- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.681
İlk denemede mi oldu canim senin.inslh saglikla sihhatle tamamina erdirsin RabbimRabbim insallah bu sefer nasip eder. Sali gunu biz de kalp atisini duymaya gidecegiz. Simdi nasil panik haldeyim anlatamam. Zaten hamile kaldigimdan beri tasimarsim oluyor, bir de doktorun heyecani eklendi ustune
Amin dostum evet ilk denemede tuttu Allah nasip ederseİlk denemede mi oldu canim senin.inslh saglikla sihhatle tamamina erdirsin Rabbim
Hoşbuldum.bende cok kotu olmustum o kadar cok oksurdumki korkuyodum bebisler tutunamayacak diyeBılmiyorum ondan mı oldu canim sende hosgeldin aramıza
Anladim canim ne guzel fazla ugrastirmamis Rabbim.ben maddi manevi cok yiprandim inslh bu defa son olur banada nasi olurAmin dostum evet ilk denemede tuttu Allah nasip ederse
Hayırlı mübarek olsun gebeliğin canım.. Rabbim sıkıntısız gebelik yaşatsın.. bi bakmışın kucagında senin sıpa.. neden olmasın? Rabbim ol dedi, şimdi sıra daim olmasında İnşaAllahRabbim insallah bu sefer nasip eder. Sali gunu biz de kalp atisini duymaya gidecegiz. Simdi nasil panik haldeyim anlatamam. Zaten hamile kaldigimdan beri tasimarsim oluyor, bir de doktorun heyecani eklendi ustune
İnşaAllah canım Rabbim bizlerin evlerinide çocuk sesleriyle doldursun..Canım hayirlı olsun ins pozitifi gorursun testte
Canım umutsuzluk yok.. olacak inŞaAllah sadece rabbimin bizim için ayırdığı zamanı bekliyoruz..Senin hamilelik oldu canim bi kere bu defada olcak inslh.bende hic yol gebelik ben napayim
Evet canim heycan doruktaS Serapdmr ben kalp atisi icin gittigim gun senin transferin olacak. Ertesi gun desananesanane nin transferi var. Bu hafta cok heyecanli bir hafta desenize
Tamam canım çok teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim inşallah Allah razı olsunCok basit aldigin gibi hemen tarif ederim. Hatta simdiden ediim. En onemlisi kefire kesinlikle metal degdirmeyeceksin. Hep tahta kasik kullanacaksin. Arkadaslarindan cok buyuk kefir isteme, zaten bir sure sonra sen verecek yer arayacaksin. Hani kislik domates yaptigimiz kavanozlar var ya ben onlara yapiyorum. İlk once yarim kilolik olanlarla basladim sonra kefir buyuyunce 1 kiloluk olanlara gectim. Kefir sana suda gelecektir. Plastik bir suzgecte suzup kavanozun icine koy. Uzerine kavanozun tepesine 1 parmak kalincaya kadar iyi sut koyuyorsun. (Ben gunluk sut kullaniyorum) Kapagini kapamadan uzerine kagit havlu koyuyorum ki cok buyurse metal kapaga degmesin, ve kapagini kapatiyorum. Karanlik isik almayan bir dolap icinde 24 saat bekletiyorum. Cikartip yine plastik bir suzgecte suzup uzerine biraz temiz su gezdirip temizliyorum ve ayni islemi yine yapiyorum. Eger sutun kalmamissa kavanoza koyup uzerini gececek kadar temiz su koyup buzdolabinda tutabilirsin. Aslinda cok basit yapinca goreceksin.
Amin canim.bu ay terapiye falanda gittim ben moralimi yuksek tutmak icim bakalim ise yarat inslh.transferimde anesteziyle olcak zaten pek biseh hissetmiycemCanım umutsuzluk yok.. olacak inŞaAllah sadece rabbimin bizim için ayırdığı zamanı bekliyoruz..
Hayirlisiyla son olsun. Vardir bir bildigi Rabbimin. hep olumlu dusun, hepimiz burda birbirimiz icin dua ediyor, hep iyi seyler dusunuyoruz. Belki de bu yuzden cok aktif bu topik.Anladim canim ne guzel fazla ugrastirmamis Rabbim.ben maddi manevi cok yiprandim inslh bu defa son olur banada nasi olur
Yazdigini okudugumda tuylerim diken diken oldu. Ne kadar guzel bir temenni simdi "sira daim olmasinda" Allah razi olsun cok tesekkurler darisi sizlerin basina.Hayırlı mübarek olsun gebeliğin canım.. Rabbim sıkıntısız gebelik yaşatsın.. bi bakmışın kucagında senin sıpa.. neden olmasın? Rabbim ol dedi, şimdi sıra daim olmasında İnşaAllah
Benim üç tane canım bi tane sabah iki tane akşam. Ama kafana takma bence herkesin durumu farklı ona göre doz veriyordur doktorlar.Kizlar bisey sorucam progestan fitil kullananlar gunde kac tane kullandiniz.benim gunde 2 verdi dr um gecen tedavimdede oyleydi ama 3 tane duydum genelde.sizin kac taneydi?
insallah canımHoşbuldum.bende cok kotu olmustum o kadar cok oksurdumki korkuyodum bebisler tutunamayacak diyeama hic alakasi yokmus bunlarla icini ferah tut hayirlisiyla inslj
amin canım sende kurtaj olmuşsun galiba bende oldum cok zordu ve sonrasında dıs gebelik oldu zor günler geçirdim rabbim bir daha aynı acıları yasatmasın bebislerimiz bu sefer bırakmaz biziİnşaAllah canım Rabbim bizlerin evlerinide çocuk sesleriyle doldursun..
2 tedavimde günde 2 tane kullanıyordum bunda 3 tane kullanıyorum canımKizlar bisey sorucam progestan fitil kullananlar gunde kac tane kullandiniz.benim gunde 2 verdi dr um gecen tedavimdede oyleydi ama 3 tane duydum genelde.sizin kac taneydi?
Bende mi 3 yapsam acaba diyorum kendi kafamdaninsallah canım
amin canım sende kurtaj olmuşsun galiba bende oldum cok zordu ve sonrasında dıs gebelik oldu zor günler geçirdim rabbim bir daha aynı acıları yasatmasın bebislerimiz bu sefer bırakmaz bizi
2 tedavimde günde 2 tane kullanıyordum bunda 3 tane kullanıyorum canım
Canım dr ne derse onu dinle vardır bir bildigi ben 2 tane kullanırken crione jelde kullaniyordum ama sen jelden kullanıyor musunBende mi 3 yapsam acaba diyorum kendi kafamdan
Yok hic kullanmadim onu.sadece progestan estrofemde gunde 3 taneydi gunde 4 e cikardi dr um bu defa.Canım dr ne derse onu dinle vardır bir bildigi ben 2 tane kullanırken crione jelde kullaniyordum ama sen jelden kullanıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?