Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

sendeki belirtiler nelerdir yazarmısın ltfen bende hiç belirti yok şuan çok korkuyorum bugun benim 8 gün

canım sende belirti yok diye korkma herkezin bir olmazz herkeste belirti olcak diye bişiy yok tatlım rahat ol sen inşallah bebişlerin seninledir dua et elini karnına koy konuş onlarla pek fazlada düşünmemeye çalış canım

Ne guzel yasalara uymuyorlar özel olsada uymak zorunda olduklarını söylediler bana hayrlısı olsun artık napalım

bende çok iyi diyememde iyi olmak zorundayız bebeklerimiz için bu ara çok duygusalım bugun ağladım ....gün yaklaştıkçe umudum azalıyor sanki ... bilmem çok zor yaa allah yardımcımız olsun ... rabim kimsenin kucağı boş bırakmasın

bende dün çok ağladım canım neden bilmiyorum ama çok duygusallaştım dediğin gibi tahlil günü yaklatıkça umutsuzluğa kapılıyorum

günaydınn kızlarrr dün geceden beri hiç sancım olmadı sanırım artık bebişlerim benimle değiller çok üzgünümm dün akşam çok sinirlendim eşimle tartışdımm:84: ve kramp gibi bi ağrı girdi karnıma sonrasında hiç bişey olmadı yani o kramp son ağrım oldu kendimee çok kızıyorumm keşke sinirlenip olayı büyütmeseydimm allah beni kahretsinnn içimde hiç bi kıpırtı yok beni bıraktılarrr dün gece biliyorummm çarşamba günü sonuç negatiff çıkıcak büyük ihtimalll

Arkadaşlar genelde bir belirti arıyorsunuz fakat yanlış yapıyorsunuz..
Benim hiç belirtim olmadı sadece ilk 3 gün kasık ve bel aprısı sonra tamamen geçti..
Tek embriyo ve blasttı...
Göğüslerimde hiçbir belirti yoktu, üzülüyordum ama umudumu yitirmedim ..
Bugün transferimin 8. günü daha kan tahlili yaptırmadım ama ikinci çizgiyi gördüm çok şükür..

allah devamını etırsin inşş bendemi yapsam idrar testi yarın yapayım diye karar almıştımda bilemem hayırlı olsum canım

allah sesini duyar inşallah çok moralim bozulmuştu:84:

Son düzenleme:
kızlar bende dayanamayıp test aldım yarın sabah yada pazar sabahı yapıcamm inşallah çift çizgiyi görürümm..

bende sabah eşimle tartıştım ve dediğin gibi karnıma kramp girdi şimdide kendimi çok kötü yorgun hissediyorum

bende sabah eşimle tartıştım ve dediğin gibi karnıma kramp girdi şimdide kendimi çok kötü yorgun hissediyorum

ewet canım bende kendimi yorgun ve mutsuz ediyorumm bekleme süreci sinirlerimizi alt üst etti sanırımm ama inşallahh bebeklerimiz bizimledirler canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…