pazartesi transferim oldu; bugun 5. gunum. kasiklarim cok agriyo bacagimada vuruyo sanki. Baskada birsey yok. Ama gecen defada agrim vardi negatifti. Off ne bileyim bir yandan umutlanmak istemiyorum bir yandan her seyi hamilelige yoruyorum. Senin nasil geciyo canim?
kızlarr Allahım ya r ve yardımcıısı olsun inşaallah....bn daha test beklemıorummm pazartesi toplaama sonra inşaallah aksılık olmassa transferr...ama çok agladım okurkenn hmde cokkk..hele maiinin soncuunu ıgrenmek ıcın o sayfaya kdr hepsını tektek okduum..Allahım isteyıpte olmayan herkesiii coluklu cocuklu aıle yapsınnn ...AMİN
valla bende bılmyorum cnm 6.gunum bugun her hangı bı agrı fln yok ıste bılmıyorum dusunmek ıstemıyorumda artık allahım bılıyor hayırlısı ıns. bızde anne oluruz cnm.ıns. pozıtıf sonuc alırız.benım 11 nısan test gunum .senın ne zaman.yani ay suram agrıyor fln dıyebılecegım ınan hıc bısey yokk oyle bısey bılmıyorum hayırlısı dıyorum .
sizleirn baya olmş kızlar maaşallh bende bi 8.9.günlere gelebilsem aahhhh daha 1.günüm
Hadi hayirlisi canim. Gunler gecmiycekmis gibi geliyor ama hop diye geciyor. Sonunda pozitif sonuc olsunda gecmesin gunler raziyim.sizleirn baya olmş kızlar maaşallh bende bi 8.9.günlere gelebilsem aahhhh daha 1.günüm
evet canim bende okudum bayagi hamile kalan var bizede ugurlu gelir insallh:)))Bu topik hep uğurlu gelmiş:) herkes hamile kalmış bende yazıyım dedim.. 19 martta 5.gün blast 2 a kalite transferim oldu test tarıhım1 nisan:) günler geçmiyoooooor bugün 5. Günüm hiç ama hiçççç belirtim falan yook... Umarım bende hamiş olabilrimmmmmmmmmm
evet canim bende okudum bayagi hamile kalan var bizede ugurlu gelir insallh:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?