Transfere geri sayim

Tam olarak kullandigin ilaclari sirasina gore donem donem yazsana canim
Yumurta toplamadan once kalcadan igne vuruluyodum merional bide gobekten progestandi sanirim yada proenly di tam hatirlayamadim opden sonra fitil gobekten igne bide kalcadan baska bi igne verdiler yagli bi igneydi hatta yakiyodu ttansfer sonrasi cronie jel hibor kan sulandirici folik asit ve coraspin kullaniyorum simdide canim

Tamam tatlim demekki fitilleri simdi kulllanicam:) yani adetten sonra ayyy cok heyecanliyim butun vicudunun etkilerini unutma bak sorucam tek tek cunku :)

Seni iyi sakinlestiriyodumda kendime care bulamiyorum:) haktan hayirlisi artik bakalim
Sen cok ilac kullanmicaksin ama bildigime gore oyuzden daha rahat olursun en azindan yumurta toplamayi cekmiceksin rahat tut kendini fazla heyecan yapma zamani gelince bebislerini alip geliceksin senin himayende olucaklar artik ♡♡♡

Sen cok ilac kullanmicaksin ama bildigime gore oyuzden daha rahat olursun en azindan yumurta toplamayi cekmiceksin rahat tut kendini fazla heyecan yapma zamani gelince bebislerini alip geliceksin senin himayende olucaklar artik ♡♡♡
Aminnnn insallah canim benim herseyin hayirlisi hangisi dogruysa benim ve esim icin allah onu nasip etsin bana ve tum isteyenlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…