Evet canim yorulmadan dengeyi iyi kurmak lazim.inşallah canım....ben de fazla yatmadım.kalktım yemekti,alışverişti,marketti,ufak temizliklerdı bunları yaptım.rahat olmak daha ıyı tabı bu arad rahay olcam dıye de cok yormamak gerek bunyeyı.
Sen 3. gunum demissin ama test gunu 11 nisan. 12. gunde yapilmiyor mu test? aklim karisti. Ben hep 12. gun yaptirmistim.cnm benımde 3.denemem bugünde 3.gunumdeyım dınlenıyorum yatıyorum oturuyorum evde gezınıyorum.zaten doktorum 3 gun dınlen dedı sonra yavas yavas hayatına don dedı yormadan kendını.benımde tahlıl gunum 11 nısan cnm sen bende oncesın hadı bakalım hayırlı haberler verelım ıns.pozıtıf pozıtıf guzel haberlerle geleleım cnm.hayırlısı olsun ıns.
benimde bugün 10 günüm bitti gayet iyiyim hamdolsun bakalım hayırlısı 2 gün sonra tahlil vereceğim rabbim tüm dileyip isteyen herkese versin bebişlerimizi.
Sen 3. gunum demissin ama test gunu 11 nisan. 12. gunde yapilmiyor mu test? aklim karisti. Ben hep 12. gun yaptirmistim.
az once test yaptim cift cizgi kizlar cok azicik silik cizgi ama baya belli oluyo hamilemiyim bugun 10 gun transferin kasiklarim da agrilar var dedim bi umut test yapim ve cift cizgiiiiiiiiiiiiiiiiiii
az once test yaptim cift cizgi kizlar cok azicik silik cizgi ama baya belli oluyo hamilemiyim bugun 10 gun transferin kasiklarim da agrilar var dedim bi umut test yapim ve cift cizgiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kizlar muthis bir bas agrisi var bende bugun naptiysam gecmedi. minoset alicam ama korkuyorum. Varmi aranizda ilac kullanan hic.
Kizlar muthis bir bas agrisi var bende bugun naptiysam gecmedi. minoset alicam ama korkuyorum. Varmi aranizda ilac kullanan hic.
saolun kizlar allahim bu duyguyu herkeze yasatsin hala inanamiyorum cok cok cok sukur rabbime moral moral moral hersey moral su an karnim agriyo kasiklarim agriyo ikinci idi bu cok sukur oldu hicbir belirti deil onemli olan rabbim ol desin bu gece dualarimdasiniz hepniz
Benimkide migren sanirim cok fena oldum ama almadim ilac cok sukur iyiyim buguncanım dayanabilirsen dayan.benımde mıgrenım vardı cok fena bas agrım oldu ama içmedim bişey.ama hastanede hemşire ağrın olura minoset alabılırsın demişti.gecmıs olsun.
Bende dun geceyi hatirlamak istemiyorum. nasil bi bas agrisiysi anlatamam. Ilaci almadim dus aldim uyudum sabaha gecmisti.cnm dun aksam benımde fecı bas agrım vardı basımı bıyerlere vurucak kadar agrıdı.ılac ıcmedım sirkeli soguk su yaptım ve alnıma basıma fln koydum oyle gecırdım cnm bana ıyı geldı acıkcası sonrada uyumusum zaten oyle gecırdım.allah yardımcın olsun cnm dun aksamı ben hatırlamak ıstemıyorum senı cok ıyı anlıyorum onun ıcın.gecmıs olsun
saolun kizlar allahim bu duyguyu herkeze yasatsin hala inanamiyorum cok cok cok sukur rabbime moral moral moral hersey moral su an karnim agriyo kasiklarim agriyo ikinci idi bu cok sukur oldu hicbir belirti deil onemli olan rabbim ol desin bu gece dualarimdasiniz hepniz
Bende dun geceyi hatirlamak istemiyorum. nasil bi bas agrisiysi anlatamam. Ilaci almadim dus aldim uyudum sabaha gecmisti.
pazartesi transferim oldu; bugun 5. gunum. kasiklarim cok agriyo bacagimada vuruyo sanki. Baskada birsey yok. Ama gecen defada agrim vardi negatifti. Off ne bileyim bir yandan umutlanmak istemiyorum bir yandan her seyi hamilelige yoruyorum. Senin nasil geciyo canim?gecmıs olsun cnm ıyı yapmıssın ılac almamakla.senın kacıncı gunun her hangı bı agrın veya herhangı bısey varmı nasılsın cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?