Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

adet belirtilerim var sanki içimden birsey kopacak bugün daha transferim 9 günü üffff yaaa ben gecen sene iki aşılama yaptırdım kanda gebelik testi yapmağı hiç nasip olmadı çünküü hep erken adet gördüğum :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Son düzenleme:
karnım arıyor kasıklarım aşğa çekiyor bu benim adet belirtilerim bellim arıyor........ kısmet

ben olmadı diye hazırlandım kendimi napayım paztesi test günüm ama yaptırmamı gerek kalmaz kaliba

canım düşünmemee çalış aklından çıkar lütfen bak üzme kendini 20 sinde beraber test yapıcaz tamammı canım hem adet ağrısı gibi oluyormuş öyle

kısmet bu işi ben transferden 5 gün kalkmadım hep dinlendim sonra yavaş yavaş evim içine dolandım 1 kerede yemek yaptım ama yormadım kendime ablam geldi sağlasın çamaşır temizlık ne diyim olmayınce olmuyor demeki:2::2::2::2::2:

kızlar benim test günümde 26 aralık pazar sol tarafım kasıklarım agrıyo .eşim telefonla konuşmamı ve bilgisayar kullanmamı istemiyor ne yapacam şaşırdım kitap okuyorum sıkılıyorum dışarı çıkamıyorum siz neler yapıyosunuz

tavsiyelerinize ihtiyacım var çok fazla kabız oluyorum ne yapsam kayısı suyu içiyorum kabak çekirdegi vs

Son düzenleme:
ok sen iyisin inşallah

idare eder işte benimde arada kasıklarıma kramp giriyor ağrım oluyor bende korkuyorum aslında hastalanıcam diye öyle işte ama ruhsal yönden kötüyüm çok duygusallaştım dünden beri herşeye ağıyorum test günü yaklaştığı içinmi neden bilmiyorum sebepsiz herşeye ağlıyorum

transferin yeni oldu herhalde canım benimde ilk zamanlar sol tarafımda ağrım çoktu sonra hafifledi valla canımın sıkıntısı sadece burdaki arkadaşlarla yazışınca geçiyor inş bebişine kavuşursun

buket hg hayırlı haberler alırsın inşallah daha erken birşey düşünme günler geçtıkçe düşünme vakit olcak ilk4 gün çok önemli diyorlar tadını çıkar daha transferin yeni yapıldı biyolojık olarak hamilesin şuan bilgisayar konusunda ben kulandım kitap okumayı denedim kendime veremedim

burda yazışınca moral buluyorum çok şey ögreniyorum yumurta toplamam 11 aralıkta 12 tane toplandı 6 tanesi döllenmiş 3 güne 5 tane kaldı dedi doktor 2 si yerleştirildi 3 donduruldu 14 aralıkta transfer oldu günler geçmiyo sankiiiiiiiii

:84::84:bana yardımcı olurmusunus bugün transferim 10 günü kanda baktırdım değer 6.49 çıktı hamilelik yokmu demek bilen benide aydınlatsın lfennn:84::84::84::84::84::84::84:

:84::84:bana yardımcı olurmusunus bugün transferim 10 günü kanda baktırdım değer 6.49 çıktı hamilelik yokmu demek bilen benide aydınlatsın lfennn:84::84::84::84::84::84::84:

canımm benimm hamilesinnn işte üzülmeee 5 ten üstü hamile demek sende hamilesin sevinmen lazım inşallah değerin katlanır canım 2 gün sonra tekrar yaptır kan testi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…