hayırlı uğurlu olsun canım.2009 da doğacak çok bebek var inşallah.
kızlar bugün benim 14.gün bhcg testim vardı yoğunluk yüzünden gidemedik doktora 12.gün 100.59 çıkmıştı yarın 13.günüm yarın test yaptırsam bi sorun olurmuki 2 günde iki katına çıkarak artması gerekiyormuş galiba bir problem olmaz demi 1 günle.??
canim son adet tarihin baz alinarak hesaplaniyor o yani son adet tarihinin birinci gununden itibaren saymaya basla...
Canım, çok tesaduftur benim kız kardeşimde hamile ve aramızda 10 gun var. O benden bir adım onde. Onun dr. mutlaka hergun yumurta & sut demiş. Benim kadar abur cubur ve duzensiz beslenen bi insan birden bire sut,yogurt ve sebze yemeklerine başladı. 2 bardak sut içiyorum bir sabah normal akşam milkshake yapıyorum muzla. Bal dan uzak dur demişler kız kardeşime ama yarın dr'uan soracak. Ama bol meyve ve salata, mutlaka peynir..Benim iştah fazla açık bu aralar ne bulsam yiyorum..Ama az ve sık yemek gerekiyormuş.Tatlı yerine kuru kayısı felan aldım ama kola içiyorum dayanamıyorum..
Canım,10gun gibi idrar testi yaptırdım silik çıktı, 12.gun test yaptım hcg, 4 embriyodan kaçı tuttu pzt gunu ogrenecem ama dr embryolar iii dedi.. Bekliyorum..Senin kaçıncı gunun???
ayy canım negüzel maşallah maşallah....peki canım 10. gün derken transfer günü dahil 10. günmü yoksa transfer gününü saymadınmı?ayy çok heycanlandım kaçı tuttu senin yumurcakların acaba:))kaç isterdin?allah tamamını erdirsin canım inşallah..
asi slm benimle aynısın galiba bana cuma koyuldu bende meraktan çatlıyorum
asi ya merak etmiyomusun yaw?nası kendini tutuosun anlamadım walla...
evet canim sen ben ve xolik arkadasimiz ayni hadi allahim ucumuzede nasip eder insallah:Saruboceq::lepi:
iNŞŞAH GÜZEL SONUÇ ALIRSIN. BENİMDE BUGÜN 5.GÜNÜM BENİMDE SAĞ TARAFIMDA BAZEN AĞRI OLUYORne guzel sıızn azkalmıs benımdaha 5.günüm..sag tarafıma agrı gırıp cıkıyor nıye ya psıkoljıkmı kafayı yedım haa... pazartesıden ıtıbarne testlere baslarım sanırım sımdı annem yanımd ayapamıyorum ..bır ıdrar testı var döllenmenın7.günü kesın soncu verıyor acaba bızdede verırmıkı
arkadaşlar ben transferimin 6 .günündeyim evde idrarla yapılan testler sonç veriyor mu nezaman yapılması gerekiyor yapan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?