- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Tam olarak kullandigin ilaclari sirasina gore donem donem yazsana canimBanada fitil vermislerdi transfer oncesinde endol hatta ismi
Yumurta toplamadan once kalcadan igne vuruluyodum merional bide gobekten progestandi sanirim yada proenly di tam hatirlayamadim opden sonra fitil gobekten igne bide kalcadan baska bi igne verdiler yagli bi igneydi hatta yakiyodu ttansfer sonrasi cronie jel hibor kan sulandirici folik asit ve coraspin kullaniyorum simdide canimTam olarak kullandigin ilaclari sirasina gore donem donem yazsana canim
Tamam tatlim demekki fitilleri simdi kulllanicam:) yani adetten sonra ayyy cok heyecanliyim butun vicudunun etkilerini unutma bak sorucam tek tek cunku :)Yumurta toplamadan once kalcadan igne vuruluyodum merional bide gobekten progestandi sanirim yada proenly di tam hatirlayamadim opden sonra fitil gobekten igne bide kalcadan baska bi igne verdiler yagli bi igneydi hatta yakiyodu ttansfer sonrasi cronie jel hibor kan sulandirici folik asit ve coraspin kullaniyorum simdide canim
Umarim hersey yolunda gider allah herseyin hayirlisini versin umutlu ve huzurlu ol kendini hic sikma haktan hayirlisi dualarim seninle canim :)kizlar merhaba
Yarin sabah transferim olacak
Ve dualariniza cok ihtiyacim var
Hepinize simdiden tesekkurler
Cok ama cok tesekkur ederim Rabbim isteyen hepimizin dualarini kabul etsinUmarim hersey yolunda gider allah herseyin hayirlisini versin umutlu ve huzurlu ol kendini hic sikma haktan hayirlisi dualarim seninle canim :)
Aminnnnnnnn ozaman suan sira sende Y Yesilelma90 hayirlisiyla bebisini alicak kucagina ve seninde hayirli haberlerini alicaz umarim bebisin tutunsugunu ogrencez insallah :)))Cok ama cok tesekkur ederim Rabbim isteyen hepimizin dualarini kabul etsin
Ay bosver sorma daha iyi:) guzel seyler deil cunku:)) akisina birak canimTamam tatlim demekki fitilleri simdi kulllanicam:) yani adetten sonra ayyy cok heyecanliyim butun vicudunun etkilerini unutma bak sorucam tek tek cunku :)
Guzel haberlerini bekliyoruz ins canim♡Cok ama cok tesekkur ederim Rabbim isteyen hepimizin dualarini kabul etsin
Seni iyi sakinlestiriyodumda kendime care bulamiyorum:) haktan hayirlisi artik bakalimAy bosver sorma daha iyi:) guzel seyler deil cunku:)) akisina birak canim
Buyuk gune hazirim. Hepinize sevgilerAminnnnnnnn ozaman suan sira sende Y Yesilelma90 hayirlisiyla bebisini alicak kucagina ve seninde hayirli haberlerini alicaz umarim bebisin tutunsugunu ogrencez insallah :)))
Tesekkurler canimGuzel haberlerini bekliyoruz ins canim♡
Sen cok ilac kullanmicaksin ama bildigime gore oyuzden daha rahat olursun en azindan yumurta toplamayi cekmiceksin rahat tut kendini fazla heyecan yapma zamani gelince bebislerini alip geliceksin senin himayende olucaklar artik ♡♡♡Seni iyi sakinlestiriyodumda kendime care bulamiyorum:) haktan hayirlisi artik bakalim
Heyecanlandim.bizi habersiz birakma:)Buyuk gune hazirim. Hepinize sevgiler
Hadi hayirlisi umarim birsuru saglikli yumurtan olur canimBuyuk gune hazirim. Hepinize sevgiler
Aminnnn insallah canim benim herseyin hayirlisi hangisi dogruysa benim ve esim icin allah onu nasip etsin bana ve tum isteyenlere :)Sen cok ilac kullanmicaksin ama bildigime gore oyuzden daha rahat olursun en azindan yumurta toplamayi cekmiceksin rahat tut kendini fazla heyecan yapma zamani gelince bebislerini alip geliceksin senin himayende olucaklar artik ♡♡♡
Aminnnnnn canim doktor ne dedi peki kac yjmrta olmus kaci saglikli :) ve embrio yu hemenmi tranafer edicekler yoksa dondurcaklarmiKizlar hayirlisiyla ciktim. transfer yapildi. Rabbim hayirlisiyla saglikla sihhatle kucagima da almayi nasip etsinsananesanane Y Yesilelma90
Toplam 8 yumurta cikti, bir yumurtaligim tedaviye cevap vermemis. 3. gune 6 embriyo kaldi. Bugun 2 tanesini transfer ettik diger 4'unu dondurdukAminnnnnn canim doktor ne dedi peki kac yjmrta olmus kaci saglikli :) ve embrio yu hemenmi tranafer edicekler yoksa dondurcaklarmi
Amin canim insAllahKizlar hayirlisiyla ciktim. transfer yapildi. Rabbim hayirlisiyla saglikla sihhatle kucagima da almayi nasip etsinsananesanane Y Yesilelma90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?