- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 36
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.401
Hayirlisi olsun o zaman. Insallah guzel haberlerini alirizKızlar transferim yapıldı bugün artık bekleme asamasindayim :)
Sağol inş 9 aralık test günümHayirlisi olsun o zaman. Insallah guzel haberlerini aliriz
Hayirli olsun canim inşallah tutunur bebegin sana benimde bugun oldu transferim test günüm dokuz aralik inşallah pozitifleri görürüzKızlar transferim yapıldı bugün artık bekleme asamasindayim :)
Transferin hayırlı olsun güzel haberlerini alalım inşallahKızlar transferim yapıldı bugün artık bekleme asamasindayim :)
Hayırlı olsun transferin benim de beş aralık test günümHayirli olsun canim inşallah tutunur bebegin sana benimde bugun oldu transferim test günüm dokuz aralik inşallah pozitifleri görürüz
Benimde 9 u canım inş pozitifleri alırızHayirli olsun canim inşallah tutunur bebegin sana benimde bugun oldu transferim test günüm dokuz aralik inşallah pozitifleri görürüz
amin inşallah bizde bu sene bebelerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız.Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar allh im hayırlı evlatlar nasip etsin bize
Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin canımKızlar transferim yapıldı bugün artık bekleme asamasindayim :)
Seninde hayırlı olsun canım inşallahhh pozitif sonuç alırsınHayirli olsun canim inşallah tutunur bebegin sana benimde bugun oldu transferim test günüm dokuz aralik inşallah pozitifleri görürüz
İnsallah canim inşallah rabbim sevindirsin hepimiziSeninde hayırlı olsun canım inşallahhh pozitif sonuç alırsın
Allah yardımcın olsun canım inşallahhh bu sefer istediğin olurKızlar adet oldum transfer için doktora gidicem yarın. Geçen ay yapılcaktı ama malesef kist çıktı yasmin verdi şimdi yine adet oldum ama daha sökülemedim çok az geliyor ve agrım var . Kist gitmedi belkide hayırlısı artık yarın için dua edin de nolur iyi haberler alayım ya
Merhaba doktorla gorustukten sonra sonucu yazar misiniz ben de yasmin kullaniyorum bu ay ama cok az geldi adetim acaba temizlememe durumu var mi yasminin merak ediyorum. Insallah kist yoktur sizin de ve trasnfer hazirliklarinq baslarsinjzKızlar adet oldum transfer için doktora gidicem yarın. Geçen ay yapılcaktı ama malesef kist çıktı yasmin verdi şimdi yine adet oldum ama daha sökülemedim çok az geliyor ve agrım var . Kist gitmedi belkide hayırlısı artık yarın için dua edin de nolur iyi haberler alayım ya
İnşallah yoktur kistin hayırlı haberlerini alırız inşallahKızlar adet oldum transfer için doktora gidicem yarın. Geçen ay yapılcaktı ama malesef kist çıktı yasmin verdi şimdi yine adet oldum ama daha sökülemedim çok az geliyor ve agrım var . Kist gitmedi belkide hayırlısı artık yarın için dua edin de nolur iyi haberler alayım ya
Canım benimde histereskopiden sonraki ilk adetim çok sancılı ve dediğin gibi parça parça olmuştu doktorda normal demişti ama cd yi verdiklerinde izledim gerçektende ağrı olması çok normalmiş resmen içimi oymuşlar çünkü
Bu ameliyattan sonra soğan suyu gibi şeyler zarar mi verir ki neden kullanmadn? İçin daha temizlenirdiayy okurken içim bir tuhaf oldu
ya o kadar karın ağrısı ve baş ağrısı çektim ki hep ağrı kesici içtim.
o yüzden doğru düzgün adet olamadım bile hep kesildi.
bir daha ki adette de doktora gideceğim tedaviye başlamak için.
inşallah bu adetimi tam olamadığımdan dolayı problem yaşamam
Bu ameliyattan sonra soğan suyu gibi şeyler zarar mi verir ki neden kullanmadn? İçin daha temizlenirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?