Ben pazar sabak yapacam bir tane idrar testi merak işte dayanamıyom
oluyoo canım zaten transferden öncee seni ön görüşmeye alıp bilgi veriyorlar ve seninde fikrini soruyorlar ben 1 tane embriyo istiyorum dedimm tamam dediler çoğul gebelik istemediğim için ama eşimm illa 2 tane olsunn diye bana çok ısrar ettii ben sana bakmanda yardım ederim gerekirse yardımcı tutarım nolurrr ikizimizzz olsunn deyincee dayanamadımm ve eşimin isteğini kabul ettimm öylelikle 2 tane embriyo transfer ettiler aynur hanımm bana ikiside birinci kalitedeler tutma olasılığıı çok fazla deyince çoğul olmasın diye istememiştimm amaa iyikide eşim beni ikna etmişş çoğul olsun ben ikisinede bakarımm karnımda olduklarını bilmek çok güzell ikisindende asla vazgeçmemm ikiside benimm yawrumm o zaman nekadar yalnış düşünmüşümm ama transferden sonra insan çok değişiyoo herşeyden öncee sen ANNE oluyorsunn harikaaa
pazartesi yumurtalar toplandı çarşamba transfer yapıldı
ekin birşey sorcam canım pazar günü kan testi yaptırcaktın yaa özel hastanede dimi anlatırmısın pek anlamam boyle işlerden
35 yaş üstü 2 embriyo
Canım tek embriyo yasası var ya onun için sormuştum bende 2 tane istiyorum ama yasak dıyorlar burda yani istanbuldayım ben özelde de yaptırıyorum ama kabul etmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?