Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

bende çalışıyorum serapcım ne yazıkki dikkat ediyorum ama çokta korkuyorum offf duygularım çok karışık allahım uardımcımız olsun...

bende ööleyim ama yapıcak bişey yok pazartesi idrar testi yapmayı istiyorum dayanamıyorum
çünkü bi karar veriyorum bi vaz geçiyorum. test günümüde kimseye 22 olduğunu söylemedim tek ben öğrenicem o gün herkes arayıp sormasın diye
ama inananıyorum olucak arkadaşlar ard arda güzel haberleri veririz burdan umarım :):

kızlar hepiniz çok sağolun Rabbim iyi dileklerinizle muamele etsin inşallah,
gerçekten de kaç yumurtanın toplandığı falan önemli değil Allah sağlıklı hayırlı bir evlat versin hepimize inşallah, kızlar pazartesi günü için bişey bahane edip izin aldım çok şükür, 2 gün dinlenmeyle yetinmek zorundayım, ama okulda işlerim çoğunu bu haftadan hallettim bitti, haftaya hiç öğrenci de gelmez zaten, sadece oturcam Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah, Hz.Meryem'e babasız nasip eden Rabbim herşeye kadir, bizleri görüyor, biliyor, birbirini hiç tanımayan insanlar burda birbirine dua ediyor ben inanıyorum ki hepimiz pozitif sonuçlarla muhabbetimize devam edicez, hepinizi çok seviyorum:1hug:a.s.

demet yaren senin test gününde 22 simi verildi?

tatlım dun dr mla konustum da 20 de yapabılırısın dedı normalde verılen tarıh 23 sanırımben 20 de yapmıcam bılmıyorum ya BAZEN UZUN OLSUN SURE DIYORUM BAZENDE HEMEN GELSIN O ZAMAN DIYORUM KARISIGIM VE KORKUYORUM

canım olsun 2 yumurta olsun Allah vermek istedikten sonra 1 yumurta da toplasalar olur inşallah

canım çok sağol inşallah pazar günü transferimi de hayırlısıyla yaşarım

serapcım çok haklısın bu tedavileri olamayan insanlar da var halimize şükretmeliyiz

canım sona yaklaşmışsın iyice inşallah müjdeli haber duycaz senden de, canım eğer test yapmak istiyosan yap ama negatif çıkarsa sakın üzülme çünkü buralarda bir kaç kişide okudum 12.günü sabah idrar testi negatif çıkmış üzülmüş ağlamışlar ama akşam üzeri yaptıkları kan testinde pozitif çıkmış

tatlım dun dr mla konustum da 20 de yapabılırısın dedı normalde verılen tarıh 23 sanırımben 20 de yapmıcam bılmıyorum ya BAZEN UZUN OLSUN SURE DIYORUM BAZENDE HEMEN GELSIN O ZAMAN DIYORUM KARISIGIM VE KORKUYORUM

demetcim transfer günün ne zaman, drun 3 gün önce de yapabileceğini söylemiş ilginç böyle söyleyen dr ilk defa duyuyorum drlar genelde özellikle test gününüz gelmeden yapmayın diyorlar, canım inşallah hayırlı haberler alırız senden de

kızlarr biliyorum kızacaksınız ama ben az önce idrar testi yaptım negatif olacağını bile bile:) çünkü henüz 5 + 3 :) hemde 5 test aldım bide hassas testte aldım :) artık hergün denerim hem ekşın olur hemde negatif çıkarsa bile 22 ocakta zaten hep negatifti deyip kendimi bir nebze olsun yatıştırırım ... aslında yarın kardeşim da hamile kalmak istediği için kpntrole gidecek diorum ki onla gitsem de bende bi ultrasonla baktırsa yerinde duruyor mu nedir durum diye diyorum ? çok abartıyorum değil mi ? ama olsun napalım hemen öğrenesim var ...

akannehir bence de abartıyosun arkadaşım:roflol: ama eminim benimde transferim olduktan sonra eminim bende günüm gelmeden başlarım testlere heyecanımızı yatıştırmamız mümkün değil çünkü, ama sakın vajinal muayene falan olma şimdi, transferinin kaçıncı günündesin?

inan bazen test günü gelmesin diyorum içimden.üzülmekten çok korkuyorum.o yüzden hiç test yapmayacağım galiba günüm gelene kadar.ama bazen de 10.gün yapayım diyorum test. o kadar karışık duygular içersindeyim ki. ama çok erken yapmışsın.sakın moralini bozma.şu an ihtiyacın olan en önemli şey moral.üzme canını canım...

