Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Canım tek embriyo yasası var ya onun için sormuştum bende 2 tane istiyorum ama yasak dıyorlar burda yani istanbuldayım ben özelde de yaptırıyorum ama kabul etmiyorlar

kızlar brşey sorcam ben bana 1 kalite 2 embriyo transfer edildi ama kaç hücreli oldunu soylemediler neden aceba??

ben biraz ednişeliyim çunku ssk da yaptırdım zeytinburnu suleymaniyede transferimi yapan doçent doktordu ama genede...endişeliyım.....özel hastanelerde şans daha yüksekbence benim düşüncem oyle:44:

ekin birşey sorcam canım pazar günü kan testi yaptırcaktın yaa özel hastanede dimi anlatırmısın pek anlamam boyle işlerden

Canım tek embriyo yasası var ya onun için sormuştum bende 2 tane istiyorum ama yasak dıyorlar burda yani istanbuldayım ben özelde de yaptırıyorum ama kabul etmiyorlar

canımm bende özel hastanede yaptırdım ama istanbuldaki hastaneleri bilmiyorumm izmir smyrna art tüp bebek merkezinde 2 tane embriyo transferi yapıyorlarr herkese 35 yaş üstü kadınlarada 3 tane embriyo transferi yapılıyo burda genelde özel hastanelerde yasa pel geçmiyoo çünkü parana hizmet ediyorlarr ssk değil ki bu

Sendeki belirtiler nelerdir yazarmısın ltfen bende hiç belirti yok şuan çok korkuyorum bugun benim 8 gün

Canımm kasık ağrım var sağ kasığımda ara ara hafif ağrı olup geçiyoo gece 2 ye kadar karın ağrısından uyuyamadımm sabahta midemde gaz sansıcı gibi bişiler olduu bazen midem bulanıyoo ve yediklerimden kusasım geliyoo halsizlikk ve sürelki uyuyasım geliyoo şuan bunları yazarken bile kasıklarımda sancı oluyoo inşallahh bebeklerim benimledirr sabırsızlıkla test gününü bekliyorumm bu arada bende akıntımda hiç bi değişiklik yok normal beyaz akıntı gelmeye devamm ediyoo hayırlısı canımmm

Cvp için tşkler hayırlı haberler alırsın inşallah senin belirtilerin güzel uyku ...bulantı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…