- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #2.121
Hadi bakalim hayiro olsun cnm benimde dundu transferim.kac embriyo transfee edildiCanlarrrrr benim is tamam :) baslasin gun saymayalar:) bebisim icimde allahin izniyle tutunursa yasadik :)
1tane canim seninkide hayirli olsun umarim hepimiz olumlu sonuclar aliriz ya ben hala surekli tuvalete gidiyorum bi sorun olmaz umarimHadi bakalim hayiro olsun cnm benimde dundu transferim.kac embriyo transfee edildi
Bendede var canım resmen kıvrandım bugün gaz sancısından.. anlamadım niye böyle olduKızlar transferin bugün 7. Günü karnımda acayip gaz sancısı oluyo 3 gündür normalmi sizde de varmı kızlar
Canımmm bendede var o sıkıntı ya hemde ilk gunden beri bugün 6.gunum benimde. Üsüttüm heralde diyodum kendi kendime. Sende yazınca bilemedim bak şimdiKızlar transferin bugün 7. Günü karnımda acayip gaz sancısı oluyo 3 gündür normalmi sizde de varmı kızlar
Evet oluyo benim bugun 11. gun kabizliga dogru gidiyo kimle konustuysam gaz skntisi var normal benceCanımmm bendede var o sıkıntı ya hemde ilk gunden beri bugün 6.gunum benimde. Üsüttüm heralde diyodum kendi kendime. Sende yazınca bilemedim bak şimdi
Aaaa test yaptınmi peki heyecanlandım bian 11.gun deyinceEvet oluyo benim bugun 11. gun kabizliga dogru gidiyo kimle konustuysam gaz skntisi var normal bence
Başka belirtilerin oluyomu peki benim hafif kasık ağrısı oluyoEvet oluyo benim bugun 11. gun kabizliga dogru gidiyo kimle konustuysam gaz skntisi var normal bence
Evet yaptim dün silik bi 2. Cizgi var bakalim cumaya kan testi var benimde biraz batmalar var sanki ama ole hic bi belirti yok bence belirti icin cok erkenBaşka belirtilerin oluyomu peki benim hafif kasık ağrısı oluyo
Olmaz canım rahat ol o kadar ictik suyu tabi gideriz1tane canim seninkide hayirli olsun umarim hepimiz olumlu sonuclar aliriz ya ben hala surekli tuvalete gidiyorum bi sorun olmaz umarim
Kan ne kadar cok muKızlarrrr lütfen yardımmmm.. az önce ultagest fitili koymak istediğimde iç çamaşırım kan olmuş.. ne yapmam gerekiyor.. bugün 9. Günümdü
Canımm inşallah pozitif sonuç görürsün.Evet yaptim dün silik bi 2. Cizgi var bakalim cumaya kan testi var benimde biraz batmalar var sanki ama ole hic bi belirti yok bence belirti icin cok erken
İç çamaşırım kirlenmiş durumda.. hemen uzandım ama elim ayağım titriyorKan ne kadar cok mu
Canım panik yapma leke ne renkti belki tutunma kanidirKızlarrrr lütfen yardımmmm.. az önce ultagest fitili koymak istediğimde iç çamaşırım kan olmuş.. ne yapmam gerekiyor.. bugün 9. Günümdü
Bence okadar panik yapma bisey yoktur benmde 10 . gun bugun akintim falan oldu benimde bayabi ama okadarck kandan sknti olmaz diger arkadasin dedigi gibi belki suan yerlesiyodurİç çamaşırım kirlenmiş durumda.. hemen uzandım ama elim ayağım titriyor
Amin insallah Allah m emeklerimizi bosa cikarmasinCanımm inşallah pozitif sonuç görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?