sendeki belirtiler nelerdir yazarmısın ltfen bende hiç belirti yok şuan çok korkuyorum bugun benim 8 gün
canımm bende özel hastanede yaptırdım ama istanbuldaki hastaneleri bilmiyorumm izmir smyrna art tüp bebek merkezinde 2 tane embriyo transferi yapıyorlarr herkese 35 yaş üstü kadınlarada 3 tane embriyo transferi yapılıyo burda genelde özel hastanelerde yasa pel geçmiyoo çünkü parana hizmet ediyorlarr ssk değil ki bu
ekin nasılsın iyisin umarım
bende çok iyi diyememde iyi olmak zorundayız bebeklerimiz için bu ara çok duygusalım bugun ağladım ....gün yaklaştıkçe umudum azalıyor sanki ... bilmem çok zor yaa allah yardımcımız olsun ... rabim kimsenin kucağı boş bırakmasın
çokkkk üzgünümmm:84:
yanılma payı varmı??
günaydınn kızlarrr dün geceden beri hiç sancım olmadı sanırım artık bebişlerim benimle değiller çok üzgünümmdün akşam çok sinirlendim eşimle tartışdımm:84: ve kramp gibi bi ağrı girdi karnıma sonrasında hiç bişey olmadı yani o kramp son ağrım oldu kendimee çok kızıyorumm keşke sinirlenip olayı büyütmeseydimm allah beni kahretsinnn içimde hiç bi kıpırtı yok beni bıraktılarrr dün gece biliyorummm çarşamba günü sonuç negatiff çıkıcak büyük ihtimalll
bende sabah eşimle tartıştım ve dediğin gibi karnıma kramp girdi şimdide kendimi çok kötü yorgun hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?