yarında ALlahın izniyle güzel haberler alacaksın canım hiç stres yapma hem bak doktorunda iç açıcı konuşmuş gör bak burda karşılıklı göbek atacağız:)))
inşallah tatlım heyecanını anlayabiliyor ve yürekten paylaşıyorum canım
çok sağolasın birtanem.bakalım bugün test günü.sabah erkenden uyandım:)uyuyunca vakit daha kolay geçiyor halbukihayırlısı bakalım.heyecan dorukta ama kötü birşey de beklemiyorum Allah'ın izniyle.içimde mutlu bir his var.inşallah sonuçta buna uygun olur
he he tursercim ben bu akşam dayanamayıp bu seferde idrar testi yaptım.çizgim çıktı çok şükür herhalde değer düşseydi çıkmazdı.yarın bir olsa şu ikinci testide hayırlısıyla katlanmış olarak görsem inşallah.şurda yaşaaaaasınnnnn yazsam inşallah inşallah inşallah
Canım,
Güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle
tbr ederim canim benim darisi tum isteyenlere
kizlar bende 22 de transfer oldum 2 embriyo 8 hucreli test gunum 6 subat acele etmiycem yazarim buraa sonucu
tekrar tebrikleeer :) belliydi tabi ama insan yine de acaba diyor değil mi? evet şimdi geriye kaldı sekiz ay :)) her şey yolunda gitsin inşallah
canım çok sevindim yaaa belliydi zaten evet çok şükür tatlım darısı bizlere artık dua et kız:)))
of ya biraz da oluruna bırakabilsek keşke. ben de anlamadım tüm gidaşatın gayet güzel gitti oysa. bazen de doktora çok soru sorup bildiğimiz bütün şeyleri onlara yansıtıyoruz ya (misal 7. günden başlayıp 36 saatte bir test yapan arkadaşlar var aramızda:)) onlar da bu tür (biz gibi) hastalara daha hassas yaklaşıyorlar. öyle bir şeydir. önemsizdir. sevin keyfini çıkar artık... :)
arkadaşım sen gönlünü ferah tut değerin artıyor düşmüyor bilmem farkındamısın sen neden panik yapıyorsun bilmiyorum.herşey çok güzel gidiyor ve gidecek allahın izniyle.
canım teşekkür ederim.inşallah senin sonucunda yüzünü güldürür ve çektiğin sıkıntıların hepsini unuttursun .ayrıca sabırlı ve mantıklı tavrın içinde seni tebrik ediyorum.bu arada tabiki senin durumun ile belki kıyaslanmaz ama bende transferimden sonra ilk 3 -4 günümü çok ateşler içerisinde hastalanarak geçirmiştim ama yinede bebiş(ler)im tutunmuş çok şükür.inşallah seninkilerde bunlardan hiç etkilenmemiştir canım
of ya biraz da oluruna bırakabilsek keşke. ben de anlamadım tüm gidaşatın gayet güzel gitti oysa. bazen de doktora çok soru sorup bildiğimiz bütün şeyleri onlara yansıtıyoruz ya (misal 7. günden başlayıp 36 saatte bir test yapan arkadaşlar var aramızda:)) onlar da bu tür (biz gibi) hastalara daha hassas yaklaşıyorlar. öyle bir şeydir. önemsizdir. sevin keyfini çıkar artık... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?