Transfere geri sayim

Evet canim türkiyede yeni merkez ariyorum.

Mavera3 canım selam, çok sevindim pozitif sonuç almana Rabbim tamamına erdirsin inşallah, benim de ocakta transferim olacak bir aksilik çıkmazsa, sen transferden ne kadar süre sonra yolculuk yaptın acaba ben de il dışından gelicem doktor transferden sonraki gün hemen dönebilirsiniz dedi de içim rahat değil korkuyorum, bir de nelere dikkat ettin , beslenme vs..

Merhaba bende 23.de transfer yapıldı 2. Denemem 3. Gün embriyo su ikinci denemesinde hamile kalan varmı bende çok merak ediyorum gerçekten sanırım en fazla 9. Güne kadar dayanabilirim özgün kan verip baktırıcam

Slm canım cok tşkler güzel duan icin :) ben ramazanda transfer olmultum hemen ertesi gün ucak yolculuğu yapdım ve hamile kaldım ama 7. Haftada düşük oldu. Bu transferde 14. Gün yapıcam ucak yolculuğunu yani yarın sabah ama transferden bir gün sonea alışveriş yapdım gezmeye gitdim ve her gün dört kat merdiven cıktım. Normal hayatına devam edebilirsin canım bence tutmasıyla hic alakası yok. İnşAllah bu transfer seninde güzel haberlerini alırız

Evet canim türkiyede yeni merkez ariyorum.
Ben sana kesinlikle memorial şişli ve sevinc hanımı öneriyorum canım. Bizde sorun sperm sayısı ve hızı almanya da üc denemem oldu hep iki embriyo koydular ama hic hamilelik yaşamadım memorial de iki denemem oldu ikisinde de hamile kaldım ama kalmasaydım da önerirdim cünkü burda embriyo toplamasında 19 embriyo toplandı almanya da sadece 7 taneydi. Yani ilac dozları daha güzel ayarlanıyor birde daha önce yapılmayan testleri yapdı memorial. Uzun oldu canım ama yardımcı olmak icin yazmak istedim

Ah canım ne kadar sevindim anlatamam. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Çoook güzel bir hamilelik dönemi diliyorum. Benim hayatımın en güzel günleriydi. Senin de öyle olsun inşallah :)

Cok tesekkürler canim. Benim almanyada iki tüp denemem oldu. Ikiside tutmustu. Ama ilkinde down sendromluydu bebisim. 19. Haftalik hamileligimde. Kalbi durmustu kürtaj olmustum
Ikinci tüp denememde pozitif sonucu aldiktan 1 hafta Sonra düsük olmustu. Yanu sonuc koca bir sifir

Testler sadece Sana mı yapildi? Yoksa kocanada test yapildimi

Tüp bebek masrafi kaca maloldu? Dondurma icin ne kadar para ödedin? Kac aylik yada yilligina?

Tüp bebek masrafi kaca maloldu? Dondurma icin ne kadar para ödedin? Kac aylik yada yilligina?
Eşime ve bana testler yapıldı ( dna hasar testi ve bir sürü hormon testi birde kan pıhtılaşma testi) tüp bebek ücreti 6800 tl ödedik 2000-3000 tl ortalama ilac masrafları ve testlere 2000 tl ödedik dondurma işlemi icin para istemediler ben kalan embriyolarımı aynı sene icerisinde koydurduğum icin. Birde bize imsi yöntemi uygulandı yani spermler özel secildi ama ücret istemediler bunun icin. Canım down sendromu icin özel pgt yapıyorlar embriyolardan parca alıb teste yolluyorlar embriyo tanesine 250 dolar diye hatırlıyorum. Bana rahim filmi de cektiler rahim kalb şeklindeydi onu düzeltiler birde cizik atılar tutunmayı artırıyor diye (bilimsel olarak kanıtlanmış birşey değil ama bir coğunda işe yaradı) sormak istediğin sorular olursa yazabilirsin inşAllah tez zamanda anne olursun

İnşallah canım dua edin bebişinle birlikte bize bende en azından 3 gün istanbulda kalıp öyle döneyim diyorum ama bu defa rahat olucam daha öncekilerde çok dikkat ettim ama 2 düşüğüm oldu oluruna bırakıcam :)iyi yolculuklar bu arada sana da ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…