- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 42
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.381
Canım benimde histereskopiden sonraki ilk adetim çok sancılı ve dediğin gibi parça parça olmuştu doktorda normal demişti ama cd yi verdiklerinde izledim gerçektende ağrı olması çok normalmiş resmen içimi oymuşlar çünküKızlar herkese iyi pazarlar.
daha önce laparoskopi ya da histereskopi olanlara bir sorum olacak.
benim ameliyattan sonraki ilk adetim bu.
inanılmaz sancılı geçiyor, dayanamıyorum.
bir de çok afedersiniz ama parça parça ve kırmızı beyaz parçalı hem de.
normal mi acaba?
Sizde ve ya eşiniz de kromzom da sorun var miCok tesekkürler canim. Benim almanyada iki tüp denemem oldu. Ikiside tutmustu. Ama ilkinde down sendromluydu bebisim. 19. Haftalik hamileligimde. Kalbi durmustukürtaj olmustum
Ikinci tüp denememde pozitif sonucu aldiktan 1 hafta Sonra düsük olmustu. Yanu sonuc koca bir sifir
Canım dualarım seninle inşAllah bu sefer sımsıkı tutunur embriyon sanaİnşallah canım dua edin bebişinle birlikte bizebende en azından 3 gün istanbulda kalıp öyle döneyim diyorum ama bu defa rahat olucam daha öncekilerde çok dikkat ettim ama 2 düşüğüm oldu oluruna bırakıcam :)iyi yolculuklar bu arada sana da ..
Ay ne Güzel her türlü durumu denemisler. Almanyada dogru dürüst bir sey yapilmiyor. Hicbir test yada kontrol yok.. cevap icin tesekkürler canimEşime ve bana testler yapıldı ( dna hasar testi ve bir sürü hormon testi birde kan pıhtılaşma testi) tüp bebek ücreti 6800 tl ödedik 2000-3000 tl ortalama ilac masrafları ve testlere 2000 tl ödedik dondurma işlemi icin para istemediler ben kalan embriyolarımı aynı sene icerisinde koydurduğum icin. Birde bize imsi yöntemi uygulandı yani spermler özel secildi ama ücret istemediler bunun icin. Canım down sendromu icin özel pgt yapıyorlar embriyolardan parca alıb teste yolluyorlar embriyo tanesine 250 dolar diye hatırlıyorum. Bana rahim filmi de cektiler rahim kalb şeklindeydi onu düzeltiler birde cizik atılar tutunmayı artırıyor diye (bilimsel olarak kanıtlanmış birşey değil ama bir coğunda işe yaradı) sormak istediğin sorular olursa yazabilirsin inşAllah tez zamanda anne olursun
Daha sonra kromozom testi yaptirdik. Ben ve kocamda sorun cikmadi. Sebep yaş olabilir dediler. 38 yasindayim. Yada morfoloji olabilir dedilerSizde ve ya eşiniz de kromzom da sorun var mi
Yok. Sadece morfoloji 3 tü. Ya morfolojiden ya da yasinizdan dolayi bu durum oldu dedilerSizde ve ya eşiniz de kromzom da sorun var mi
Sağol canım yarın kontrol um var iki gün önce 11 mm Di yarın bakalım kaç olacak17-20 milim arasi diye biliyorum
Fiyatlar çok uygun geldi bana nerde yaptırdınız acaba benim operasyonla birlikte 20 bin i geçti bizden pgt için adedine 400 dolar istedilerEşime ve bana testler yapıldı ( dna hasar testi ve bir sürü hormon testi birde kan pıhtılaşma testi) tüp bebek ücreti 6800 tl ödedik 2000-3000 tl ortalama ilac masrafları ve testlere 2000 tl ödedik dondurma işlemi icin para istemediler ben kalan embriyolarımı aynı sene icerisinde koydurduğum icin. Birde bize imsi yöntemi uygulandı yani spermler özel secildi ama ücret istemediler bunun icin. Canım down sendromu icin özel pgt yapıyorlar embriyolardan parca alıb teste yolluyorlar embriyo tanesine 250 dolar diye hatırlıyorum. Bana rahim filmi de cektiler rahim kalb şeklindeydi onu düzeltiler birde cizik atılar tutunmayı artırıyor diye (bilimsel olarak kanıtlanmış birşey değil ama bir coğunda işe yaradı) sormak istediğin sorular olursa yazabilirsin inşAllah tez zamanda anne olursun
Canım sekizinci gün biraz erken olmuş yorumlamak için bence test gününde tekrar yaptır inşallah kat kat artarmerhaba arkadaşlar.
5.gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.
dün 8.günümdü değerim 9 çıktı. sizce nasıl. çok düşük değil mi?
değeri düşük başlayıp katlanan var mı? birileri yarımcı olsa?
Merhaba canım nasıl gidiyo transfer sonrası umarım herşey yolundadırCanım sekizinci gün biraz erken olmuş yorumlamak için bence test gününde tekrar yaptır inşallah kat kat artar
Merhaba canım hiç bir şey hissetmiyorum bu gün transfer günüm hariç dördüncü günüm. Ağrım Yok göğüs hassasiyeti yok beklemekten başka çare yok maalesef. Allah büyük belki belirti olmadan hamile kalanlardan olurumMerhaba canım nasıl gidiyo transfer sonrası umarım herşey yolundadır
Canım seninde Kandil’in mübarek olsun inşallah şubatta hayırlı haberlerini alalımkandilimiz mübarek olsun hanımlar benimde şubatta transfer olacak
herkese bu yolda büyük sabır ve güç diliyorum
bende seni merak ediyordum yazmışsın canım belirti olması gerekmiyor ben iki kere gebe kaldım adet gününde başlayan kahveringi akıntım dışında bir belirtim olmadıMerhaba canım hiç bir şey hissetmiyorum bu gün transfer günüm hariç dördüncü günüm. Ağrım Yok göğüs hassasiyeti yok beklemekten başka çare yok maalesef. Allah büyük belki belirti olmadan hamile kalanlardan olurum
Canım seninde Kandil’in mübarek olsun inşallah şubatta hayırlı haberlerini alalım
Canım önceki transferimde ara ara adet ağrısı olurdu ama bunda hiç bir şey yok. Dediğin gibi belki nasip hamile kalırım böyle belirti olmadan rabbim büyük dua edip bekleyeceğim altı günüm kaldı inşallah hayırlısıyla nasip olurbende seni merak ediyordum yazmışsın canım belirti olması gerekmiyor ben iki kere gebe kaldım adet gününde başlayan kahveringi akıntım dışında bir belirtim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?