'ım senin herşeye gücün yeter,dualara icabet edensin..umutlarımızı boşa çıkarma.amin.
günaydın arkadaşım benimde 9. günüm 17 si test günüm. neyi nasıl yaşadığımızı sadece biz ve herşeyi gören rabbim biliyo bırak insanları zaman geliyo hayatımızı paylaştığımız eşimiz bile bizim yaşadıklarımızı anlamıyo. artık hiç kimseyi ve dediklerini umursamıyorum sadece rabbime sığınıp dua ediyorum.günaydınnnnn
8. günümdeyim. bir hafta kaldı. resimlerde yer alan hamile kadın figürünü ve takla atan bebeği yazıma koyabilmeyi çok istiyorum. allah yardımcımız olsun.
emosin allah tan ümit kesilmez. üzülsek de sonuç değişmiyor ki. sadece ağladımızla kalıyoruz.
arkadaşlar bu konuda en sinir olduğum şeyde insanların bana "ne olacakmış olur olur demeleri."
evlat sahibi olan bizim kadar bebeğine dua etmemiştir herhalde. aayyy neyse yine stres oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?