Transferim oldu , artık bekleyiş

canim formunuza ilk defa girdim bende 6 gunumdeyim ..senin yazdiklarini okudum inan senin yerine heyecanlandim yazin ayni seyi yasadim omrumden omur gitti devam etmedi gerci ama seninki cok guzel deger artik yaptirma test falan hersey yolunda gevse mutlulugunu doya doya yasa:)allah bizede gostersin insallah

Allah razı olsun canım.Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin yeniden ve kucağına alma mutluluğunuda yaşadığın bir şekilde.Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin ve güzel haberlerini alan arkadaşlarımında doğum haberlerini burdan duymayı nasip etsin bizlere:Saruboceq:

canım bunlar hepimizin aklına zaman zaman geliyordu.fakat bunlar meraktan beynin oluşturduğu kuruntular canım ama şunu bil ki sen ne kadar mutlu huzurlu ve bebişlerinin seni bırakmadığına inanırsan onların sana daha sıkı tutunmasına yardım etmiş olursun.canım bırak vesveseleri ve bebişlerine yardımcı ol.konuş sohbet et sev onları.annenizi bırakmayın ben sizi çok seviyorum de

canım testi yapınca hemen atma. Gebeliğin erken dönemlerinde Beta Hcg düşük olduğundan testler yaklaşık olarak 1-2 saat sonra silik çizgiyi gösteriyor. hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

azbyc sen 7. gün acile gittin ya kan testine.ne diyip baktırdın?sonuçtabu cil değil deyip göndrirlermi?bide bugün pazar ya bakılp hemn sonuç söylenirmi?gitsemmi şimdi?

azbyc sen 7. gün acile gittin ya kan testine.ne diyip baktırdın?sonuçtabu cil değil deyip göndrirlermi?bide bugün pazar ya bakılp hemn sonuç söylenirmi?gitsemmi şimdi?

ben kan testi yaptırdım ama sonuç kahredici bana 2 den küçük dedi negatif deyince kahroldum bu gün 10. günüm ve doktorumu aradım bana dedi umudunu yitirme cuma tekrar yaptır çıkmaya bilir bazen 15 gün sonrada çıkarbiliyo dedi.allahım bune sabır beklicem elim mahkum ne olur duaya ihtiyacım var:ecrin_bebek:

canımmmmmmmmmm..çok iyi anlıyorum seni.galiba bende yarın aynı sonucu alıcam.kabullenmek zorundayız yapcak bişi yok.ama doktorun dedikleride umt veici.benim içinde umut oldu.sen evde idrar testi yaptırmışmıydın canım?allah bize sabır versin.olmazsa 2.denemede,3.denemede.tutturan birsürü kişi var.

psikolog arkadasimiza psikolog gerekiyor galiba
canim galiba sali gunu sabah yapicam 12.gun varsa cikar idrarda hemen haber edicem merak etme

cok cabuk geciyor canim hic merak etme
insallah cok guzel sonuc alicaksin mucizen seninle olacak

evet canim ya aslinda 10 11 de cikarda en iyisi 12.gunu bekleyelim ama ben 14 gunu bekliycem
allahim yuzumuzu tek tek guldurur insallah

canim hic belli olmaz kendini uzme ve adetin gelesiye kadar da umidini kesme herkesin hormonlari farkli seninki belkide yavas yavas yukseliyorrrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:

idrar testini ben 8. gün yapmıştım.çıkmadı.senin sonuçlarını bekliyorum inşallah pozitiftir.diğer arkadaşlarada moral verdikleri için çok teşekkür ederim

arkadaslar benimde transferim 11 gün oldu .ama icimden bir his tutmadi diyo ve ara ara adet sancilarim var sali günü teste gidicem.....olumsuz bir cevap alcam diye cok korkuyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar dün transferim oldu benim de. 3 tane iyi kalite 8 hücreli embriyo yerleştirildi. şimdi yatıyorum. yarın da yatacağım ama sonra normal hayatıma döneceğim. umarım hayırlı sonucu alırız. içimdek his ikizlerim olacak diyor ama Allah'ım hayırlısını versin cümlemize :) 12. güne kadar beklemeyi düşünüyoruz eşimle. O gün bizim çıkma yıldönümümüz, belki uğurlu olur :)

