- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Allah razi olsun canim tum isteyenlere nasip olsun benim daha oncesinde erzurumdan bi tup bebek bi asilamam var negatif sonuclu.bu ikinci tup bebegim oluyo yaniMerhaba, Rabbim hayirlisi ile kucagina almani nasip etsin. Okidigumda kendime sevinmis kadar sevindim. Kacinci tup bebek denemendi aceba?
Ben de ilk tup denememi yapiyorum. Bugun opu yapildi. Okudugum kadariyla ilk denemede olasilik daha dusuk oluyormus o yuzden sormak istedim.Allah razi olsun canim tum isteyenlere nasip olsun benim daha oncesinde erzurumdan bi tup bebek bi asilamam var negatif sonuclu.bu ikinci tup bebegim oluyo yani
O biraz sans isi canim nasibinde varsa olur bu denemende once Allahin takdiri daha sonra yaptirdigin hastanenin laboratuvari doktoru onemli.ben ilk tup bebegimi yaptirdigim yerden basindan beri memnun olmamistm ama ozamnlar ordan baska bi secenegim yoktu.busefer hep icim rahatti sende bol bol dua oku :)Ben de ilk tup denememi yapiyorum. Bugun opu yapildi. Okudugum kadariyla ilk denemede olasilik daha dusuk oluyormus o yuzden sormak istedim.
Tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsinO biraz sans isi canim nasibinde varsa olur bu denemende once Allahin takdiri daha sonra yaptirdigin hastanenin laboratuvari doktoru onemli.ben ilk tup bebegimi yaptirdigim yerden basindan beri memnun olmamistm ama ozamnlar ordan baska bi secenegim yoktu.busefer hep icim rahatti sende bol bol dua oku :)
Selam karalule dun yumurta toplama yapilmis biri olara buna cevap verebilirimKızlar yumurta toplama işlemi nasıl oluyor? Bitince günlük hayata devam ediliyor mu yatılıyor mu? Bide ağrı filan var mı?
Geçmiş olsun benim cumartesi olacak o gün çalışmıyorum aslında evde dinlenebilirim teşekkür ederim bilgi içinSelam karalule dun yumurta toplama yapilmis biri olara buna cevap verebilirimNarkoz ile toplandigi icin zaten istirahat oneriyor doktor, sersem gibi oluyorsun butun gun. Benim ziyadesiyle agrim da oldu basedilemeyecek gobi degil ama agri oluyor. O yuzden o gun dinlenmen gerekecektir. Hatta ben keske bugun de rapor aldaydim diye dusunmedim degil. Sindi bir agri hala var
Selamlar islemden sonra istedigini yapabilirsin yani gunluk hayata hemen donmustum ben biraz agrin oluyo tabikiKızlar yumurta toplama işlemi nasıl oluyor? Bitince günlük hayata devam ediliyor mu yatılıyor mu? Bide ağrı filan var mı?
selam canim biraz agri oluyo ama oyle cok degil rahat ol biraz kanamam olmustu ama cok degil ama kendini sakin usutme gunluk hayata donebilirsin bende oyle olmustuKızlar yumurta toplama işlemi nasıl oluyor? Bitince günlük hayata devam ediliyor mu yatılıyor mu? Bide ağrı filan var mı?
Sakin tut kendini sikinti etme yanina ped al belki kanaman olursa die zaten biraz dinlendiriyolar seni bende oyle yaptilar serum takmislardi 2tane bitti yolladilar ilac verdiler onlari dikkatli kullan doktorum baharatsiz beslenmemi soylemisti cok korkma yani ama tabiki biraz agri oluyo ama bende oyle yatak dosek yatacak kadar degildi umarim hersey yolunda gider canimUmarım. Ağrı eşiğim yüksek ama bakalım nasıl olacaksananesanane
Ilaca basladimO biraz sans isi canim nasibinde varsa olur bu denemende once Allahin takdiri daha sonra yaptirdigin hastanenin laboratuvari doktoru onemli.ben ilk tup bebegimi yaptirdigim yerden basindan beri memnun olmamistm ama ozamnlar ordan baska bi secenegim yoktu.busefer hep icim rahatti sende bol bol dua oku :)
Hayirlisi olsun canim bizde bugun ilaclar icin rapor cikarttik cok para gidiyodu yoksa senin dondurulmus vardi dimi.daha iyi oluyomus oyle seninde tutucak ins. Haber ver hep bana :)Ilaca basladimbugun 5hafta surer demisti hemsirem bu ilacla transfer arasi bakalim hayirlisi artik :)
Benimde ilk olucak allahin izniyle hic korkma anestezidende bende astim olmasina ragmen hic sorun yasamamistim ama nedendir bilmem cok aglamistim:) uyandiktan sonra cok stres yapmisim demekki :)İlk denemem oldukça heyecanlıyım. Hiç anestezi de almadım. İnşallah sonu güzel güzel olsunsananesanane
Evet canim dondurulmus bende oyle okudim ve izledim doktorlardan 11gun sonra ilac bitiyo ve isleme devam peki sen suan hangi ilaclari kullaniyorsun bide hangi hastanede yaptirdin canim son olarakta bebis nasil :)))Hayirlisi olsun canim bizde bugun ilaclar icin rapor cikarttik cok para gidiyodu yoksa senin dondurulmus vardi dimi.daha iyi oluyomus oyle seninde tutucak ins. Haber ver hep bana :)
Canim ben acibademde yaptirdim cokta memnun kaldim suan crione jel hibor kan sulandirici igne coraspin ve folik asit kullaniyorum jelle igne yuksek tutuodu fiyati devlet hastanesinden rapor cikarttik sgk karsiliyomus suanlik bebis iyi ins. Bel kasik bas gogus agrilari yipratiyo beni pazartesi kese gormeye gidicez nasipse.Evet canim dondurulmus bende oyle okudim ve izledim doktorlardan 11gun sonra ilac bitiyo ve isleme devam peki sen suan hangi ilaclari kullaniyorsun bide hangi hastanede yaptirdin canim son olarakta bebis nasil :)))
Ya bana hep fitil falan vermisler anlamadim neden hemsire dedi zamani gelince aoylicem suan icin kullandigin hapi devam et ve adetini bekle dedi bide haftaya cumada bi igneye basliyorumCanim ben acibademde yaptirdim cokta memnun kaldim suan crione jel hibor kan sulandirici igne coraspin ve folik asit kullaniyorum jelle igne yuksek tutuodu fiyati devlet hastanesinden rapor cikarttik sgk karsiliyomus suanlik bebis iyi ins. Bel kasik bas gogus agrilari yipratiyo beni pazartesi kese gormeye gidicez nasipse.
Banada fitil vermislerdi transfer oncesinde endol hatta ismiYa bana hep fitil falan vermisler anlamadim neden hemsire dedi zamani gelince aoylicem suan icin kullandigin hapi devam et ve adetini bekle dedi bide haftaya cumada bi igneye basliyorum
Demek ki. Allahım sonunu hayırlı etsin inşallahBenimde ilk olucak allahin izniyle hic korkma anestezidende bende astim olmasina ragmen hic sorun yasamamistim ama nedendir bilmem cok aglamistim:) uyandiktan sonra cok stres yapmisim demekki :)
Amin canim benim cumelmizinkinuDemek ki. Allahım sonunu hayırlı etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?