Transfere geri sayim

Evet 6 ve daha fazlası iyi diyorlar ama bakalım gerçi cevremdeki kişiler olursa 2 hicreliden bile tutuyor çok takılmamak lazım diyorlar ama gel de bunu kendine anlat.. inş hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız sağlıklı hayırlı evlat sahibi oluruz

Amin inşallah yarın haberdar edersiniz bizide. Bizi en iyi biz anlarız nazlı evlatlarımız gelicek elbet

Kizlaaarrr guzel anneler guzel anne adaylari benim test gunum persembeydi dayanamadim bu sabah 8de kostur kostur kan verdim ve binlerce sukur rabbimee 10.gun degerim 159 cikti aglamaktan sistim ya rabbim tum isteyenlere hayirlisiyla yasatsin yasayanlara da saglikla kucaklarina kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbimmmm kizlar belirti konusunda sunu soyleyebilirim ki hicbir sekilde hamilelik belirtim yok ne gogus hassasiyeti ne mide ne baska bisi teste erken gitmemin nedeni de suan bildigin adet agrisi cekiyorum belim falan kopuyo ondan korktuguma erken gittim cok sukur guzel sonuclar aldim

Canım gözünaydın inşallah sağlıkla ilerler demiştim sana belirtilere takılma diye bak be güzel çıkmış değerin maşallah

Hala inanamiyorum zaten sen her stres yaptigim an resmen elimden tuttun simdide saglikla devam edecek mi korkusu basladi allah allahh artik bitmez hic korkular
Doğurana kadar bitmez acabalar Allah sağlıkla hayırla kucaklamak nasip etsin canım inşallah herkesle birlikte bizde

Çok tebrik ederim şuan nasıl bi mutluluktur sizlerinki tahmin bile edemiyorum :) sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi. Değeriniz çok güzelmiş tek transfermi olmuştu. Kaçıncı gün transferiydi acaba. Kusura bakmayın taze anne görünce çok soru sordum :))

Estafurullah elimden geldigince yardimci olurum her sorunuza:) oncelikle tesekkurler rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah gercekten tarifi yok benim 3.gun embriyosu 8 hucreli idi 2tane transfer yapildi. Ikiz olsa keske diyordum ben ama ikiz olsa sanirim daha yuksek olurdu gibi olsun saglikli olsun da

Selam kızlar ben geçen ay tüp bebek yaptırdım tutmadı bu ay dondurulmuşları yapalım dedi dr um p. Tesi transfer olucak hiç ilaç kullandırmadı drum otrivella çatlatma iğnesi yapıcam zannediyodun onuda yapma dedi kafam karıştı dondurulmuş transfer olan varmı siz çatlatma iğnesi yaptırdınızmı kızlar

Orası hiç belli olmaz belkide iki tane kese göreceksiniz :)) Çok sağolun cevabınız için Allah devamını nasip etsin sağlıkla.

Yaa maşallah rabbim sağlıkla tamamına erdirsin benim de transferin 2.günü çok heyecanlıyım 4.gün embriyosu 2 tane benimde herkesin gönlüne göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…