merhaba canım, galiba meslektaşız. İnşallah senin de güzel haberlerini duyarız :Saruboceq:
evet canim meslektasiz :)simdi bir yazi okudum stresin hamile kalamama uzerindeki etkilerini anlatan tam benlik diye dusundumsen simdi kacinci haftadasin umarim hersey yolunda gider...hepimiz icin 2009 bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz bir yil olur:)

canimm seni cok iyi anliyorum hepimizin onundeki gercekben zaten ne kadar zorlasamda kendimi negatifim((ama bak gercekten umidini kaybetme bir arkadasima aynisi oldu 14. gun cikti kanda daha sonra ..

canım doktorun hiç umut kalmasa söylerdi. umudunu kaybetme lütfen. meleklerin eğer seninleyse onlar negatif elektirk verme. inşallah seninle beraberdilerler canım.

selam kızlar benim transfer olalı 16.günüm.9.günde aşırı ağrıyla acile gittim kullandığım progesteron içeren jelden dolayı karnımda ve akciğerlerime doğru su toplamış.şu an 7 aylık hamile görüntüsündeyim.dr.um bunun olabileceğini söyledi ama ben normal hayatıma 20 gündür dönemiyorum.çok sancılar çekiyorum 9.gün beta hcg de değerim 38.8 çıktı dr.um 12. gün tekrar istedi ve Allahıma şükürler olsunki 129 civarında bir sonuç çıktı.Hala aşırı derecede adet sancısı çekiyorum...size diyeceğim benim kadar problem yaşayan az insan var ve siz moralinizi bozmayın ağrılar olucak ...yapacak birşey yok...çok normal...beni doktorum önümüzdeki cuma ultrasonla bakmaya çağırdı umarım o zmana kadar bir aksilik olmaz.Sizede bol şanslar ve inşallah hepimiz 9 ay sonra bebişlerimizi kucağımıza alırız:CüvCüv:

arkadaslar benimde transferim 11 gün oldu .ama icimden bir his tutmadi diyo ve ara ara adet sancilarim var sali günü teste gidicem.....olumsuz bir cevap alcam diye cok korkuyorum

canım moralini bozma.sen inan ve umutla bak duruma.o zaman bebeklerinde tutunmak için umutla bakacak hayata inşallah:Saruboceq:

canım benim kardeşim marmarada intern o gee acil nöbeti vardı bende onun nöbetinde verdim.biraz torpil işi oldu yani.ama herhalde başım dönüyor midem bulanıyor veya adetim gecikti filan gibi bir belirtiyle başvursan yinede acilde bu ihtimal için beta hcg bakıyorlar hastalara.kardeşim öyle anlattı yani.hatta bekar bir kız bile öğrenci filan geçenlerde gelmiş bu tip sıkıntılarla ona bile bakmışlar ve dua etmişler inşallah negatif çıkar diye:))

ah canım öncelikle geçmiş olsun.işte bünyeden bünyeye ilaçların etkileride ne kadar değişiyor.ama Rabbim bu sıkıntının içinde bile sana ümit olarak yavrularınıda bağışlamış.ne mutlu.inşallah tamamına erer yavrunun kokusunuda duyarsın.ağrı meselelerine gelince biliyormusun o ağrılar benim hoşuma bile gidiyor.vücudumun verdiği her tepki sanki bebeğimin gelişmesi için olan faaliyetin göstergesi gibi geliyor ve her sancımda bebeğime amanda benim yavrucuğum büyüyormuymuş.bu sancılar hiç önemli değil yeterki kavuşalım ben hepsine razıyım diyip seviyorum onu:)

evet canım ama seni çok umutsuz görüyorum.heleki bir sağlıkçı olarak daha bilinçli davranman lazım.eğer sen onlara inanmazsan onlar sana nasıl tutunsunlar.sen onlara inanki onlarda yaşama başlamaya şevk bulsunlar inşallah.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.kaldı ki zannetme ki iş 12 .gün aldığın sonuçla bitiyor.daha uzun süreçler var inşallah Rabbim yaşatır o süreçleri.ve bu süreçlerde bizlerin mutlu ve huzurlu olarak yavrularımıza yardım etmemiz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…