Transferim oldu , artık bekleyiş

maşallah canım tebrikler Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini :)). darısı tüm isteyen bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallahhh.

azbycv canım bu arada dr.un söylediklerini çok fazla düşünme aynı şeyleri ben yaşadım transferin 25. günü 4. testimi yaptırmıştı başta. ilk testte deger düşük dedi sonra 2. test dedi sonra kese yok dedi 3. test sonra agrım vardı 3. test :)) haa birde hiç bi zaman sadece hcg ye bakılmadı e2 ve progesteron da bakıldı aynı anda hcg 3925 çıkmış 3. testimde ama e2 ve p4 düde görmek lazım diyordu dr.um.anlayacagın daha yeni yeni seviniyorum 7. haftaya girdi şükür pazartesi günü kalp atışı için gidecegiz Rabbim izin verirse için rahat olsun canım eminim dr.un işi sıkı tutuyordur

canım ne güzel bak herşey yolunda gidiyor bide kalp atışlarını duyunca hepten rahatlıcaksın günler çabuk geçsin bi an önce meleğini görürsün inşallaah

canım ne güzel bak herşey yolunda gidiyor bide kalp atışlarını duyunca hepten rahatlıcaksın günler çabuk geçsin bi an önce meleğini görürsün inşallaah

inşallah canım.artık heyecan oranım biraz azaldı çok şükür.inşalah testlerdeki yükselme oranı iyi oldu 12 ve 14.günlerde.ama dediğin gibi şöyle pıt pıt kalp atışını duyunca dahada rahatlayacağım inşallah.senin nasıl gidiyor.mide bulantın filan çok oluyormu rahatmısın iyimisin?

emsalcim canım öncelikle teşekkür ederim tecrübelerini paylaştığın için.Allah senide yavru(lar)una kavuştursun inşallah sornsuz sıkıntısız sağlık mutluluk ve huzurla.canım benden sadece hch yi istedi.öncekilerde de ona bakıldı zaten.bakalım belkide ilaç düzenlemesi için istemiştir.oda olabilir.sabah akşam crinone jel günde bir coraspin ve günde bir folbiol kullanıyorum şu anda ilaç olarak.hayırlısı olsun canım.bu arada bir şey sormak istiyorum hafta saymaya son adetin ilk günündenmi başlanıyor?yani mesela benim son adet tarihim 30 aralıktı buna göre ben 4 haftalıkmı oluyorum yoksa transferim 15 ocaktı 2 haftalıkmı oluyorum?

canim son adet tarihin baz alinarak hesaplaniyor o yani son adet tarihinin birinci gununden itibaren saymaya basla...

canım Allah razı olsun amin inşallah. hepimiz sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın.canım son adet tarihin baz alınıyor genelde ama ilk kontrolunde dr.una sorarsın. son adet tarihime göre benim 7+3 ama transfer günüm 25 aralık bende dr.uma sormadım daha kaç haftalık diye :)) pazartesi günü kalp atışları için gidecegiz Rabbim izin verirse dr.u soru yağmuruna tutacagım :))

allaha şükürler olsun canım bayağı rahatladım o konuda şimdi daha az şikayetimiz oluyor rabbim herkesin yüzünü güldürsün

kızlar bugün benim 14.gün bhcg testim vardı yoğunluk yüzünden gidemedik doktora 12.gün 100.59 çıkmıştı yarın 13.günüm yarın test yaptırsam bi sorun olurmuki 2 günde iki katına çıkarak artması gerekiyormuş galiba bir problem olmaz demi 1 günle.??

Azbyv,
bence hiç bir şeyi takma kafana galiba her dr yöntemi farklı,Bak sitedeki herkes 14. gun testinden bahsediyor benim dr. hiç lafını bile etmedi hatta ilk bu sitede duydum. Sen moralini yüksek tut iyi beslen ve kendine çok dikkat et. Bu arada sormuşsun, kanamam kesildi çok şükür iple pazartesi gününü çekiyorum ilk kontrolum olacak

kızlar benim transferimin 4.günü. 4 tane pgt'den eçen embriyo knuldu. doktor kalitelerinin çok güzel olduğunu söyledi.

kızlar benim transferimin 4.günü. 4 tane pgt'den eçen embriyo knuldu. doktor kalitelerinin çok güzel olduğunu söyledi.

Haydi hayırlısı canım, bu site bana uğurlu geldi umarım sana da ugurlu gelir. Benimde 4 embriyo transfer oldu ve şu an hamileyim!! Darısı senin başına.

Haydi hayırlısı canım, bu site bana uğurlu geldi umarım sana da ugurlu gelir. Benimde 4 embriyo transfer oldu ve şu an hamileyim!! Darısı senin başına.

kardeş banada 4 embrio konuldu.sen nezaman öğrendin hamile olduğunu.kaçı tuttu?kaç hücrelilerdi ve kaliteleri nasıldı?testini kaçıncı gün yaptın?vsvs:))

cok dogru canım..merak ıste ne yapalım...
bu ara endişe tme arkadsım..18.gün testını dur bakalım saglıkl bebısını kucagına al

teşekkür ederim canım, inşallah 18. günde de yüzüm güler. Rabbim hepimize sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

hayırlı olsun canım transferin. inşallah güzel sonuçlarını da günü geldiğinde burda hep beraber paylaşırız.:Saruboceq:

teşekkür derim canım, haklısın galiba her doktorun yöntemi farklı. hatta bugün şöyle de düşündüm, belki de doktorum ilaç düzenimi yeniden ayarlamak için yeniden test istemiş olabilir. sen beslenmende nelere dikkat ediyorsun? ben oldukça iştahsız biriyim ve malesef yemek seçiyorum. ama bu süreçte bebeğim için yeni tatlara kanat açmayı düşünüyorum mecburen :))) fakat beslenmeyle doğru düzgün ilgim olmadığından ve gebelikte beslenme konusunda tecrübem olmadığı için ne yemem gerektiğini bilemiyorum! nasıl bir beslenme düzeni uygulamak gerekli?

kardeş banada 4 embrio konuldu.sen nezaman öğrendin hamile olduğunu.kaçı tuttu?kaç hücrelilerdi ve kaliteleri nasıldı?testini kaçıncı gün yaptın?vsvs:))

Canım,10gun gibi idrar testi yaptırdım silik çıktı, 12.gun test yaptım hcg, 4 embriyodan kaçı tuttu pzt gunu ogrenecem ama dr embryolar iii dedi.. Bekliyorum..Senin kaçıncı gunun???

Canım, çok tesaduftur benim kız kardeşimde hamile ve aramızda 10 gun var. O benden bir adım onde. Onun dr. mutlaka hergun yumurta & sut demiş. Benim kadar abur cubur ve duzensiz beslenen bi insan birden bire sut,yogurt ve sebze yemeklerine başladı. 2 bardak sut içiyorum bir sabah normal akşam milkshake yapıyorum muzla. Bal dan uzak dur demişler kız kardeşime ama yarın dr'uan soracak. Ama bol meyve ve salata, mutlaka peynir..Benim iştah fazla açık bu aralar ne bulsam yiyorum..Ama az ve sık yemek gerekiyormuş.Tatlı yerine kuru kayısı felan aldım ama kola içiyorum dayanamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…