arkadaşlar dün transferim oldu benim de. 3 tane iyi kalite 8 hücreli embriyo yerleştirildi. şimdi yatıyorum. yarın da yatacağım ama sonra normal hayatıma döneceğim. umarım hayırlı sonucu alırız. içimdek his ikizlerim olacak diyor ama Allah'ım hayırlısını versin cümlemize :) 12. güne kadar beklemeyi düşünüyoruz eşimle. O gün bizim çıkma yıldönümümüz, belki uğurlu olur :)
kız nisasum sanki aramızda çok gün var.3 4 gün var delii:)beraer başldık bu yola berabr bitiricez inşalah.canım ben de adiden idrar testleri aldım 3 milyona.onlardan yapıom.onların üstünde de yazıo gebeliğn 7.gününde öğrenileblir die.yapıyorumdaa çıkmıo o ayrı tabii.hayırlısı.az zamanımız kaldı .sabır ne büyük sınavmış.allahım bize bunu öğretiyor...
evet 18.ggün testide belli oldu.bakalım doktorum ne diyecek tam 2 ye katlamamış.ikiye katlamış halinden158,7 eksiği var.961.3 çıkmış.hastaneye faksladım bakalım doktor aradığında ne diyecek.acaba neden biraz daha az arttı bu sefer.transferden beri neredeyse başımı soğuk algınlığından ve enfeksiyondan kurtulamadım.antibiyotik kullandım 3 paket ve bugün yine ağırlaştım sanırım yeni bir pakete daha başlıycam.acaba bu ilaçlarmı olumsuz etkiliyor bilmiyorum ki.ama ilaç kullanmazsam ateşim çok yükseliyor ve enfeksiyonum derinleşiyor.mecburen kullanıyorum.Rabbim şifamı ver bebeğime sağlıklı bir gelişme ortamı nasip et inşallah (amin amin amin)
HAKLISIN CANIM :)ama beni bu mesleki sorunlarda mahvetti stresten kurtulamiyorum evden yattigim yerden yok odeme yok baska sorunlar kendimi tam veremedim bile..ama bugun kararliyim pozitif olacagim cmrtsiye kadar hersyee gulerek bakacagim hergun dua ediyorum bu dualarla guc buldum zaten allahim hepimize yardim etsin:)evet canım ama seni çok umutsuz görüyorum.heleki bir sağlıkçı olarak daha bilinçli davranman lazım.eğer sen onlara inanmazsan onlar sana nasıl tutunsunlar.sen onlara inanki onlarda yaşama başlamaya şevk bulsunlar inşallah.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.kaldı ki zannetme ki iş 12 .gün aldığın sonuçla bitiyor.daha uzun süreçler var inşallah Rabbim yaşatır o süreçleri.ve bu süreçlerde bizlerin mutlu ve huzurlu olarak yavrularımıza yardım etmemiz gerekiyor
canım benım cok gecmıs olsun.... ınsaalah hayırlı haberını alırız canım..bu kadar tutunmus saglıklıdır annesi..insaalah... belkı ıctıgın ılaclar düşük gösterıyordur...
ateş enfeksıyondanmı kaynaklnıyor benımde atesım cıkıyor zamn zaman cok korkuyorumfisfisfis
azbycv, sen bu ilaçlarını alırken doktoruna danışıyorsun değil mi? ben boğazıma sprey bile sıkmıyorum diyeceğim ama sen eczacısın gayet iyi bilirsin... bunun dışında bu kadar katı olmak zorunda değil gibi geliyor bu ikiye katlama meselesi. doktorun son testi için ne dediğini yaz hemen buraya olur mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?