ben blastosist yani 5. gün transferiyim geçen salı günü transfer oldum bugün cuma yani ta 3 günlük olmalı :)

teşekkür ederim canım yaa eğer sonu iyi olacaksa çabuk geçsin günler artık :)

slm kıslar,szie bişe sormak istiyorum şubatta tedaviye başlayacağım kısmetse,yumurta toplanırken transfer zamanı çok acı oluyomu?

slm kıslar,szie bişe sormak istiyorum şubatta tedaviye başlayacağım kısmetse,yumurta toplanırken transfer zamanı çok acı oluyomu?

Hoşgeldin arkadaşım, inşallah en kısa zamanda olumlu neticeni alırsın, bizi de haberdar edersin.

Yumurta toplama esnasında herhangi bir acı hissetmiyorsun çünkü narkoz altında oluyorsun. Gerçi ben tam uyumamıştım, herşeyi hatırlıyorum, ilk başta doktorun verdiği dezenfektan sıvıyı ve onun soğukluğunu hissetmiştim ama o birşey değil.

Transfer de 3-5 dakika süren birşey. Ultrasonun olmadığı zamanlarda yapılan jinekolojik muayene gibi. Spekulum denilen bir alet takıyorlar vajinaya, acı değil ama sıkıntı hissediyorsun, eğer rahat bir insansan ve kasılmazsan onu da hissetmezsin. Bir de transferde vajinal ultrason yapılamıyor, o yüzden 1,5 - 2 litre su içip gitmen ve transfere idrara sıkışık girmen lazım. Benim transferde en hoşlanmadığım şey o kadar sıkışmışken karından çekilen ultrason zımbırtısının karnıma baskısı olmuştu ama çok sürmüyor neyse ki. Transferin asıl kendisi bir iğnenin dikkatlice vajinadan rahime hiçbir yere batırmadan sokulup, içindeki embriyoların rahmin en tepesine bırakıldıktan sonra geri çıkarılması oluyor. Anlattığım süre kadar bile sürmüyor yani. Transferden sonra 2 saat kıpırdamamaya çalışarak sırt üstü yatıyorsun. Bu arada sana sürgü verip idrarını alıyorlar. Eğer vermezlerse israr et, sakın kalkıp tuvalete gitme.

Şimdiden iyi şanslar arkadaşım.

canım sağolasın,iğne fobim var,sıkıntılı biriyim,inşallah Rabbim sabrını verir..

canım sağolasın,iğne fobim var,sıkıntılı biriyim,inşallah Rabbim sabrını verir..

Transferde kullanilan alet tam olarak igne sayilmazz ..

Cünkü can acitmiyor ve ucu demir degil ..

Plastik bir pipetin icerisinde rahime veriliyor embriyolarr ...

Merak etme canin hic yanmiyorr ...

Sadece idrar konusunda biraz SIKINTI cekebilirsin ..

rabbim hepinize nasip etsin benim 7 yaşın da oğlum var hiç aramadım ama sizi anlıyorum işallah emekleriniz ziyan etmesin lalhım herkese dua ediyorum

humus tatlım dr umut tup bebek merkzınde suleyman bey 10.gunu oluyo bana yap dedı bekleme okadar dedı sonra yıne tekrarla dedı ama ben vazgectım 23 de yapacam testı

kizlar gercekten harika bi topic bende lucrin inesine basladim dün aksam,bu benim 2 tedavim olcak ilkinde bende pek dikaet etmedim ama bu tedavimde cok ama cok dikaet etcem paylasilariniz icin tsk ler

benim bu gün 6.günüm ama dünden itibaren hiç bir şey hissetmemeye başladım kuş gibi hafifim tedaviye başlamadan önce nasılsam aynen öleyim hiç bir ağrım hiç bir hassasiyetim kalmadı arkadaşlar bu da beni inananılmaz demorilize etti.sanki kocaman bi balon sönmüş gibi.sıkıntıdanmıdır ilaçlardanmıdır bilmem boynumdan gösüme kadar isilik gibi kırmızı kırmızı oldu heryerim.bi türlü toparlayamıyorumda kendimi bugün anneme gidicem yarında arkadaşlarıma biraz dağıtmaya çalışıcam kafamı ama oralardada hep bu konu konuşulacağı için içimi sıkıntı basıyor.ne olur dua edin herşey yolunda olsun(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…