Transferim oldu , artık bekleyiş

canım öncelikle gebeliğinn hayırlı olsun, çok sevindim. istersen bir doktoruna danış. zaten 14.gün kaçtığı için ve geri dönme ihtimali olmadığı için doktorun sana yeni bir alternatif sunacaktır...
hayırlı haberlerini bekliyoruz.

canim son adet tarihin baz alinarak hesaplaniyor o yani son adet tarihinin birinci gununden itibaren saymaya basla...

teşekkür ederim canım. bu durumda saat 23.50 olduğuna göre 11 dk sonra 4+5 olacağım yani. vay be bir ayı geçti kaldı sekiz ay inşallah :))) o da sağlıkla, huzurla, mutlulukla, göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah ve burda doğumlarımızı da konuşuruz.

canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.ama özellikle bala çok şaşırdım.ben düzenli her gün bir büyük bardak süt içiyorum.yoğut da severim yumurtayı bugünden itibaren ilave edicem menüme.ama ah şu sebze işi yokmu.ben tam bir etobur olarak işte bu geçişi yapmakta zorlanacağım sanırım.mesela sebze derken yemeklerin yanında salata yapıp yesem sebze adına yeterli olurmu ki?yoksa böyle ıspanak pırasa gibi evlendiğimden beri hiç pişirmediğim tür şeylermi yemem lazım.ah bu bebişler kıymetlerini bilsinler.daha şimdiden onlar için ne yapacağımızı bilemiyoruz.birde ben süreç ilerledikçe anneme çok çok daha bağlanıyorum.zaten bizim ilişkimiz meşhurdur çevrede.artık bu süreçte annemi daha nasıl seveceğim bilemiyorum.çok daha farklı boyutlar katılıyor işin içine çünkü

ayrıca unutmadan kardeşinin hamileliğide hayırlı olsun ne kadar güzel denkgelmiş.Allah kardeş kardeş bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah

Canım,10gun gibi idrar testi yaptırdım silik çıktı, 12.gun test yaptım hcg, 4 embriyodan kaçı tuttu pzt gunu ogrenecem ama dr embryolar iii dedi.. Bekliyorum..Senin kaçıncı gunun???

ayy canım negüzel maşallah maşallah....peki canım 10. gün derken transfer günü dahil 10. günmü yoksa transfer gününü saymadınmı?ayy çok heycanlandım kaçı tuttu senin yumurcakların acaba:))kaç isterdin?allah tamamını erdirsin canım inşallah..

canımcım transfer gününü saymıyorsun hesap yaparken.ben 7. günün gecesinde yaptırmıştım kan testini çıkmıştı:)10. güne Allah'ın izniyle ve eğer geç tutunma olmadıysa haydi haydi çıkar inşallah.meraklı ve heyecanlı bekleyişinde Rabbim'den sana yardım etmesini diliyorum:Saruboceq:

kizlar ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne yapsam acaba catliycam galiba meraktan ama sabredicem korkudan hic yapmak istemiyorum pazartesi 11. gunum idrar testi yapsammi acaba cikarma eger varsaaaaaa

selam arkadaşlar benim transverimin 9.günü çok merak ediyorum acaba tuttumu.hamile olan arkadaşlar belirtinizi anlatırmısınız benim ara ara adet sancısı gibi oluyo göğsüm hafif ağrıyo ve sanki tutmamış hamile değilim hissi var bunlar sizde oldumu allah herkeze yardım etsin

asi slm benimle aynısın galiba bana cuma koyuldu bende meraktan çatlıyorum

Son düzenleme:
asi ya merak etmiyomusun yaw?nası kendini tutuosun anlamadım walla...

merakli melahatim benim
aklimdan bir saniye cikmiyor
ama o kadar korkuyorumki negatifi gormekten
bu anlarin tadini cikartiyorum
esim kan vermeye gidelim dese hemen gidicez
dr persembe dedi biz dusun bi gun daha atiyoruz ne biliyim
boyle belki hamileyim dusuncesi bile beni mutlu ediyor
esime seni anlattim dayanamiyor diye guluyorrrrrrrr hemde psikolog dedim senin bizden daha iyi olman lazim canim benimdelikafadulden

hehehehe...hakket ya.zaten transferde yeteri kadar su içememişim.dolayısıyla alttan sonda takıcaz dediler.ben böle ayaklarım falan bağlı halde olmaaaz die bağırıyorum..gidip biraz daha su içeyim nolur bekleyin falan diorum.sonra gülmeye başladıla rsen ne sabırsızsın die.senin mesleğin ne dediler.psikolog dedim amaa yerin dibinede girdim walla.hemde psikologsun cıkcık falan yaptılar.şimdide çatlıyorum meraktan.eşine selam söle canım.benim eşimde seni tanıyor.çok üzülmüştük rahtsızlandığında .gerçi iki gündür küsüz.
ama olurda deli bi anına gelirde denersen söle bana hemn emi...

ne guzel sıızn azkalmıs benımdaha 5.günüm..sag tarafıma agrı gırıp cıkıyor nıye ya psıkoljıkmı kafayı yedım haa... pazartesıden ıtıbarne testlere baslarım sanırım sımdı annem yanımd ayapamıyorum ..bır ıdrar testı var döllenmenın7.günü kesın soncu verıyor acaba bızdede verırmıkı

kız nisasum sanki aramızda çok gün var.3 4 gün var delii:)beraer başldık bu yola berabr bitiricez inşalah.canım ben de adiden idrar testleri aldım 3 milyona.onlardan yapıom.onların üstünde de yazıo gebeliğn 7.gününde öğrenileblir die.yapıyorumdaa çıkmıo o ayrı tabii.hayırlısı.az zamanımız kaldı .sabır ne büyük sınavmış.allahım bize bunu öğretiyor...

evet canim sen ben ve xolik arkadasimiz ayni hadi allahim ucumuzede nasip eder insallah
:Saruboceq::lepi:

allah herkeze tatdırsın simdi biz 12. gün salımı çarşambamı test yaptırıcaz.idrar testleri 11.günler çıkıyo arkadaşlarımın öyle oldu darısı başımıza arkadaşlar inanın bende duramıyorum meraktan ya sabır ya sabır hepimize

iNŞŞAH GÜZEL SONUÇ ALIRSIN. BENİMDE BUGÜN 5.GÜNÜM BENİMDE SAĞ TARAFIMDA BAZEN AĞRI OLUYOR

arkadaşlar ben transferimin 6 .günündeyim evde idrarla yapılan testler sonç veriyor mu nezaman yapılması gerekiyor yapan var mı?

arkadaşlar ben transferimin 6 .günündeyim evde idrarla yapılan testler sonç veriyor mu nezaman yapılması gerekiyor yapan var mı?

bende 6.gunumdeyim sizce cikarmi?ama kullanilan catlatma ignesi testlerde daha sonra silikcizgi yapiyor sizi sakin sasirtmasin arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…