canim formunuza ilk defa girdim bende 6 gunumdeyim ..senin yazdiklarini okudum inan senin yerine heyecanlandim yazin ayni seyi yasadim omrumden omur gitti devam etmedi gerci ama seninki cok guzel deger artik yaptirma test falan hersey yolunda gevse mutlulugunu doya doya yasa:)allah bizede gostersin insallaharkadaşlaaar çooooook şükür Rabbim'e değerim katlamış 130.3 idi 12. gün 282 olmuş 14.gün.çok şükür çok şükür.Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah.ve hepimizede yavrularımızı kucağımıza alma nimetini tattırsın inşallah
canim formunuza ilk defa girdim bende 6 gunumdeyim ..senin yazdiklarini okudum inan senin yerine heyecanlandim yazin ayni seyi yasadim omrumden omur gitti devam etmedi gerci ama seninki cok guzel deger artik yaptirma test falan hersey yolunda gevse mutlulugunu doya doya yasa:)allah bizede gostersin insallah
selam arkadaşlar benim transverimin 9.günü çok merak ediyorum acaba tuttumu.hamile olan arkadaşlar belirtinizi anlatırmısınız benim ara ara adet sancısı gibi oluyo göğsüm hafif ağrıyo ve sanki tutmamış hamile değilim hissi var bunlar sizde oldumu allah herkeze yardım etsin
ne guzel sıızn azkalmıs benımdaha 5.günüm..sag tarafıma agrı gırıp cıkıyor nıye ya psıkoljıkmı kafayı yedım haa... pazartesıden ıtıbarne testlere baslarım sanırım sımdı annem yanımd ayapamıyorum ..bır ıdrar testı var döllenmenın7.günü kesın soncu verıyor acaba bızdede verırmıkı
bende 6.gunumdeyim sizce cikarmi?ama kullanilan catlatma ignesi testlerde daha sonra silikcizgi yapiyor sizi sakin sasirtmasin arkadaslar
azbyc sen 7. gün acile gittin ya kan testine.ne diyip baktırdın?sonuçtabu cil değil deyip göndrirlermi?bide bugün pazar ya bakılp hemn sonuç söylenirmi?gitsemmi şimdi?
hehehehe...hakket ya.zaten transferde yeteri kadar su içememişim.dolayısıyla alttan sonda takıcaz dediler.ben böle ayaklarım falan bağlı halde olmaaaz die bağırıyorum..gidip biraz daha su içeyim nolur bekleyin falan diorum.sonra gülmeye başladıla rsen ne sabırsızsın die.senin mesleğin ne dediler.psikolog dedim amaa yerin dibinede girdim walla.hemde psikologsun cıkcık falan yaptılar.şimdide çatlıyorum meraktan.eşine selam söle canım.benim eşimde seni tanıyor.çok üzülmüştük rahtsızlandığında .gerçi iki gündür küsüz.
ama olurda deli bi anına gelirde denersen söle bana hemn emi...
ne guzel sıızn azkalmıs benımdaha 5.günüm..sag tarafıma agrı gırıp cıkıyor nıye ya psıkoljıkmı kafayı yedım haa... pazartesıden ıtıbarne testlere baslarım sanırım sımdı annem yanımd ayapamıyorum ..bır ıdrar testı var döllenmenın7.günü kesın soncu verıyor acaba bızdede verırmıkı
allah herkeze tatdırsın simdi biz 12. gün salımı çarşambamı test yaptırıcaz.idrar testleri 11.günler çıkıyo arkadaşlarımın öyle oldu darısı başımıza arkadaşlar inanın bende duramıyorum meraktan ya sabır ya sabır hepimize
canımmmmmmmmmm..çok iyi anlıyorum seni.galiba bende yarın aynı sonucu alıcam.kabullenmek zorundayız yapcak bişi yok.ama doktorun dedikleride umt veici.benim içinde umut oldu.sen evde idrar testi yaptırmışmıydın canım?allah bize sabır versin.olmazsa 2.denemede,3.denemede.tutturan birsürü kişi var.
canımmmmmmmmmm..çok iyi anlıyorum seni.galiba bende yarın aynı sonucu alıcam.kabullenmek zorundayız yapcak bişi yok.ama doktorun dedikleride umt veici.benim içinde umut oldu.sen evde idrar testi yaptırmışmıydın canım?allah bize sabır versin.olmazsa 2.denemede,3.denemede.tutturan birsürü kişi var.
evet canim meslektasiz :)simdi bir yazi okudum stresin hamile kalamama uzerindeki etkilerini anlatan tam benlik diye dusundummerhaba canım, galiba meslektaşız. İnşallah senin de güzel haberlerini duyarız :Saruboceq:
canimm seni cok iyi anliyorum hepimizin onundeki gercekben kan testi yaptırdım ama sonuç kahredici bana 2 den küçük dedi negatif deyince kahroldum bu gün 10. günüm ve doktorumu aradım bana dedi umudunu yitirme cuma tekrar yaptır çıkmaya bilir bazen 15 gün sonrada çıkarbiliyo dedi.allahım bune sabır beklicem elim mahkum ne olur duaya ihtiyacım var:ecrin_bebek:
arkadaslar benimde transferim 11 gün oldu .ama icimden bir his tutmadi diyo ve ara ara adet sancilarim var sali günü teste gidicem.....olumsuz bir cevap alcam diye cok korkuyorum
azbyc sen 7. gün acile gittin ya kan testine.ne diyip baktırdın?sonuçtabu cil değil deyip göndrirlermi?bide bugün pazar ya bakılp hemn sonuç söylenirmi?gitsemmi şimdi?
selam kızlar benim transfer olalı 16.günüm.9.günde aşırı ağrıyla acile gittim kullandığım progesteron içeren jelden dolayı karnımda ve akciğerlerime doğru su toplamış.şu an 7 aylık hamile görüntüsündeyim.dr.um bunun olabileceğini söyledi ama ben normal hayatıma 20 gündür dönemiyorum.çok sancılar çekiyorum 9.gün beta hcg de değerim 38.8 çıktı dr.um 12. gün tekrar istedi ve Allahıma şükürler olsunki 129 civarında bir sonuç çıktı.Hala aşırı derecede adet sancısı çekiyorum...size diyeceğim benim kadar problem yaşayan az insan var ve siz moralinizi bozmayın ağrılar olucak ...yapacak birşey yok...çok normal...beni doktorum önümüzdeki cuma ultrasonla bakmaya çağırdı umarım o zmana kadar bir aksilik olmaz.Sizede bol şanslar ve inşallah hepimiz 9 ay sonra bebişlerimizi kucağımıza alırız:CüvCüv:
evet canim meslektasiz :)simdi bir yazi okudum stresin hamile kalamama uzerindeki etkilerini anlatan tam benlik diye dusundumsen simdi kacinci haftadasin umarim hersey yolunda gider...hepimiz icin 2009 bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz bir yil olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?