Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

canım bişey hissetmeden pozitif sonuç alan çok var, aslına bakarsan hissedilen belirtilerin gerçeği yansıttığına da inanmıyorum ben, çünkü bizimki doğal hamilelik değil ve dünya kadar ilaç aldık yani bu kadar hormon yüklenince kasık ağrıları göğüs ağrıları falan olması normal aslında, canım çok sabırlısın bugün yaptırmayı düşündünmü test?

yarın öğlen yaptırıcam kesin 10.günüm oluyo zaten herşey belli olur sanırım.
bende inanamıyorum belirtiye göre karar vermek doğru değil ama yinede insan bi ümit arıyo işte :)

tatlım bugun 9.gunum ve qazonce ıdrar tsstı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı yarın 10.gunumkan tahlılı yaptırcam

tatlım bugun 9.gunum ve qazonce ıdrar tsstı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı yarın 10.gunumkan tahlılı yaptırcam

:lepi::lepi::lepi: harika demetcim Allahım çok şükür kendim gibi sevindim canım idrar testinde negatif çıkınca yanılma olabiliyo yani sonrada pozitif çıkabiliyo ama pozitif çıktıysa genelde yanılma olmuyo canım HAMİLESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN bunun tadını çıkarmaya başla hemen Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, bhcg değerini merakla bekliyorum

bencede kesin hamilesinn idrarda çıktığına göre...tebrik ederimm...umutda denersinde tutmaz mı canım..

kızlar belirtilere takılmayın bendede belirti pek yoktu...ve sonucumda pozitifdiii..inşş hepiniz pozitif sonuç alırsınız....ardındanda hepimiz kucağımıza alırız inşş....

slm kızlar verdiginiz bilgileri not defterime ekledim. bilgileriniz için tskler bende cuma günü ignelere baslayacagım hayırlısı olsun...

arkadaşlar ben bu gün kan tahlili yaptırdım sonuç hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah herkesin duasını kabul etsin herkesi yavrusuna kavuştursun ammminnnnnnnnnnnnnn

tatlım bende senı tebrık ederım bende seın gıbı hamıle oldugumu yarından sonra haykırcaqm kan tahlılımı yarın yaptırcam bakalım hayırlısı ınsallah

arkadaşlar ben bu gün kan tahlili yaptırdım sonuç hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah herkesin duasını kabul etsin herkesi yavrusuna kavuştursun ammminnnnnnnnnnnnnn

:lepi::lepi::lepi: harika, canım çok tebrik ederim inşallah sonuna kadar herşey çok güzek gider, kaçıncı gün yaptırdın bhcg ve değerin kaç canım

Allah tamammına erdirsin arkadasım , Allah kucagına almayı vede bizede nasip eder inşallah

inşallah tamamına erdirsin sen de pozitif sonuç alırsın sen de sevincini herkez le paylaşırsın mutlu haberini bekliyorum?

arkadaşlar benşm yumurta toplama işleminden beri göğüs uçlarım çok tuhaf bir şekilde acıyo, yani bu adet öncesi ağrı gibi değil farklı bir acı, işlemdendir dedim ama hala geçmedi, sizinde varmı arkadaşlar?

tebriklerrrrr kizlar gozunuz aydin allahim kucaginiza almanizida nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhh
darisi basimiza insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kizlar butun transferi olanlardan cevap bekliyorum kaydirigubbakcemile

simdiiii transferden sonra sadece 5 gun yatmak yeterlimi diyosunuz?????

(okuduklarimdan bunu anladim)

BEN IKI TEDAVIMDE 12 GUN BOYUNCA YATTIM SONUC NEGATIFTI BEN SIMDI OKADAR YATIP

STRES OLMAK ISTEMIYORUM YAAA COK GERILIYORUM OZAMAN LUTFEN HEPINIZ CEVAP

VERIN YAKINDA TEDAVIM VER BILGILERINIZE IHTIYACIM VAR LUTFENNN

Valla ben transfer anı cok rahattım normal bırseymıs gıbıydı sonrasındada oyle eve geldım hatta evde kayınvalıde kayınpeder vardı bırlıkte yemek hazırladık masa yı hazırladım oturdum hıc uzanmadım ıkıncı gunu uzandım sadece wc ve yemek ıhtıyacımı karsıladım 3.gun de oyle ama evcde yuruyorum dolasıyorum 4.arkadaslarım geldı canım hamur kızartması cekmıstı hamur kızarttım yedık oturdum hıc uzanmadım dolastım hatta kısacası ılk 3gn onemlı 72 saat onemlıymıs tutunma bu saatler arasında oluyormus fazla yorma kendını

Kaymaklım benim doktorum 3 gün dinlen dedi sadece. Öyle sadece tuvalete kalkmak filan gibi bir şey istemedi. Sadece transferden hemen sonra 2,5 saat kıpırdamadan yattım, öyle ki transferi yaptıkları sedyeyi bile değiştirmediler, doktorum ne oluyorsa bu 2-3 saatte oluyor dedi, üç gün yatmayı da sordum, "gerekseydi transferden sonra biz sizi hastaneden çıkarır mıydık hiç" dedi. Transferden sonra eve gittim, uzandım, ertesi gün işe gitmedim ama evden bilgisayardan çalıştım, öyle bütün gün yatmadım, üçüncü gün işe gittim ama yine kendimi yormamaya çalıştım, zaten masa başı çalışıyorum. Dördüncü gün pazardı, geç kalktım ama kahvaltıya misafirim vardı, onu ağırladım. Sonra da işe tekrar başladım. Henüz sonucumu almadım ama yatmamış olmaktan pişmanlık da duymuyorum. Çünkü öyle uzun uzadıya günlerce yatmak hem stresi artırdığı için hem de rahmin kanlanmasını azalttığı için bir faydası yok. Embriyo dediğimiz şey mikroskobik birşey ve rahme gelir gelmez kan hücrelerinin arasında kendine yer yapmaya başlıyor. Yaptıktan sonra da o kadar zayıf ve güçsüz birşey değil öyle düşsün tutmasın, hiç merak etme. tutunamamasının nedeni ya düzgün yere yerleşmemesi, ya kendisindeki bir bozukluk ya da yerleştikten sonra bir nedenle beslenememesi oluyor. Sen kalkıp oturduğun veya dolaştığın için değil. Rahat ol, stres hormonları salgılama, kendini zorlayacak işler de yapma, yeter.

arkadaşlar benşm yumurta toplama işleminden beri göğüs uçlarım çok tuhaf bir şekilde acıyo, yani bu adet öncesi ağrı gibi değil farklı bir acı, işlemdendir dedim ama hala geçmedi, sizinde varmı arkadaşlar?

selam merseraycım benimde bugün 7. günüm aynen senin dediğin gibi bir acı vardı düne kadar bugün biraz hafifledi gibi ama ben araştırdım o ağrı çatlama iğnesinden dolayı imiş.
çatlama iğnesinin etkiside 7 gün sürüyormuş

selam merseraycım benimde bugün 7. günüm aynen senin dediğin gibi bir acı vardı düne kadar bugün biraz hafifledi gibi ama ben araştırdım o ağrı çatlama iğnesinden dolayı imiş.
çatlama iğnesinin etkiside 7 gün sürüyormuş

teşekkür ederim canım benimde bugün 4.günüm inşallah peşpeşe veririz müjdeleri

Back
X