- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.621
Hayirli ugurlu olsun canim benim umarim positiveyi goruruz bir ben kaldim galiba :)merhaba kızlar anca internet buldum sabah 9 da 2 tane melegimi aldim 4 kasım sonuç tarihim
Kizlar irjinal kefir bulmaya calisin. Markettekilere ben pek guvenmiyorum. Neticede islenmis oluyorlarCanım şok a101 ikisinde de var kefir şifa olsun inşallah
Ayy canım Gonal F mi kullandın?Benim 3kez klomen tedavisi oldu sadece bi keresinde bir yumurta oluştuşimdi 40 kadar yumurta var demişti doktorum ama 23 olgun yumurta toplandı
Ayy canım Gonal F mi kullandın?Benim 3kez klomen tedavisi oldu sadece bi keresinde bir yumurta oluştuşimdi 40 kadar yumurta var demişti doktorum ama 23 olgun yumurta toplandı
Tatlim doktorum crinone u kesinlikle ihmal etmemem gerektigini soylemisti. Bugun nobetci eczaneleri telefonla arayarak sordurup ona gore gidip alabilirsin.[/QUO bulabildim canm cok mucize gibi oldu ama en yakinmdaki nobetci eczaneden alabildik cok mutlu oldum
İlk mesaj senin olduğu için sadece sen düzenleyebiliyorsun diye biliyorum canım :)Aman ne guzel bi cevap olmus demek istedigim suydu canim topic hepimizin istediginizi istediginiz yere koyabilirsiniz :)
Haklısın canım ama çankırıda görev yapıyorum ben burda pek seçeneğimiz olmuyor bi ara kendi mayalamaya çalıştım ama olmadı :)Kizlar irjinal kefir bulmaya calisin. Markettekilere ben pek guvenmiyorum. Neticede islenmis oluyorlar
Yok canım puregon kullandım benAyy canım Gonal F mi kullandın?
Canım ben de iki saat yol gidiyorum. Ne kötü yaşadığın yerde yapılmaması ya.Günaydın canlar :)sananesanane böyle içimde kocaman bir heyecan var rüyama bile girdi sabah sabah benim bulunduğum ilde yok tüp bebek düştüm erkenden yollara :) sabah 9 da
Maşallah :) Hadi hayırlısı bakalımmm :) :)merhaba kızlar anca internet buldum sabah 9 da 2 tane melegimi aldim 4 kasım sonuç tarihim
Canım inşallah bebiş belirtisidir Allah gönlüne göre versinMerhaba arkadaşlar birkaç gündür takip ediyorum burayı. Transferimin 5.günü bugün. Haftaya Cuma test günüm inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Bugün belim ağrıyor regl ağrısı gibi,özellikle sol göğsümde hafif sizlama var sanki,bacaklarim hamlasmis gibi,dün ve evelki gün sağ kasigimda batma vardı,bugün yok.Belki de bunlar hicbiri belirti değildir ama aklimdan da çıkmıyor.
Eger tekrar bulabilirsen ben tarif ederim. Cok daha saglikli olurHaklısın canım ama çankırıda görev yapıyorum ben burda pek seçeneğimiz olmuyor bi ara kendi mayalamaya çalıştım ama olmadı :)
Amin canım Allah hiç kimsenin emeğini araya vermesin inşallah..Canım inşallah bebiş belirtisidir Allah gönlüne göre versin
Ayy çok sevinirim okuldaki arkadaşlarımda maya varmış ama yine yapamam diye istemedim :)Eger tekrar bulabilirsen ben tarif ederim. Cok daha saglikli olur
Can'ım benim hayırlısını dilerim senin içiniyi akşamlar kızlar hepimizin güZel dilekleri için teşekkürler Allah hepimizin yüZünü güldürsün
12 gün nasıl geçer şimdi
Ben iki gün yattım bugün evimdeyim şükürler olsun örgüye başladım iyi oluyor aklıma gelmiyor örerkeniyi akşamlar kızlar hepimizin güZel dilekleri için teşekkürler Allah hepimizin yüZünü güldürsün
12 gün nasıl geçer şimdi
Gecer bidenem gecerUfff 2gun kaldi 3.gun bebise kavusma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?