- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.661
Kaçında oldu ay 1 kasım gelirmi sanki olmıycak gbi hssedıom grip öksürüp hapşrukmderken 4 gün geçti inş bsey olammıştır 2 tane konuldu bebişDua edelim kızlar hafften batmalar var 4. Günğm bgun3 kasım test tarihim canim
Cok basit aldigin gibi hemen tarif ederim. Hatta simdiden ediim. En onemlisi kefire kesinlikle metal degdirmeyeceksin. Hep tahta kasik kullanacaksin. Arkadaslarindan cok buyuk kefir isteme, zaten bir sure sonra sen verecek yer arayacaksin. Hani kislik domates yaptigimiz kavanozlar var ya ben onlara yapiyorum. İlk once yarim kilolik olanlarla basladim sonra kefir buyuyunce 1 kiloluk olanlara gectim. Kefir sana suda gelecektir. Plastik bir suzgecte suzup kavanozun icine koy. Uzerine kavanozun tepesine 1 parmak kalincaya kadar iyi sut koyuyorsun. (Ben gunluk sut kullaniyorum) Kapagini kapamadan uzerine kagit havlu koyuyorum ki cok buyurse metal kapaga degmesin, ve kapagini kapatiyorum. Karanlik isik almayan bir dolap icinde 24 saat bekletiyorum. Cikartip yine plastik bir suzgecte suzup uzerine biraz temiz su gezdirip temizliyorum ve ayni islemi yine yapiyorum. Eger sutun kalmamissa kavanoza koyup uzerini gececek kadar temiz su koyup buzdolabinda tutabilirsin. Aslinda cok basit yapinca goreceksin.Ayy çok sevinirim okuldaki arkadaşlarımda maya varmış ama yine yapamam diye istemedim :)
Canim sen hazirandami denemistin ilkini hatirladinmi beni diger topikten ayni zamanlardaydi tedavimizÖhööö öhööööö kızlar benide aranıza alırmısınız..?? 17 ekim transfer, 31 ekim kan tahlili,2. Deneme, yaş 35 Ekonomistim ama tescilli ev hanımı oldum
Canim oksuruge zencefil bal ve zeytin yagi karistir ye cok iyi geliyo :)Kaçında oldu ay 1 kasım gelirmi sanki olmıycak gbi hssedıom grip öksürüp hapşrukmderken 4 gün geçti inş bsey olammıştır 2 tane konuldu bebişDua edelim kızlar hafften batmalar var 4. Günğm bgun
Evetttttttt canımmmm malesef bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.. dındurulmuşlar vardı 2. Denemeye karar verdik.. sende başlamışsın 2. Ye.. çok sevindim salı büyük gün.. bu sefer daim olacak gebelikler nasip olur İnşaAllahCanim sen hazirandami denemistin ilkini hatirladinmi beni diger topikten ayni zamanlardaydi tedavimiz
Evet senin hamilelik olmustu dimi oyle hatirliyorum üzüldüm çok bu defa nasip eder rabbim inslh.seninde mi sebepsiz infertiliteydi öyle hatirliyorum sankiEvetttttttt canımmmm malesef bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.. dındurulmuşlar vardı 2. Denemeye karar verdik.. sende başlamışsın 2. Ye.. çok sevindim salı büyük gün.. bu sefer daim olacak gebelikler nasip olur İnşaAllah
Bende dün transfer oldum hic öksürmeyen ben transferden sonra öksürük oluyor ara ara senin 4.gunmüs ne guzel ins pozitiftir canimKaçında oldu ay 1 kasım gelirmi sanki olmıycak gbi hssedıom grip öksürüp hapşrukmderken 4 gün geçti inş bsey olammıştır 2 tane konuldu bebişDua edelim kızlar hafften batmalar var 4. Günğm bgun
Test tarihine hic bakmadim canim daha transfer olmadiya o zamanami denk geliyomus.ayy ayy insallah canim bu defa nasip etsin Rabbim
yok ben yanlislikla sana yazmisim G Gulsumiklima ya yazacakken:)Test tarihine hic bakmadim canim daha transfer olmadiya o zamanami denk geliyomus.ayy ayy insallah canim bu defa nasip etsin Rabbim
Gecen ki tedavimde bende nezle olmustum cok oksurmustum estrofemin yan etkilerinde okumustum ben oyle biseyi ondanolabilir canimBende dün transfer oldum hic öksürmeyen ben transferden sonra öksürük oluyor ara ara senin 4.gunmüs ne guzel ins pozitiftir canim
Evet canım sebepsiz gruptayızzzz.. ne olcak bu halimizzzzzEvet senin hamilelik olmustu dimi oyle hatirliyorum üzüldüm çok bu defa nasip eder rabbim inslh.seninde mi sebepsiz infertiliteydi öyle hatirliyorum sanki
Evet hatlar karisti :)
Benimde kafa gitmis 31 ine ne kalmis surda
Senin hamilelik oldu canim bi kere bu defada olcak inslh.bende hic yol gebelik ben napayimEvet canım sebepsiz gruptayızzzz.. ne olcak bu halimizzzzz
Rabbim insallah bu sefer nasip eder. Sali gunu biz de kalp atisini duymaya gidecegiz. Simdi nasil panik haldeyim anlatamam. Zaten hamile kaldigimdan beri tasimarsim oluyor, bir de doktorun heyecani eklendi ustuneEvet canım sebepsiz gruptayızzzz.. ne olcak bu halimizzzzz
Canım hayirlı olsun ins pozitifi gorursun testte
Bılmiyorum ondan mı oldu canim sende hosgeldin aramızaGecen ki tedavimde bende nezle olmustum cok oksurmustum estrofemin yan etkilerinde okumustum ben oyle biseyi ondanolabilir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?