Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Arkadaşlar benim tutmadı malesef. 0.180 çıktı degerlerim. Cok uzuldum. Dr la konuştum tekrar deneyelim dedi ama ben şu anda düşünmüyorum.

Bu topige de artık Merhaba diyeyim:KK48: 4 hucreli 2.gun embriyo transferi yapildi..umarim bekleyen herkes guzel sonuclar alir.. transfer sonrasi ozellikle tuketmemiz gereken yiyecekler varmi kizlar?? Doktor posali yiyecekler tuketmemi soyledi..kabiz olmak yasak..
Bana doktorum ananas ve kabak çekirdeği bebeğin tutunmasina yardım eder dedi. Ben hergün yedim.

Arkadaşlar benim tutmadı malesef. 0.180 çıktı degerlerim. Cok uzuldum. Dr la konuştum tekrar deneyelim dedi ama ben şu anda düşünmüyorum.
Bu durumda ne söylenir ne teselli verir hiç bilemiyorum, kelimeler anlamsız kalıyor...3 aşılama, 2 tüp bebek yaptırıp hiç pozitfi göremeyen biri olarak...Rabbim sabır versin, tekrar ayağa kalkıp tekrar denemek için güç versin, en önemlisi bizi evlat kokusundan mahrum bırakmasın..

Bana doktorum ananas ve kabak çekirdeği bebeğin tutunmasina yardım eder dedi. Ben hergün yedim.
Ananas için geç kaldım galiba, ama kabak çekirdeğini bir kaç gündür çitliyorum. Sana şey soracağım histereskopi oldum demiştin, nerede oldun peki, ben Medical Parkta oldum, Şahin beyin bir arkadaşında, Acıbadem çok pahalı gelmişti bana.

İnşallah canım sağolasın, bu arada yazmıştım ama tekrar yazayım prednol bende kullanıyorum sadece 7 gün içeceğim, bunu kullanıp hamile kalan var, inşallah bizlerede yarar canım.
Ay insallah canim guzel haber veririz birbirimize rabbim cumlemizin yuzunu guldursun insallah bizim bebislerimizinde vakti gelmistir dunyaya gelmelerinin insallah aminn

Ananas için geç kaldım galiba, ama kabak çekirdeğini bir kaç gündür çitliyorum. Sana şey soracağım histereskopi oldum demiştin, nerede oldun peki, ben Medical Parkta oldum, Şahin beyin bir arkadaşında, Acıbadem çok pahalı gelmişti bana.

Bizede çok pahalı geldiği için bizde medikal parkta Şahin beyin arkadaşı gerçek beye yaptırdık. Sonraki ay da hemen tüp bebek yaptı Şahin bey☺aynı kaderlerimiz. Kaç gün var testine cnm

Bu aksam eşim elinde idrar testi ile geldi. Hadi yapalım dedi. Yaptık ve ikinci çizgi var. 3 senedir tek çizgi gördüğümüz için sevinçten uctuk☺yetmedi kan tahlili de yaptırdık gene.
12. Gün 879
14. Gün 1847
Artık inanır sanırım hamile olduguma☺
İkiz sanirim Cok tbrik ederim yakinda keseyide kalp atisinida gorursunuz insallah bende okadar bekledimki o ikinci cigiyi gormeyi 6 yildir eger hamile kalirsam kan testiyla bile ogrensem sirf inadina o ikinci cizgiyi gormek icin bir suru test yapicam ahtim var

canım Çok üzüldüm sıkma canını benimde 0,100 çıkmştı çarşamba. Bugünde adet oldum inşallah kendiliğinden hamile kalırız canım.histeroskopi yaptırmayı düşünüyormusun?

Dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım hersey güzel olur.
Aminn..insallah hepimiz icin..rabbim yuregine serinlik versin..her bekleyis baska..ama bu 12 gunluk bekleyis bammbaska..ve sonundaki husran biraz daha agir geliyor insanaa...bende 2. Ye kimyasal gebelik oluyorr..bakalim sira 3. De
Bu aksam eşim elinde idrar testi ile geldi. Hadi yapalım dedi. Yaptık ve ikinci çizgi var. 3 senedir tek çizgi gördüğümüz için sevinçten uctuk☺yetmedi kan tahlili de yaptırdık gene.
12. Gün 879
14. Gün 1847

Artık inanır sanırım hamile olduguma☺
Masallahhh sizee...hayirli olsun..ikizler degerler onu gosteriyor..rabbim kucagina almayida nasip etsinn...
İkiz sanirim Cok tbrik ederim yakinda keseyide kalp atisinida gorursunuz insallah bende okadar bekledimki o ikinci cigiyi gormeyi 6 yildir eger hamile kalirsam kan testiyla bile ogrensem sirf inadina o ikinci cizgiyi gormek icin bir suru test yapicam ahtim var
Bi tek ben sanirdim..benimde ahtim var tekrar tekrar yapicamm..o 2. Cizgi icinnn...bende 6 yillik evliyim..ve hep bu son dememe ragmen sayisiz tek cizgili testlerim varr..bigun hepimiz goruruz insallahh..
canım Çok üzüldüm sıkma canını benimde 0,100 çıkmştı çarşamba. Bugünde adet oldum inşallah kendiliğinden hamile kalırız canım.histeroskopi yaptırmayı düşünüyormusun?

Bidahakine insallah pozitifi gorursun..kacinci denemeydi seninn..benim 2. Di simdi histeroskopi cektircezz..bakalim hayirlisi neler cikacakk..

Kızlar selam..transferden sonra adet agrısı gibi agrı normal mi? İlaçlardan olabilir mi?
Dayanılmayacak kadar değil ama ağrım var :( Doktora sormam gereken bir durum var mı sizce?

Kızlar selam..transferden sonra adet agrısı gibi agrı normal mi? İlaçlardan olabilir mi?
Dayanılmayacak kadar değil ama ağrım var :KK43: Doktora sormam gereken bir durum var mı sizce?

Benimde 3. gunum bende de hafif hafif agrilar var. hatta arada bicak gibi bir agri giriyor cikiyor. sanirim hepsi normal. Akintiniz ne durumda? benim hala sefaf beyaz.

Benimde 3. gunum bende de hafif hafif agrilar var. hatta arada bicak gibi bir agri giriyor cikiyor. sanirim hepsi normal. Akintiniz ne durumda? benim hala sefaf beyaz.

Benim daha dün transfer oldu da ondan endişelendim..yerleşme sanırım 6. gün falan oluyor..Benimde şeffaf beyaz akıntım devam ediyor..

Back
X