Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Sen 3. gunum demissin ama test gunu 11 nisan. 12. gunde yapilmiyor mu test? aklim karisti. Ben hep 12. gun yaptirmistim.

test sonucu için gün sayan arkadaşlar hepinizin hakkında rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah buradan güzel haberlerini okuruz.sevgilerrr

benimde bugün 10 günüm bitti gayet iyiyim hamdolsun bakalım hayırlısı 2 gün sonra tahlil vereceğim rabbim tüm dileyip isteyen herkese versin bebişlerimizi.

Sen 3. gunum demissin ama test gunu 11 nisan. 12. gunde yapilmiyor mu test? aklim karisti. Ben hep 12. gun yaptirmistim.

valla neye gore hesaplıyorlare bılmıyorum cnm. ama bakıyorum en gec benım test gunum.hayırlısı olsunda cnm

Kizlar muthis bir bas agrisi var bende bugun naptiysam gecmedi. minoset alicam ama korkuyorum. Varmi aranizda ilac kullanan hic.

az once test yaptim cift cizgi kizlar cok azicik silik cizgi ama baya belli oluyo hamilemiyim bugun 10 gun transferin kasiklarim da agrilar var dedim bi umut test yapim ve cift cizgiiiiiiiiiiiiiiiiiii

az once test yaptim cift cizgi kizlar cok azicik silik cizgi ama baya belli oluyo hamilemiyim bugun 10 gun transferin kasiklarim da agrilar var dedim bi umut test yapim ve cift cizgiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hayırlı olsun canım,gözün aydın hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.bende 9.gün öğrenmiştim ama kanda baktırdım.allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsın.inşallah sonuna kadar sürer gebeliklerımız ve saglıklı bı sekılde kucagımıza alırız.tüm arkadasların da allah tez zamanda kucagını doldursun.aminnnnnnnnnn.

oh ohh masallah cnm hayırlı olsun ne guzel bır haber allahım bızede nasıp etsın ınsallah.

Kizlar muthis bir bas agrisi var bende bugun naptiysam gecmedi. minoset alicam ama korkuyorum. Varmi aranizda ilac kullanan hic.

canım dayanabilirsen dayan.benımde mıgrenım vardı cok fena bas agrım oldu ama içmedim bişey.ama hastanede hemşire ağrın olura minoset alabılırsın demişti.gecmıs olsun.

cnm dun aksam benımde fecı bas agrım vardı basımı bıyerlere vurucak kadar agrıdı.ılac ıcmedım sirkeli soguk su yaptım ve alnıma basıma fln koydum oyle gecırdım cnm bana ıyı geldı acıkcası sonrada uyumusum zaten oyle gecırdım.allah yardımcın olsun cnm dun aksamı ben hatırlamak ıstemıyorum senı cok ıyı anlıyorum onun ıcın.gecmıs olsun

saolun kizlar allahim bu duyguyu herkeze yasatsin hala inanamiyorum cok cok cok sukur rabbime moral moral moral hersey moral su an karnim agriyo kasiklarim agriyo ikinci idi bu cok sukur oldu hicbir belirti deil onemli olan rabbim ol desin bu gece dualarimdasiniz hepniz

allah tamamına erdırsın.gözün aydın.

Bende dun geceyi hatirlamak istemiyorum. nasil bi bas agrisiysi anlatamam. Ilaci almadim dus aldim uyudum sabaha gecmisti.

hayirli olsun canim benim. Insallah sag salim kucagina almayi nasip etsin. Darisi basimiza insallah.

Bende dun geceyi hatirlamak istemiyorum. nasil bi bas agrisiysi anlatamam. Ilaci almadim dus aldim uyudum sabaha gecmisti.

gecmıs olsun cnm ıyı yapmıssın ılac almamakla.senın kacıncı gunun her hangı bı agrın veya herhangı bısey varmı nasılsın cnm.

gecmıs olsun cnm ıyı yapmıssın ılac almamakla.senın kacıncı gunun her hangı bı agrın veya herhangı bısey varmı nasılsın cnm.
pazartesi transferim oldu; bugun 5. gunum. kasiklarim cok agriyo bacagimada vuruyo sanki. Baskada birsey yok. Ama gecen defada agrim vardi negatifti. Off ne bileyim bir yandan umutlanmak istemiyorum bir yandan her seyi hamilelige yoruyorum. Senin nasil geciyo canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…