Transferim oldu , artık bekleyiş

hayırlı olsun canım transferininşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın.12. gününüzde ne güzel anlamlı bir güne denk gelmiş.Rabbim ilkinde sana eşini hediye etmiş yıldönümündede yavrunu nasip eder inşallah

canım çok teşekkür ederim. inşallah Allah'ım hepimizin hakkında hayırlısını verir, sağlıklı, hayırlı yavrularla doldurur kucaklarımızı.

arkadaşlar sakın erken merak edip test yapmayın benim gibi boş boşuna üzülmeyin zamanını bekleyin sonuç inşallah herkez için pozitif olur ben cumayı bekliyorum belki bir umut umutsuz yaşanmazki herkeze dua ediyorum sizinle ağladım sizinle sevindim sizinle heyecanlandım allah gönlünüze göre versin

evet 18.ggün testide belli oldu.bakalım doktorum ne diyecek tam 2 ye katlamamış.ikiye katlamış halinden158,7 eksiği var.961.3 çıkmış.hastaneye faksladım bakalım doktor aradığında ne diyecek.acaba neden biraz daha az arttı bu sefer.transferden beri neredeyse başımı soğuk algınlığından ve enfeksiyondan kurtulamadım.antibiyotik kullandım 3 paket ve bugün yine ağırlaştım sanırım yeni bir pakete daha başlıycam.acaba bu ilaçlarmı olumsuz etkiliyor bilmiyorum ki.ama ilaç kullanmazsam ateşim çok yükseliyor ve enfeksiyonum derinleşiyor.mecburen kullanıyorum.Rabbim şifamı ver bebeğime sağlıklı bir gelişme ortamı nasip et inşallah (amin amin amin)

benım dedıgım 25 mılyon tunalıd abır eczanede satılıyor..kıss 3 gun4 gunn kolaymı bır günün pesıne düşüyos işte...ben kişilik olarak canıtez sabırsız bırıyım:tomato:

HOHO HAYIRLI OLSUN CANIM
SELCAN ınsaalah hep bırlıkte guzel haberler alırız canım
ASİ nerelerdesın...
kızlar ben bırsey hıssetmıyorum korkuyorum ıyıce
xoloıx bugun test yaptınmı salı senın tarıhın canım degılmı?

nisasum canim buralardayim
iyice kafam bulandi benim
cok korkuyorum test yapmaya
ruyadan uyanacak gibiyim
ama cesaretimi toplayip yarin test yapicam idrar testi varsa cikar
sen neler yapiyorsun

canım benım cok gecmıs olsun.... ınsaalah hayırlı haberını alırız canım..bu kadar tutunmus saglıklıdır annesi..insaalah... belkı ıctıgın ılaclar düşük gösterıyordur...
ateş enfeksıyondanmı kaynaklnıyor benımde atesım cıkıyor zamn zaman cok korkuyorumfisfisfis

asii:canım ınsaalalh guzel haberı alacaksın, 11.gün cıkoıyormus cogu kişide ıdrar testı yüzdün yüzdün kuyruguna geldın.. canım bıraz cesaret...
BALANCE88: günümüz aynı sende ne degısımler var...
bend ebır degısım olnmuyor artık... hıc umutlu dıılım

azbycv, sen bu ilaçlarını alırken doktoruna danışıyorsun değil mi? ben boğazıma sprey bile sıkmıyorum diyeceğim ama sen eczacısın gayet iyi bilirsin... bunun dışında bu kadar katı olmak zorunda değil gibi geliyor bu ikiye katlama meselesi. doktorun son testi için ne dediğini yaz hemen buraya olur mu...

HAKLISIN CANIM :)ama beni bu mesleki sorunlarda mahvetti stresten kurtulamiyorum evden yattigim yerden yok odeme yok baska sorunlar kendimi tam veremedim bile..ama bugun kararliyim pozitif olacagim cmrtsiye kadar hersyee gulerek bakacagim hergun dua ediyorum bu dualarla guc buldum zaten allahim hepimize yardim etsin:)

asi 74 benim bügün 12.gün ve ben idrar testi yaptim ve 2. hafifdi yani iki cizgi vardi bilmiyorum neolcak yarin kan testi yapilcak.. hayirlisi

bana vajina ici jell ve vajina icin hap verdi onlari her sabah kulaniyorum..

Arkadaşlar lütfen cevap yazın transferin 7.günü evdeki testler sonuç veriyor mu deneyenler yazsın lütfen bir hcg değerleri kişiye göre değişiyor ama sağlıklı bir gebelik göstergesi olan değerler kaç aralığındadır yazarsanız çok sevinirim....

7.gün cok erken cikmaya bilir.benim bügün 12.gün ben yaptim test ve 2.cizgi hafifdi ama iki cizgi vardi.yarin doktoruma gidicem ve kanda test yapilcak.

canım öncelikle inşallah diyorum düşüncelerine ve dileklerine.ateşim enfeksiyondan kaynaklanıyor canım.ama benin ateş dediğim az bir ateş değil 39,5 ları bile gördüm.alev alev yanıyordum.ama aynı zamandada donuyordum.ateşim var üstümü örtmemem gerekiyordu ama ben donuyordum.antibiyotiklerden sonra toparlamıştım biraz bugün tekrar halsizlik biraz ateş ve titreme geri döndü.off inşallah toparlarım.işten filan erkenden eve döndüm bugün dinleneyim belki yeni bir kutu antibiyotiğe başlamadan durumu kurtarabilirmiyim diye.

canım bu mesele insan korkusdan eczacı da olsa bilsede çok tedirgin oluyor.az emekler değil ne de olsa verdiklerimiz.hamilelik döneminde ve emzirme döneminde kullanılabilecek antibiyotikler var.almadan öncede doktorumla konuştum ama yinede kullanılmasa daha iyi tabi.doktorumda hala aramadı.merakla bende ondan gelecek yorumları bekliyorum.haber alınca tabiki hemen paylaşırım inşallah.birde bu sabah çok midem bulandı.senin 12.gün değerin bile çok yüksekti seninde çok bulantın oluyormu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…