Hosgeldin bende yeni sayilirim,aynen bende senin gibi 3 defa denedim benimde sonuc negatif oldu malesef simdi 3 dondurulmus embriyom vardi onlar transfer edildi sonucu bekliyorum hayirlisi olsun, test gunum 4 kasim cok var dahaaaa
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benim sorunum 3 kez tüp bebek denedim sonuç negatif şimdi yeniden başladım sizinle paylaşmak isterim yaşadıklarımı.
inşallah pozitif sonuç alırsın beklemek gerçekten çok zor günler geçmek bilmiyor Allah emeklerini boşa çıkartmaz inşallah fazlada kafana takma başka şeylerle ilgilen şu an onlar senin içinde bu günlerin tadını çıkar inşallah seni terketmezler pozitif sonuç alman dileğiyle bizler sizlerin mutlu haberleri ile avunuyoruz ve de seviniyoruz bize sonucu bildirirsen seviniriza.s.a.s.a.s.
Sevgili ay.met ve krizantem bu tedavinin nekadar zor ve sabır istediğini en iyi bilenlerdenim.13 yıllık evliyim ve 39 yaşındayım ve de hayatta en büyük isteğim hayırlısıysa ANNE olmak.siz ve benim gibi anne olmak isteyen herkese yüce RABBİM yardım etsin.sizlere de hayırlı olsun.
Tesekkür ederim kayyracim insaAllah dedigin gibi sonuc pozitif olur, bunlari ancak yasiyanlar bilir beni iyi anladigini biliyorum sagolasin karistirmiyosam sen hamileydin sanirim Allah kucagina almayida nasip etsin insaAllah
sevgili Kayra ben de seninle aynı durumdayım.Anne olamamaktan korkuyorummm.Yaşım 39 ve yeni düşük yaptım.Dördüncü denememdi.Ben de hiçbir sorun olmamasına rağmen birazda yaşımdan olacak yine olmadı.Doktorum AYSUN hanım birkez daha çok zaman geçirmeden denememi istiyor.ACABAAA
Merhaba benim bu gün transferden sonra 4.günüm..lekelenme falan yok...yani bu tutunma yok mu demeksenağlama Sadece belim biraz ağrıyor ve iştahım arttı...Belki kullandığım ilaçlardandır...:a015:
tamamen aynı durumdayız sanırım 4 gun oldu benımde istahıma engel olamıyorum birde ilaclardan bir anda menapoz gibi terleme baslıyor.kanamada olmadı bakalım hayırlısı benım zaten 1 embryom transfer edildi.ınsallah senin guzel haberlerinş alırız
benim ilk transferimde lekelenme olmamıştı sadece kasık ağrım vardı ikinci transferimde lekelenme oldu belim ve kasıklarım ağrıdı iştahım arttı sürekli ekşi ve tatlı yiyordum ama sonuç negatif yazılanların hiç biri çıkmıyor her kadına göre değişiyor umutsuzluğa da kapılmayın fazla da umutlanmayın bu günlerinizin kıymetini bilin onları içinizde hissedin ve bu günlerin tadını çıkarın bol bol dua edin ki bende hepinize dua ediyorum Allah ne yazdı ise onu görücez inşaallah emekleriniz boşa gitmez hepinizi kocaman öpüyorum
kayracım kesınlıkle haklısın bu surecı herkes farklı yasıyor sen ıkıncı denemenı ne zaman yaptırdın
14 eylül de ilaçlara başladım 25 eylül de yumurtalarımı aldılar 28 eylül de transferim oldu ne yazık ki 10 ekim de o acı haberi aldım sonuç negatif ti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?