Transfere geri sayim

Canım benimde histereskopiden sonraki ilk adetim çok sancılı ve dediğin gibi parça parça olmuştu doktorda normal demişti ama cd yi verdiklerinde izledim gerçektende ağrı olması çok normalmiş resmen içimi oymuşlar çünkü

Kızlar size bi sorum olucak 16 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum ne zaman adet olurum acaba ben çatlatma iğnesinden 14 gün sonra die biliyorum ben ama

Sizde ve ya eşiniz de kromzom da sorun var mi

Canım dualarım seninle inşAllah bu sefer sımsıkı tutunur embriyon sana inan bu sefer bende cok rahat davrandım sinemaya gittim alışveriş yapdım ve kat kat merdiven cıktım rahat ol stres yapma canım :)

Ay ne Güzel her türlü durumu denemisler. Almanyada dogru dürüst bir sey yapilmiyor. Hicbir test yada kontrol yok.. cevap icin tesekkürler canim

Fiyatlar çok uygun geldi bana nerde yaptırdınız acaba benim operasyonla birlikte 20 bin i geçti bizden pgt için adedine 400 dolar istediler

merhaba arkadaşlar.
5.gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.
dün 8.günümdü değerim 9 çıktı. sizce nasıl. çok düşük değil mi?
değeri düşük başlayıp katlanan var mı? birileri yarımcı olsa?

Canım sekizinci gün biraz erken olmuş yorumlamak için bence test gününde tekrar yaptır inşallah kat kat artar

kandilimiz mübarek olsun hanımlar benimde şubatta transfer olacak
herkese bu yolda büyük sabır ve güç diliyorum

Merhaba canım nasıl gidiyo transfer sonrası umarım herşey yolundadır
Merhaba canım hiç bir şey hissetmiyorum bu gün transfer günüm hariç dördüncü günüm. Ağrım Yok göğüs hassasiyeti yok beklemekten başka çare yok maalesef. Allah büyük belki belirti olmadan hamile kalanlardan olurum
kandilimiz mübarek olsun hanımlar benimde şubatta transfer olacak
herkese bu yolda büyük sabır ve güç diliyorum
Canım seninde Kandil’in mübarek olsun inşallah şubatta hayırlı haberlerini alalım

bende seni merak ediyordum yazmışsın canım belirti olması gerekmiyor ben iki kere gebe kaldım adet gününde başlayan kahveringi akıntım dışında bir belirtim olmadı

bende seni merak ediyordum yazmışsın canım belirti olması gerekmiyor ben iki kere gebe kaldım adet gününde başlayan kahveringi akıntım dışında bir belirtim olmadı
Canım önceki transferimde ara ara adet ağrısı olurdu ama bunda hiç bir şey yok. Dediğin gibi belki nasip hamile kalırım böyle belirti olmadan rabbim büyük dua edip bekleyeceğim altı günüm kaldı inşallah hayırlısıyla nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…