- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Amin canim benim ya hepimiz ayni sikini icindeyiz ama gercekten cok mutlu oldum sabah sabah harika bi haber verdin bana :)Sana cok dua edicem tahlil yapar yapmaz aklima sen geldin yoldas arkadas oldun bana tanimadan Allah senden razi olsun sanada mutlu habrr aldirsn
Sorma canm bugun sabaha kadar uyumadm test yapmak icin negatif cikinca esim uyurken gizlice kactim hastaneye eve geldm agla agla mahvoldum esim halen umutluydu ona soylememistm hastaneye gttigimi hava aldm geldm dedm sonuca bakmak icin gizlice lavaboya girdim teli alip.Aman Allahm sonucu gorunce bir ciglik attim esimle busefer mutluluktan agladik simdi guclu olma sirasi sende sendende guzel haberler alicaz ins.hepinize dua edicem Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinAmin canim benim ya hepimiz ayni sikini icindeyiz ama gercekten cok mutlu oldum sabah sabah harika bi haber verdin bana :)
Valla kendimin olmus kadar cok sevindim canim cunku hep ayni sikintilar ayni agrilar uzuntuler allah senin yuzunu guldurdu umarim ardindan bizimde yuzumuz guler hayirli olsun bebis :)Sorma canm bugun sabaha kadar uyumadm test yapmak icin negatif cikinca esim uyurken gizlice kactim hastaneye eve geldm agla agla mahvoldum esim halen umutluydu ona soylememistm hastaneye gttigimi hava aldm geldm dedm sonuca bakmak icin gizlice lavaboya girdim teli alip.Aman Allahm sonucu gorunce bir ciglik attim esimle busefer mutluluktan agladik simdi guclu olma sirasi sende sendende guzel haberler alicaz ins.hepinize dua edicem Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
CAnim naptin kacinci gundesin test yaptinmi bi haber ver :)Slm. Herkese oncelikle bol sanslar diliyorum ama banada yardmci olursanz cok sevinirim benim transferimin 8 gunu sol bacagmda kaslma ve uyusmagibi bisey var kendimi kasar gibi sanki tam tarif edemedim ama rahatm aslnda kasmam ama cok merak ediyorum boyle olan varmi
Değerin katlanarak artsın inşallah canım. Hayırlı olsun , darısı hepimizeSorma canm bugun sabaha kadar uyumadm test yapmak icin negatif cikinca esim uyurken gizlice kactim hastaneye eve geldm agla agla mahvoldum esim halen umutluydu ona soylememistm hastaneye gttigimi hava aldm geldm dedm sonuca bakmak icin gizlice lavaboya girdim teli alip.Aman Allahm sonucu gorunce bir ciglik attim esimle busefer mutluluktan agladik simdi guclu olma sirasi sende sendende guzel haberler alicaz ins.hepinize dua edicem Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Tesekkur edeerim canim yarin hastaneye gidicen bakalim katlanmismi degerim sizede hep dua ediyorum Allahim tez zamanda yasatsin herkeseDeğerin katlanarak artsın inşallah canım. Hayırlı olsun , darısı hepimize
Canim naptin durum nedirMerhaba
Ben daha yolun başındayım bugün gonal f başlıyorum ilk denemem Allah herkese hayırlısını versin inşallah.
Hastaneden sonra ilk buraya yaz lufteeennnn:)Tesekkur edeerim canim yarin hastaneye gidicen bakalim katlanmismi degerim sizede hep dua ediyorum Allahim tez zamanda yasatsin herkese
Tamam canim söz yazicam:)Hastaneden sonra ilk buraya yaz lufteeennnn:)
Amin canım inşallah isteyen herkes annelik duygusundan mahrum kalmasın. Sağlıkla büyüsün bebeğin cnmTesekkur edeerim canim yarin hastaneye gidicen bakalim katlanmismi degerim sizede hep dua ediyorum Allahim tez zamanda yasatsin herkese
Eeee sonuccc hadi yaz ogrenmedinmi daha canimTamam canim söz yazicam:)
Simdi geldim eve canm sonucum bugun 365 cikti sukur.carsamba gunu tekrar tahlil oluck.kendi doktorumun yakini vefat etmis yoktu.baska bi doktor saolsun ilgilendi carsamba tekrar gidicem 10 gun sonrada kese dediEeee sonuccc hadi yaz ogrenmedinmi daha canim
Oh oh oh masallah hadi bakalim darisi insallah biz bekleyenlere:) cok sevindim canimSimdi geldim eve canm sonucum bugun 365 cikti sukur.carsamba gunu tekrar tahlil oluck.kendi doktorumun yakini vefat etmis yoktu.baska bi doktor saolsun ilgilendi carsamba tekrar gidicem 10 gun sonrada kese dedi
Amim canm valla pozitifi gormek yetmiyomus gercekten simdide kese heyecani basladi ins sizde tadin bu duyguyu en kisa zamandaOh oh oh masallah hadi bakalim darisi insallah biz bekleyenlere:) cok sevindim canim
Amin canim hayirlisi artik senin siran bitti artik:) seni atlattik darisi tum diger bekleyenlere tabiki banada :)))Amim canm valla pozitifi gormek yetmiyomus gercekten simdide kese heyecani basladi ins sizde tadin bu duyguyu en kisa zamanda
Valla bende senden haber bekliorum surekli.unutma beni yani:)Amin canim hayirlisi artik senin siran bitti artik:) seni atlattik darisi tum diger bekleyenlere tabiki banada :)))
Tamam canim benim var daha ya sanirim ekimin sonunu bilur bu cuma yeni bi hapa baslicam sonra tekrar adet olucam sonra transfer olucak bakalim hayirlisi korkuyom olmicakmis gibi ama bilmiyorum gunler yaklastikca korkum cogaliyoValla bende senden haber bekliorum surekli.unutma beni yani:)
Bende olmucak die dusundum hep hatta hic dikkat etmedim okadar stresli bi donem yasadimki cok agladim cok uzuldum umidimi kesmistim artk dikkat ettigim tek ilaclarimi vaktinde kullanmamdi oyuzden icini ferah tut bol bol dua et dua iste.ben her gordugumden dua istiyodum.seninde olucak ins. Kafani dagit sadece ona odaklanma ama hergece yatmadan once elini karnina koyup hatta transferde bile ne kadar dua biliyosan oku.:) guzel haberlerini alicaz senindeTamam canim benim var daha ya sanirim ekimin sonunu bilur bu cuma yeni bi hapa baslicam sonra tekrar adet olucam sonra transfer olucak bakalim hayirlisi korkuyom olmicakmis gibi ama bilmiyorum gunler yaklastikca korkum cogaliyo
Insallah canim herseyin hayirlisi bakalim:)Bende olmucak die dusundum hep hatta hic dikkat etmedim okadar stresli bi donem yasadimki cok agladim cok uzuldum umidimi kesmistim artk dikkat ettigim tek ilaclarimi vaktinde kullanmamdi oyuzden icini ferah tut bol bol dua et dua iste.ben her gordugumden dua istiyodum.seninde olucak ins. Kafani dagit sadece ona odaklanma ama hergece yatmadan once elini karnina koyup hatta transferde bile ne kadar dua biliyosan oku.:) guzel haberlerini alicaz seninde
Valla bende senden haber bekliorum surekli.unutma beni yani:)
Merhaba, Rabbim hayirlisi ile kucagina almani nasip etsin. Okidigumda kendime sevinmis kadar sevindim. Kacinci tup bebek denemendi aceba?Amim canm valla pozitifi gormek yetmiyomus gercekten simdide kese heyecani basladi ins sizde tadin bu duyguyu en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?