Transfere geri sayim

Canim benim bildigim e2 hormonu ostrojen hormonu oluyo.yuksek olursa hamile kalmaya engel olabiliyo sanirim estrofem kullaniyosan ilacin dozunu deistircektir belki degerine gore

Bende estrofemi gunde 4 defa kullanıyorum canim sen doktorun dedigini dinle
Aynen canim dogru diyosun.gecen defa rahim kalinligi 8 ken bikac gun sonra transfer yapmisti bu defa rahim kalinligi 12 falanken olucak sanirim transfer dr um prof benim o yuzdenmidir bilmiyorum birazcik sert yapili cok soru soramiyorumda

Estofem kullanmıyorum. Coraspirin, dekort, folik asit kullaniyorum, bide günde bir defa crione jel o kdr. 2. Tup Bebek denememde 7. Gunde ovitrelle iğne vermisti onu vurmuştum. Bu çok değişik geldi. Buarada sizde durumlar nasıl kızlar? Ağrı sızı varmi? Bende göğüslerim şiş ve dokununca agriyor ve karnimda kasiklarimda gerginlik var

Bardir canim dr unun bi bildigi o zaman sters yapma her dr un tedavi yontemi farkli sonucta.o igneden gecen tedavimde bende vurulmustum

Bardir canim dr unun bi bildigi o zaman sters yapma her dr un tedavi yontemi farkli sonucta.o igneden gecen tedavimde bende vurulmustum
Aynen bende öyle diyorum canim ama merak etmeden duramıyorum. Çok heyecanlı bir bekleyiş bu 3. Tüp bebek deneyisim bu sefer pgd diye embriyolarımın hucreleri alınıp helikopterle ankaraya muhterem Bahce diye genetik Prof var ona gitti. İçlerinden sağlıklılari seçilip iki tane melek transfer edildi

Genetiktemi sorun vardi sizin?oyle canim heycan hep var benimde sali gunu 2.tedavim dondurulmus tranaferi olcak

Genetiktemi sorun vardi sizin?oyle canim heycan hep var benimde sali gunu 2.tedavim dondurulmus tranaferi olcak
2014 yılında aşılamayla hamile kaldım ve trizomi 21 tanısı aldı bebegim sonrada kalbi durdu O zamanlar genetik kan verdik esimle beraber çok sukur bizim genetikte sorun çıkmadı doktorlar 100 1 ihtimal herkezde oluyor Buda size denk gelmiş dediler ama yıllar gecti 2 kere tup bebek yaptik ve hiçbiri tutmadı öyle olunca doktorum pgd onerdi. Gerçekten mantıklı birşey oldu çünkü 17 embriyomdan 8 i sağlıklı çıktı. 6 sınıda dondurduk... bu ugurda hem maddi hem manevi çöküntü oldu. İnsallah allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz...

Bu arada dondurulmus embrionun tutunma olasılığı daha çok diyorlar. İnsallah tutar seninde canim. Bana bir adet dondurulmus bir adet normal kondu

Bu arada dondurulmus embrionun tutunma olasılığı daha çok diyorlar. İnsallah tutar seninde canim. Bana bir adet dondurulmus bir adet normal kondu
Benimde sebepsiz her seyimiz cok iyi ama olmuyo gecen ay bizde genetik testi yaptirdik bisey cikmadi.25 yumurtam toplandi 18 i dollendi 8 tanesi 5.gune gitti benimkilerin dr um genetikte sorun olacagini sanmiyorum dedi.gecenki tedavimde dondurulmustu.cok yumurtam oldugu icin ohs oldum transferim iptal oldu.2 tane 5.gun embriyosu konuldu ama tutmadi
Bu ay hiteroskopi yapti dr um ondada sorun cikmadi cizil atmis uc tane.benim rahim agzim cok dar transferim aneseteziyle olucak o yuzden.hamile kalamama sebebim omu acaba diye dusunmeye basladim artik

B
bu defa olucak inslh moraini yuksek tut pgt de sans dahada artiyo diye duymustum ben

Bence onunla alakası yoktur canim rahim ağzının dar olmasi dusuk olma ihtimalinide minimalize eder bence... nasip kısmet canim ya. Bu seferde iki adet koncak demi hemde blastokist? Kaç yaşındasın buarada?

Curcumania canim salı gunu kalp atısına gitceksin ıns duyarsın o müthıs pıt pıtlarıcok heyecanli güzel haber bekliyoruz
Ay canim insallah. Hic dert etmiyordum bugune kadar ama simdi panik haldeyim nasil gececek saliya kadar zaman. Hayirlisiyla bir duysak icim bir ne ze daha rahatlayacak. Ama bir sorun yoktur herhalde neticede butun belirtileri yasiyorum hala

Bence onunla alakası yoktur canim rahim ağzının dar olmasi dusuk olma ihtimalinide minimalize eder bence... nasip kısmet canim ya. Bu seferde iki adet koncak demi hemde blastokist? Kaç yaşındasın buarada?
Dr um da alakasi yok diyo rahimimde kucukmus ama zaten hamile kalmayan kadinlarin rahimi kucuk olabiliyo diyo.sanirim 2 tane koyulcak uclu paket cozdurulcek bu defa.yasim 30 ama dr um rezervimin yasima gore cok cok iyi oldugunu soyluyo.ama biseye yaramiyo.benimde 2 negatif asilamam 1 negatif tup bebegim var.her sey cok iyi ama sonuc hep negatif sebepsiz cok zor

Offf offf biliyorum canim gercekten çok zor bir süreç. Transfer günün bellimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…