Transfere geri sayim

Kızlar kandiliniz mübarek olsun herkesin inşallah Allah duamızı kabul eder bu gecenin yüzüsuyu hürmetine hepimizinki kabul olur Allah kabul olan duaların içinde bizim duamızıda katsı:))

Kızlar adet oldum transfer için doktora gidicem yarın. Geçen ay yapılcaktı ama malesef kist çıktı yasmin verdi şimdi yine adet oldum ama daha sökülemedim çok az geliyor ve agrım var . Kist gitmedi belkide hayırlısı artık yarın için dua edin de nolur iyi haberler alayım ya

Allah yardımcın olsun canım inşallahhh bu sefer istediğin olur

Merhaba doktorla gorustukten sonra sonucu yazar misiniz ben de yasmin kullaniyorum bu ay ama cok az geldi adetim acaba temizlememe durumu var mi yasminin merak ediyorum. Insallah kist yoktur sizin de ve trasnfer hazirliklarinq baslarsinjz

İnşallah yoktur kistin hayırlı haberlerini alırız inşallah

ayy okurken içim bir tuhaf oldu
ya o kadar karın ağrısı ve baş ağrısı çektim ki hep ağrı kesici içtim.
o yüzden doğru düzgün adet olamadım bile hep kesildi.
bir daha ki adette de doktora gideceğim tedaviye başlamak için.
inşallah bu adetimi tam olamadığımdan dolayı problem yaşamam

Bu ameliyattan sonra soğan suyu gibi şeyler zarar mi verir ki neden kullanmadn? İçin daha temizlenirdi

Bu ameliyattan sonra soğan suyu gibi şeyler zarar mi verir ki neden kullanmadn? İçin daha temizlenirdi

hiç aklıma gelmedi ama daha önce bir kere denemiştim soğan suyunu. hiç içememiştim içtiğim an geri çıkarıyorum. çok ağrı kesici içmek zorunda kaldığım için adetim sökülemedi pek. kader kısmet Allah sonumu hayırlı eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…