kızlarrr ben dayanamadım idrar testi yaptım, çok çok silik gölge gibi 2. çizgi belirdi...4 senedir sadece ovulasyon testlerinde gördüm 2. çizgiyi..gebelik testinde gölge gibi de olsa çok heyecan yaptım..Allahım diyorum nolur benimle olsun meleğim, annesi onu çok seviyor ve çok özlüyor..Allah yardımcımız olsun..bu arada 3. gün embriyosuydu ve bugün 8. günüm...Allah'ım senin herşeye gücün yeter,dualara icabet edensin..umutlarımızı boşa çıkarma.amin.
Kizlar adet oldum ben ve dr la konustum ucuncu denem icin beklemene gerek yok dedi. Dondurulmuslarla denemistim ikinciyi ucuncuyede o sekilde devam etme karari aldim. Hic ara vermeden basliyorum bu defa. Ama cok korkuyorum. Biliyorum pozitif dusunmek lazim ama elimde degil. Ara vermeme konsuu beni dusunduruyor biraz. Hic ara vermeden ikinci yada ucuncu deneme yapanlar var mi aranizda arkadaslar?
canım aynı yerde mi yaptıracaksın değiştirmeyi düşünmedin mi ben ilkini maya da yaptırdım ama ikinciyi orda yaptırmayacağım merkez arıyoeum centrum iyi diyolar ama bakıyorum
eylemsura sen nerde yaptırmıştın tüp bebek denemeni
ben o kadar üzgünümki henüz adet olmadım sanki yinede içimde gibi o kadar çok hissettimki onun varlığını
arkadaşlar bişey sorucam size benim dün adetim başladı zaten hemen bugünde 3 kez büyük büyük böyle kıvamlı sanki içimde o jel birikmişte siyah siyah bi hal halmiş gibi parçalar geliyorr.bunun bi anlamı varmı acaba.bilen varmı acill yardımm korktum ya wc de bayağıı..
merhaba arkadaşım özelden yazdım ama site göndermeme izin vermedi. evet bende egede tedavi gördüm. sanırım sanada tek embriyo transferi yapılmıştı dimi. ne güzel silikte olsa ikinci çizgiyi görmüşsün allahım inşallah kandada çıkar bende yapıcaktım idrar testi ama eşim izin vermedi bekle sonuna kadar diyo. kaçıncı denemendi bu arada benim ilk. umarım ilkinde tutar ama olurda tutmazsa hemen tekrardan deniycem dondurulmuşlarla.
canım merhaba, evet tek embriyo transfer edildi, ve ilk denemem...sorma eşim banada kızdı yaptığım için..bizi anlamaları çok zor, ben test ününde hazırlıklı olmak istiyorum. ben 2 tane test yapmıştım, biri dandik biride bu erken gebelik testi diye aldığım testti..diğerinde negatif ama bunda, silik çizgi çıktı ..fakat bunun da güvenilirliğinden şüphe ettimbi topikte bunun yanlış sonuç verdiğini okudum..bu sabah tekrar edicektim, eşim mani oldu..yarın sabah tekrar edicem, inşallah bozuk değildir... sana transferin 5.günü e2 testi yapıldımı? bana yaptırdılar, sonucundada değerin yüksek, iğne vurulmana gerek yok dediler...sanırım çatlatma iğnesi?
yok cnm bana yapılmadı e2 direk transferin yapıldığı gün verdiler çatlatma iğnesini altıncı günü yaptık iğneyi. bu arada bende dayanamayıp bu sabah o ucuz testlerle yaptım ama ben pek bişiy anlamadım ikinci çizgi var diyemem ama yokta diyemem gölge gibi bişi çıktı emin olamadım yani neyse yaa hayırlısı.
yarın sabah tekrar test yaptıracağım dua edin ............
Kızlar aldım sonucu negatifff 2.00 çıktı
merhaba eliz81 benim de tansferimin 6.günü.ben de evdeyim ve çok sıkıldım.yarın işe başlmayı düşünüyorum.bence yatmak çok da doğru gelmiyor.benim beşinci denemem ve her yolu denedim,yattım olmadı.evde daha çok strese girdiğimi hissettim.okula gidince kafam dağılıyor,rahatlıyorum.inşallah iyi sonuçlar alırız...pozitif sonuç alan arkadaşlar,Allah mutluluğunuzu daim etsin, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. darısı başımıza olsun
negatif sonuç alan arkadaşlara da Allah sabrını vesin inşallah.
benimde bugün transferimin 3. günü, iş yapmıyorum ama sırf yatıyorumda diyemem, evin için de dolanıyorum, dün akşam iğnemi olmak için dışarı çıktık 15 dk. yavaş yavaş yürüdük, ev işi yapmıyorum ama evin içinde kendi ihtiyacımı görüyorum. yemeğimi ısıtıyorum vs. iki gün eşim vardı, bugün eşim de işe başladı yanlız kaldım.
sizler neler yapıyorsunuz, test gününe kadar yattınız mı?
Canlarım hepinizi çok seviyorummmmmmmmm birkez daha TEYZEEEEEEE oluyorsunuz HamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmÖnce güzel Allahıma binlerce kere şükürler olsun...Sonrada sizlerden binlerce kere razı olsun ve hepinizin kucağını Yaradanım doldursun...Hamile kaldım ama son güne kadar sizlerleyim ve hepiniz içinde dua edicem...
11. Gün Kan değerim 139
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?