Transferim oldu , artık bekleyiş

yarında ALlahın izniyle güzel haberler alacaksın canım hiç stres yapma hem bak doktorunda iç açıcı konuşmuş gör bak burda karşılıklı göbek atacağız:)))

he he tursercim ben bu akşam dayanamayıp bu seferde idrar testi yaptım.çizgim çıktı çok şükür herhalde değer düşseydi çıkmazdı.yarın bir olsa şu ikinci testide hayırlısıyla katlanmış olarak görsem inşallah.şurda yaşaaaaasınnnnn yazsam inşallah inşallah inşallah

inşallah tatlım heyecanını anlayabiliyor ve yürekten paylaşıyorum canım

çok sağolasın birtanem.bakalım bugün test günü.sabah erkenden uyandım:)uyuyunca vakit daha kolay geçiyor halbuki hayırlısı bakalım.heyecan dorukta ama kötü birşey de beklemiyorum Allah'ın izniyle.içimde mutlu bir his var.inşallah sonuçta buna uygun olur

Canım,
Güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle

tbr ederim canim benim darisi tum isteyenlere
kizlar bende 22 de transfer oldum 2 embriyo 8 hucreli test gunum 6 subat acele etmiycem yazarim buraa sonucu

tbr ederim canim benim darisi tum isteyenlere
kizlar bende 22 de transfer oldum 2 embriyo 8 hucreli test gunum 6 subat acele etmiycem yazarim buraa sonucu

canım teşekkür ederim.inşallah senin sonucunda yüzünü güldürür ve çektiğin sıkıntıların hepsini unuttursun .ayrıca sabırlı ve mantıklı tavrın içinde seni tebrik ediyorum.bu arada tabiki senin durumun ile belki kıyaslanmaz ama bende transferimden sonra ilk 3 -4 günümü çok ateşler içerisinde hastalanarak geçirmiştim ama yinede bebiş(ler)im tutunmuş çok şükür.inşallah seninkilerde bunlardan hiç etkilenmemiştir canım

arkadaşlaaar çooooook şükür Rabbim'e değerim katlamış 130.3 idi 12. gün 282 olmuş 14.gün.çok şükür çok şükür.Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah.ve hepimizede yavrularımızı kucağımıza alma nimetini tattırsın inşallah

tekrar tebrikleeer :) belliydi tabi ama insan yine de acaba diyor değil mi? evet şimdi geriye kaldı sekiz ay :)) her şey yolunda gitsin inşallah

tekrar tebrikleeer :) belliydi tabi ama insan yine de acaba diyor değil mi? evet şimdi geriye kaldı sekiz ay :)) her şey yolunda gitsin inşallah

çok teşekkür ederim canım.Allah razı olsun.çok şükür Rabbim bu günü ve bu değeri görmeyide nasip etti.fakat merak ve heyecan bitmiyor.az önce doktorum aradı ve 4 gün sonra tekrar test yaptırmamı istedi.ultrasona ondan sonra karar vereceğiz dedi açıklamada yapmadı.bir problemmi var endişe ettiği birşeymi var neden istedi tekrar test anlayamadım.forumdada şöyle bakıyorum 18. gün testi isteneni görmedim.knuyla ilgili fikri olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum

of ya biraz da oluruna bırakabilsek keşke. ben de anlamadım tüm gidaşatın gayet güzel gitti oysa. bazen de doktora çok soru sorup bildiğimiz bütün şeyleri onlara yansıtıyoruz ya (misal 7. günden başlayıp 36 saatte bir test yapan arkadaşlar var aramızda:)) onlar da bu tür (biz gibi) hastalara daha hassas yaklaşıyorlar. öyle bir şeydir. önemsizdir. sevin keyfini çıkar artık... :)

canım çok sevindim yaaa belliydi zaten evet çok şükür tatlım darısı bizlere artık dua et kız:)))

canım çok teşekkürler.gerçi birde 18.gün testi çıktı başıma ama yinede çok mutluyum.inşallah o günde yüzümüz güler ne diyim.veeeeeeeeeeee ben her zaman dua ediyorum sizler için.hatta eşimle birlikte dua ediyoruz.inşallah sizlerinde yüzü güler güzelim

Allah Allah kimmiş o 7. günden test yapmaya başlayan meraklılar.hiçte rastlamadım hayret :roflol:
ne yapalım.artık birde 18i bekliycez.belkide doktor kese beklemeye çok sabredemez diye önüne başka merak konuları koyuyordurkaydirigubbakcemile3 şaka bir tarafa dediğin gibi olabilir canım hatta inşallah sen hakısındır.sorun falan yoktur inşallah:Saruboceq:

arkadaşım sen gönlünü ferah tut değerin artıyor düşmüyor bilmem farkındamısın sen neden panik yapıyorsun bilmiyorum.herşey çok güzel gidiyor ve gidecek allahın izniyle.

arkadaşım sen gönlünü ferah tut değerin artıyor düşmüyor bilmem farkındamısın sen neden panik yapıyorsun bilmiyorum.herşey çok güzel gidiyor ve gidecek allahın izniyle.

panik yapmak değil canım ben sonucu öğrenince ağzım kulaklarıma çay içmeye gitti ama doktor biraz soğuktu telefonda ve hiç açıklama yapmadı.onun tavrındanda ben üstelemeye cesaret edip soramadım neden gerekli diye hale hanımı sende biliyorsun normalde sıcak kanlı bir insano şekilde ses tonu beni endişelendirdi açıkçası.ve burda böyle başka deneyimi olan varmı sebebini biliyorsa bende paylaşmak istedim

amin canim benim cok tsk ederim
evet gercekten bu olayin ustune cok guclu bir insan oldugumu bir daha onayliyorum
abartmiyorum cok cektim cekiyorum yikilmadim ve sukrediyorum :lepi:
bin sukurrrrrrrrrrrr:Saruboceq:

cok dogru canım..merak ıste ne yapalım...
bu ara endişe tme arkadsım..18.gün testını dur bakalım saglıkl bebısını kucagına al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…