lm arkadaşlar benimde transferim pazartesi günü oldu haftaya cuma testim var ve bugün hiç bir şey hissetmiyorum zamanda geçmiyor zaten dua ederek özellikle bugün mübarek gün vaktimi geçiriyorum.
ben 2.gün işe başladım mecburen elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum tabii kısmet herşey allah herkesin kalbindeki hayırlı dileklerini kabul etsin işallah...
demet yaren senin test gününde 22 simi verildi?
merseray canım cok sevindim adına benimde yumoslar az bes taneydi fakat ikisi büyümüs diğerleri 13 de kaldı bugun ve ya yarın yumosumu toplayabilirler herseyin hayırlısı allahtan ins benimde iki tane si iyi kailetede embriyo olur cok sükür allahıma hersey cok güzel olacak ins hersey bizim icin allahım emeklerimizi bosa cıkarmasın insss kızlarrr allahım hepimize saglıklı evlatlar nasip etsinn
canım çok sağol inşallah pazar günü transferimi de hayırlısıyla yaşarımMerseray çok sevindim, yolun önemli bir kısmını başarıyla geçmişsin. Kalitesi çok da iyi olmayan tek bir yumurtadan veren Allah beşinin içinden sana iki tane harika bebek verecektir. Az olan yumurtalar daha kaliteli olma eğiliminde oluyor, birbirlerini büyürken rahatsız etmiyorlar mı nedir artık... Ayrıca çok fazla yumurta toplandığında yumurtalıklarında ağrı ve rahatsızlık hissedebiliyorsun ki bu transferden sonrası için güzel bir his değil. O yüzden az olsun kaliteli olsun, Allah da tamamına erdirsin.
serapcım çok haklısın bu tedavileri olamayan insanlar da var halimize şükretmeliyizbenim 3 adet yumurta toplandı yumurta rezervim az olduğu için ikisi döllendi iki adet transfer edildi hücre sayısını bilmiyorum ama rahim içi çok temiz düzgün dedi doktor buda benim için bir umut tabiiki:)))
ama arkadaşlar şu varki şu an bu aşamaya bile gelmek isteyen ne kadar insan vardır kimbilir o yüzden bunun için allaha şükürler olsun biz elimizden geleni yapalım takdir allahın...
bende ööleyim ama yapıcak bişey yok pazartesi idrar testi yapmayı istiyorum dayanamıyorum
çünkü bi karar veriyorum bi vaz geçiyorum. test günümüde kimseye 22 olduğunu söylemedim tek ben öğrenicem o gün herkes arayıp sormasın diye
ama inananıyorum olucak arkadaşlar ard arda güzel haberleri veririz burdan umarım :):
tatlım dun dr mla konustum da 20 de yapabılırısın dedı normalde verılen tarıh 23 sanırımben 20 de yapmıcam bılmıyorum ya BAZEN UZUN OLSUN SURE DIYORUM BAZENDE HEMEN GELSIN O ZAMAN DIYORUM KARISIGIM VE KORKUYORUM
kızlarr biliyorum kızacaksınız ama ben az önce idrar testi yaptım negatif olacağını bile bile:) çünkü henüz 5 + 3 :) hemde 5 test aldım bide hassas testte aldım :) artık hergün denerim hem ekşın olur hemde negatif çıkarsa bile 22 ocakta zaten hep negatifti deyip kendimi bir nebze olsun yatıştırırım ... aslında yarın kardeşim da hamile kalmak istediği için kpntrole gidecek diorum ki onla gitsem de bende bi ultrasonla baktırsa yerinde duruyor mu nedir durum diye diyorum ? çok abartıyorum değil mi ? ama olsun napalım hemen öğrenesim var ...
kızlarr biliyorum kızacaksınız ama ben az önce idrar testi yaptım negatif olacağını bile bile:) çünkü henüz 5 + 3 :) hemde 5 test aldım bide hassas testte aldım :) artık hergün denerim hem ekşın olur hemde negatif çıkarsa bile 22 ocakta zaten hep negatifti deyip kendimi bir nebze olsun yatıştırırım ... aslında yarın kardeşim da hamile kalmak istediği için kpntrole gidecek diorum ki onla gitsem de bende bi ultrasonla baktırsa yerinde duruyor mu nedir durum diye diyorum ? çok abartıyorum değil mi ? ama olsun napalım hemen öğrenesim var ...
akannehir bence de abartıyosun arkadaşım:roflol: ama eminim benimde transferim olduktan sonra eminim bende günüm gelmeden başlarım testlere heyecanımızı yatıştırmamız mümkün değil çünkü, ama sakın vajinal muayene falan olma şimdi, transferinin kaçıncı günündesin?
inan bazen test günü gelmesin diyorum içimden.üzülmekten çok korkuyorum.o yüzden hiç test yapmayacağım galiba günüm gelene kadar.ama bazen de 10.gün yapayım diyorum test. o kadar karışık duygular içersindeyim ki. ama çok erken yapmışsın.sakın moralini bozma.şu an ihtiyacın olan en önemli şey moral.üzme canını canım...
slm kıslar,szie bişe sormak istiyorum şubatta tedaviye başlayacağım kısmetse,yumurta toplanırken transfer zamanı çok acı oluyomu?
Hoşgeldin arkadaşım, inşallah en kısa zamanda olumlu neticeni alırsın, bizi de haberdar edersin.
Yumurta toplama esnasında herhangi bir acı hissetmiyorsun çünkü narkoz altında oluyorsun. Gerçi ben tam uyumamıştım, herşeyi hatırlıyorum, ilk başta doktorun verdiği dezenfektan sıvıyı ve onun soğukluğunu hissetmiştim ama o birşey değil.
Transfer de 3-5 dakika süren birşey. Ultrasonun olmadığı zamanlarda yapılan jinekolojik muayene gibi. Spekulum denilen bir alet takıyorlar vajinaya, acı değil ama sıkıntı hissediyorsun, eğer rahat bir insansan ve kasılmazsan onu da hissetmezsin. Bir de transferde vajinal ultrason yapılamıyor, o yüzden 1,5 - 2 litre su içip gitmen ve transfere idrara sıkışık girmen lazım. Benim transferde en hoşlanmadığım şey o kadar sıkışmışken karından çekilen ultrason zımbırtısının karnıma baskısı olmuştu ama çok sürmüyor neyse ki. Transferin asıl kendisi bir iğnenin dikkatlice vajinadan rahime hiçbir yere batırmadan sokulup, içindeki embriyoların rahmin en tepesine bırakıldıktan sonra geri çıkarılması oluyor. Anlattığım süre kadar bile sürmüyor yani. Transferden sonra 2 saat kıpırdamamaya çalışarak sırt üstü yatıyorsun. Bu arada sana sürgü verip idrarını alıyorlar. Eğer vermezlerse israr et, sakın kalkıp tuvalete gitme.
Şimdiden iyi şanslar arkadaşım.
canım sağolasın,iğne fobim var,sıkıntılı biriyim,inşallah Rabbim sabrını verir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?