Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

canım gözümüz aydın sen de hamişsiz allah kucağına almayı nasip etsin, bunu yazabilmek için yıllarımızı veriyoruz, bakalım ben kaç günler beklicemmm :26::26:

canım aynı yerde mi yaptıracaksın değiştirmeyi düşünmedin mi ben ilkini maya da yaptırdım ama ikinciyi orda yaptırmayacağım merkez arıyoeum centrum iyi diyolar ama bakıyorum

canım aynı yerde mi yaptıracaksın değiştirmeyi düşünmedin mi ben ilkini maya da yaptırdım ama ikinciyi orda yaptırmayacağım merkez arıyoeum centrum iyi diyolar ama bakıyorum

ayni yerde yaptircam canim. Bu sefer 2 embriyo transfer edilecek. daha cok sans var diye son kez bir daha deneyelim dedik. Bundan sonrada olmazsa biraz ara verip taze tedaviye yeni bir merkezde baslayacagim. insallah gerek kalmaz :)

eylemsura sen nerde yaptırmıştın tüp bebek denemeni
ben o kadar üzgünümki henüz adet olmadım sanki yinede içimde gibi o kadar çok hissettimki onun varlığını

canım ben ANKARA MEDİCANADA yaptırdım.doktorum DOÇ.dr MUAMMER DOGAN .eskiden medicanaki grup çok tecrübeli degilmiş . bir arkadaşım anlattı ,ankarada bir tüp bebek merkezinde (eski çalıştıgı merkezmiş )orada çalışan embriyologdan ,hemşiresine kadar tüp bebek bölümü için benim doktorum onları medicanaya almış.hepsinden çok çok memnun kaldım.ama doktorum gerçekten işinin ehli.ALLAHIM hamileligimin devamını görmeyi nasip eder inşallah.canım kullandıgımız hormaon ilaçları yüzünden geçikme olabilir .

arkadaşlar bişey sorucam size benim dün adetim başladı zaten hemen bugünde 3 kez büyük büyük böyle kıvamlı sanki içimde o jel birikmişte siyah siyah bi hal halmiş gibi parçalar geliyorr.bunun bi anlamı varmı acaba.bilen varmı acill yardımm korktum ya wc de bayağıı..

Bugün 14,günüm ve doktorum 16 gün test yaptır dedi yani pazartesi beklemeye artık tahamülüm kalmadı ve bugün kasıklarım agrıyo normalde adet günüm zaten çıldırmak üzereyimmm..:18::18:

Bugün doktorum aradı bana 2.tüp bebek denemesinden önce eşinin üroloğa gidip tedavi olması gerekiyor dedi zaten bizim tek embriyo olmuştu oda transfer edildi sorunumuz spermlerin morfolojisi ve hareketliliği acaba bildiğiniz iyi bir ürolog var mı

benimde adet baslamadan beyaz geldi ilac kalintisi. adet baslayinca koyu krmizi siyah arasi bi renk geldi ilk gun. Her iksisinde de jel seklinde degildi katiydi. Ben dr a muayane oldum adetin 3.gunu sorun yok dedi. Icinin rahat etmesi icin bir muayene ol istersen canim.

kızlar nasıl gidiyo ben yatarak çarşamba günü 2. beta hcg me bakılmasını bekliyorum.ben şu an 4 hafta 3 günlük bir anne adayıyım:)ALLAHIM tamamına erdirsin.beklemek hep beklemek ama bu sefer kuzu veya kuzucuklarımla bekliyorum.yada inşallah öyledir.kasık sancılarım ara ara devam ediyor,birde sıcak basmalarım oluyor bakalım.doktorum 2. kan degerimden 3 hafta sonra ilk ultrasona alıcak .ben hala hamile gibi degilim bir garibim,hepiniz için dua ediyorum.sizlerde benim için edin olurmu?beni bırakmasınlar

canım merhaba, evet tek embriyo transfer edildi, ve ilk denemem...sorma eşim banada kızdı yaptığım için..bizi anlamaları çok zor, ben test ününde hazırlıklı olmak istiyorum. ben 2 tane test yapmıştım, biri dandik biride bu erken gebelik testi diye aldığım testti..diğerinde negatif ama bunda, silik çizgi çıktı ..fakat bunun da güvenilirliğinden şüphe ettim bi topikte bunun yanlış sonuç verdiğini okudum..bu sabah tekrar edicektim, eşim mani oldu..yarın sabah tekrar edicem, inşallah bozuk değildir... sana transferin 5.günü e2 testi yapıldımı? bana yaptırdılar, sonucundada değerin yüksek, iğne vurulmana gerek yok dediler...sanırım çatlatma iğnesi?

tekrar bi test daha yaptım, bu sefer erken gebelik testi çizgisi daha belirin, diğeri ise gölge gibi ama örünüyor..inşallah herşey yolundadır...eşim canımı okuyacak...

yok cnm bana yapılmadı e2 direk transferin yapıldığı gün verdiler çatlatma iğnesini altıncı günü yaptık iğneyi. bu arada bende dayanamayıp bu sabah o ucuz testlerle yaptım ama ben pek bişiy anlamadım ikinci çizgi var diyemem ama yokta diyemem gölge gibi bişi çıktı emin olamadım yani neyse yaa hayırlısı.

ayyy hadi hayırlısı cnm ya, benim bi hoş oldu içim...inşallah hamileyizdirrr...

pozitif sonuç alan arkadaşlar,Allah mutluluğunuzu daim etsin, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. darısı başımıza olsun
negatif sonuç alan arkadaşlara da Allah sabrını vesin inşallah.

benimde bugün transferimin 3. günü, iş yapmıyorum ama sırf yatıyorumda diyemem, evin için de dolanıyorum, dün akşam iğnemi olmak için dışarı çıktık 15 dk. yavaş yavaş yürüdük, ev işi yapmıyorum ama evin içinde kendi ihtiyacımı görüyorum. yemeğimi ısıtıyorum vs. iki gün eşim vardı, bugün eşim de işe başladı yanlız kaldım.
sizler neler yapıyorsunuz, test gününe kadar yattınız mı?

merhaba eliz81 benim de tansferimin 6.günü.ben de evdeyim ve çok sıkıldım.yarın işe başlmayı düşünüyorum.bence yatmak çok da doğru gelmiyor.benim beşinci denemem ve her yolu denedim,yattım olmadı.evde daha çok strese girdiğimi hissettim.okula gidince kafam dağılıyor,rahatlıyorum.inşallah iyi sonuçlar alırız...

mai canım uzun zamandır giremiyordum aklımdan hiç çıkmadın bu güzel yazıya gelene kadar hep dua ettim inan çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim ALLAH sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin bebişlerimizi canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…