Transfere geri sayim

Rabbim insallah bu sefer nasip eder. Sali gunu biz de kalp atisini duymaya gidecegiz. Simdi nasil panik haldeyim anlatamam. Zaten hamile kaldigimdan beri tasimarsim oluyor, bir de doktorun heyecani eklendi ustune
İlk denemede mi oldu canim senin.inslh saglikla sihhatle tamamina erdirsin Rabbim

Rabbim insallah bu sefer nasip eder. Sali gunu biz de kalp atisini duymaya gidecegiz. Simdi nasil panik haldeyim anlatamam. Zaten hamile kaldigimdan beri tasimarsim oluyor, bir de doktorun heyecani eklendi ustune
Hayırlı mübarek olsun gebeliğin canım.. Rabbim sıkıntısız gebelik yaşatsın.. bi bakmışın kucagında senin sıpa.. neden olmasın? Rabbim ol dedi, şimdi sıra daim olmasında İnşaAllah

Kizlar bisey sorucam progestan fitil kullananlar gunde kac tane kullandiniz.benim gunde 2 verdi dr um gecen tedavimdede oyleydi ama 3 tane duydum genelde.sizin kac taneydi?

Tamam canım çok teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim inşallah Allah razı olsun

Anladim canim ne guzel fazla ugrastirmamis Rabbim.ben maddi manevi cok yiprandim inslh bu defa son olur banada nasi olur
Hayirlisiyla son olsun. Vardir bir bildigi Rabbimin. hep olumlu dusun, hepimiz burda birbirimiz icin dua ediyor, hep iyi seyler dusunuyoruz. Belki de bu yuzden cok aktif bu topik.

Hayırlı mübarek olsun gebeliğin canım.. Rabbim sıkıntısız gebelik yaşatsın.. bi bakmışın kucagında senin sıpa.. neden olmasın? Rabbim ol dedi, şimdi sıra daim olmasında İnşaAllah
Yazdigini okudugumda tuylerim diken diken oldu. Ne kadar guzel bir temenni simdi "sira daim olmasinda" Allah razi olsun cok tesekkurler darisi sizlerin basina.

Kizlar bisey sorucam progestan fitil kullananlar gunde kac tane kullandiniz.benim gunde 2 verdi dr um gecen tedavimdede oyleydi ama 3 tane duydum genelde.sizin kac taneydi?
Benim üç tane canım bi tane sabah iki tane akşam. Ama kafana takma bence herkesin durumu farklı ona göre doz veriyordur doktorlar.

Hoşbuldum.bende cok kotu olmustum o kadar cok oksurdumki korkuyodum bebisler tutunamayacak diyeama hic alakasi yokmus bunlarla icini ferah tut hayirlisiyla inslj
insallah canım

İnşaAllah canım Rabbim bizlerin evlerinide çocuk sesleriyle doldursun..
amin canım sende kurtaj olmuşsun galiba bende oldum cok zordu ve sonrasında dıs gebelik oldu zor günler geçirdim rabbim bir daha aynı acıları yasatmasın bebislerimiz bu sefer bırakmaz bizi
2 tedavimde günde 2 tane kullanıyordum bunda 3 tane kullanıyorum canım

Bende mi 3 yapsam acaba diyorum kendi kafamdan

Curcumania canim salı gunu kalp atısına gitceksin ıns duyarsın o müthıs pıt pıtlarıcok heyecanli güzel haber bekliyoruz

Kızlar merhaba size bisi sormak istiyorum. 18 ekim 2 adet blastokist transferim oldu. 24 ekime yanı yarına doktor e2 hormon kanı istedi benden test tarihinide 3 kasima verdi. Sizce bu e2 hormonu neden istemiş olabilir doktor. Sabah gidicem bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…